• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

Ayrilmasiniz diye dedim canim ama anlatiklarindan anliyorumki onun sevgisi bitmemis Benim okadar mucadele vermemin sonunda beni anlamadi hatasini gormediki bende ona bir sans daha vereyim anladigindada geç olmus Benim sevgim bitmisti!!!
Oyuzden ben senin hep mucadele etme taraftariydim ama suan birak dusunsun toplasin kafini sevgisi gercekse aci cekmeyi istemiyecektir ve donecektir ablacim uzulme sen gercekten degmiyo yipranmana hicbirsey senden daha onemli degil!!!
Annen iliskinizi biliyomu canim?

canım annem babam ikisi de biliyordu tanışmadılar şahsen ama beni eve bırakırken yanlarımızdan geçmişlikleri vardır. hatta annem bi keresinde farkında olmadan marketten elma seçmiş yanındayken ablam görmüş sevgilim de farkında değilmiş :)

canım etceğim kadar ettim galiba umarım o da senin gibi sevgisinin bittiğini düşünmüyordur :( sevdiğini biliyorum üstelik herkes seviyorsan devam et bu kadar basit diyolarmış ama o kadar basit değil işte diyor. evlenmicem ben fln dedi anca ölünce içimdeki sevgi biter dedi. bazen diyorum ki allah korusun da bi yakınına ona bana başımıza bi iş gelince hayat ne kadar fani anlıcak ama bi yandan da öyle bişi olmasın diye dua ediyorum resmen bi travmaya ihtiyacı var

Üzüldüm bi de gerçekten iyi bir insana benziyorsun.İnşallah barışırsınız.Ama bence geri dönecek.Çükü insan hayatında kaç kez doğru insanla karşılaşır ki?Aklı başına geldiğinde dönecektir.Bencede şimdi sen kendini düşün:(

sağol canım.. ah ya üzülmeyin canım ya valla zaten ben üzülüyorum etrafımdakileri üzünce daha kötü oluyorum. evet canım içimdeki ses sevgisi ağır basıcak diyor ama bakalım. ben şuan rahatım kafaca çünkü yapabilceğim bişey kalmadı artık bundan sonra yüklenebilirim derslerime ondan önce onu mu yapsam bunu mu yapsam demekten çalışamıyordum

Senin bu sevgilinin bir guzel dayaga ihtiyaci var ha bak solim bas tokati akli basina gelsin kizma bana canim napim nasil akli basina gelcek biliyomusun Benim ailemin haberi yoktu birde Annem sonrada ogrendi asla dedi ama ben yine devam etmstim birde benimki yabanciydi!!
Simdi okadar uzuldugume hirpalandima yaniyorum birsure arama sorma boyle devam etsin

canım kendi de diyor bana bi tane çarpsana fln diye ama asla yapamam ki :) bugün bi adam yan masadan çok dibime oturmuştu rahatsız oluyo musun dedi sevgilim ben de yok olmuyorum dedim ama bi an aklımdan geçti oluyorum dedim sonra tam adama bakar mısınız dedi elini uzatıp ben durdurdum son anda. dedim şöle bi kavga etsn dayak yesin aklı başına gelsin ama kıyamadım :)

canım ya ailem çok sewerdi sevgilimi ama şimdi hepsi nefret ediyor resmen

Senin bu sevgilinin bir guzel dayaga ihtiyaci var ha bak solim bas tokati akli basina gelsin kizma bana canim napim nasil akli basina gelcek biliyomusun Benim ailemin haberi yoktu birde Annem sonrada ogrendi asla dedi ama ben yine devam etmstim birde benimki yabanciydi!!
Simdi okadar uzuldugume hirpalandima yaniyorum birsure arama sorma boyle devam etsin

Bencede dayak istiyor güzel güzel ilişki yaşamak varken ne bu hal yani.Ama anladığım kadarıyla.Kendi sevgisindede emin olamıyor o.Ah çok pişman olacak ama kaç yazar.:oklava:

doc tatlım sen yapman gerekenleri yaptıgına inanısan ve artık elimden bişey gelmez diosan ki öle diosun bi de böyle olsun bakalım iyi bi karar verdin bence sevgini anlattıgına da inanıosan artık kendine vakit ayırmanın zamanı gelmiş sonrasını zaman gösterir artık...

evet kızlar ama çok üzgünüm yine de. hem umutluyum hem umutsuz:(
müzikçalarında bu klibi yüklemiş izledik birlikte dedi ki bak bu şarkı herşeyi anlatıyor, sonra dedi ki bak kız adamı boğmuş farkında değil sonradan farkediyor fln.. öff dayanamadım orda ağladım tutamadım kendimi şimdi de izledim klibi bi garip oldum :(
Dailymotion - Badem - Geceyedir Küsmelerim Official Video Klip Yeni - Müzik Kanalı

klip bademin geceyedir küsmelerim var ya o

aman yarabbim tası gediğine koymus doc tam sarkısı yani
simdi izleyip izletip iice canını sıkma

off evet sıkmamaya çalışıyorum ama gerçekten iyi değilim ya depresyondayım çok fena.. bi dibe vurmaya bile iznim yok sınavlarım varr.. etrafımdaki herkes çok üzülüyor bana siz de öyle artık kimseyi üzmek istemiyorum. arkadaşlarımı ailemi sevgilimi kendimi artık mutlu olmak istiyorum ya ama olamıyorum o olmadan olamıcağım unutma düşüncesi bile kalbimi parçalıyor. umutsuzluk ölüm gibi umut etmeme gibi bi alternatifim yok resmen. :( neyse kızlar ben yatıyım artık yavaştan ii geceler hepinize

kızlar ya ben ona süre verdim ya şimdi bu yine kafasında kurup kurup başka yollara çıkmasın :( korkuyorum böyle olucak ya kahretsin hiç rahat değilim hiç güvenemiyorum...

kızlar yorum yapcak yok muuu? :( sizce tamamen kesmeli miyim görüşmeyi yoksa arayı soğutmamalı mı??

kızlar ya ben ona süre verdim ya şimdi bu yine kafasında kurup kurup başka yollara çıkmasın :( korkuyorum böyle olucak ya kahretsin hiç rahat değilim hiç güvenemiyorum...

canım seni seviyosa ki sen elinden herşeyi yaptın kafasında kurup kurup başka yollara çıkmaz emin ol..doğruyu bulacaktır seni seviyosa !!!! ... başka bi yol seçerse de lütfen üzülme tamammı o zaman sevgisi azalmıştır yada bitmiştir ben öyle düşünüyorum

görüşmeyelim demiş sende kararına saygılı ol ve rahat bırak bakalım...
sıkma canını, sınavlarını kendini düşün biraz..
kimse senden önemli değil... sadece bekle bi süre.. sabırlı ol

evet ama bi yandan da ya hatalarımı telafi edemeden soğursa diye çok korkuyorum canım ya..
ben de söz verdim sonuçta teşekkür fln da etti üstüne ne biliim biraz da kendim kaşındım aslında böle bişi istiyor musun diye diye üstüne gittim keşke biraz daha ısrar etseydim dünkü ruh halim biraz kızgındı ona şimdi birazcık pişmanım.
kendimi düşünüyorum canım merak etme çalışıyorum dersime. ama dün nasıl uyudum bi ben bi de allah bilir :( beni seviyor canım eminim ama benim sevgime inandığından o kadar da emin değilim işte..

durum çok zor ..
ablası da demiş..
sessiz kal bi süre, çünkü kafam karışıyo demiş seni görünce..
sen elinden geleni yaptın senin onun sevdiğini biliyor bence..
hep hayırlısını dile.. inş. en kısa zamanda düzelir cnm :Saruboceq:
güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsun.. opuyorumnanaktan

evet kalıcam en azından sınavıma kadar hiç aramıcam bile. hayırlısını diliyorum canım hep. bensiz olamaz diyorum ama artık tanıyamıyorum onu.. o yüzden emin olamıyorum hiç bişeyden..
bi de haftaya ay dönünümüz olcaktı acaba o gün bişi yapsam mı? geçen ay unutmuştum ben çok bozulmuştu :( ahh salak ben..

Doc boyle giderse ruh halin gercekten bozulacaki zaten suan okadar iyi degil!!!
Bekle canim arama sorma dedik bakalim otepki verecekmi? tanisma yildonumunuzmu?
Oyleyse sen birsey yapma bakalim o yapicakmi ipler onun elinde sen mucadeleni verdin olmuyosada zorlama canim yolver gitsin yoksa alt ust olacaksin simdi sesiz kal adim atin ters tepiyo birak bakalim ne karar alacak ayni seyleri tekrarliyoruz canim hep farkindamisin cunku beklemekten baska caren yok ay biran once barisin ya yeter bukadar aci cektiginiz o burda olacaktiki iki cift laf edecektim ben ona felegini şaşardi vallah

canım yok çıkmamızın ay dönümü olcak. evet haklısın canım aynı şeyleri söyletiyorum size de. tamam artık düşünmicem daha fazla güçlü durucam. ipler onda hakkaten eğer o zamana bişey yapmazsa o zaman düşünücem şimdi değil. canım ya valla şöle 2 tokat atsan çok makbule geçer ona :) hehe

tmm haklısınız sürekli düşünerek bişey olduğu yok olduğu gibi bırakıcam herşeyi artık o düşünsün biraz da

Bence bu çocuk ayrılığı kafaya koymuş.Çünkü; hani sana demiş ya senle ayrılırsam 3-4 yıl çıkmam kimse ile senle ayrılırsam bir daha kimseyle çıkamam dememiş mesela.Belki ilişki içerisindeki bazı hareketlerin i onu 2 yılda yavaş yavaş soğuttu.Bir olasılıkla seni gerçekten sevmemişte olabilir.Zıra anlattığın kadarıyla onun gitmesini gerektirecek birşey yapmamışsın ki.Biarzcık naz yapmışsın:) herkes yapar böyle.O bence bir süre dönmeyecek.Ama eminim birgün değerini anlayacak dönecek.Bir de şöyle düşün insan sevdiği birini görmeden yapabilir mi? ınsan sevdiğini terkedebilir mi? Ancak çok önemli bir nedeni olmalı.Sanırım öyle bi durum yok.Zaman ne gösterir bilemeyiz.Arkadaşların da dediği gibi sen elinden geleni yapmışsın.Sıra onda...

beni gerçekten sevmemiş olması biraz zor canım. ayrıntıları anlatamıyorum çok fazla şey var ama bin tane şey var bunu anlamamı sağlayan. ama neden gittiğini ben de anlamıyorum gerçekten soğumuş sanırım. çok önemli durumu da kırgınlığı diyor ama belki ben üstüne gittiğim için iyice çekti kendini bilemiyorum. naz yaptı yani belki de.. ama dengesizlikleri beni çok yordu şu son zamandaki. benim bildiğim insan gibi değildi hiç. bu da kalbimi çok acıttı.. hala da acıtıyor. sadece dayanmaya çalışıyorum işte.. onu unutmak düşüncesi bile bi ifade etmiyor bana o kadar imkansız yani..

Sen bu çocuğu seviyorsun,sevgisinden de eminsin.Bakalım neler olacak:) inşallah barışırsınız. Haber ver emi:)Allah kimseye terketme yada terkedilme acısı vermesin.:(

Back