• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

pamuk prenses bence sevgilinin zamana ihtiyacı varmış ama belli ki dayanamamış hasretine; iyi ki de dayanamamış kaydirigubbakcemile3 çok sevindim aranızın düzelmesine pamuk prensesim beyaz atlı prensinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

pamuk prenses bence sevgilinin zamana ihtiyacı varmış ama belli ki dayanamamış hasretine; iyi ki de dayanamamış kaydirigubbakcemile3 çok sevindim aranızın düzelmesine pamuk prensesim beyaz atlı prensinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

ahh canım yaaa :asigim: çok sağol tatlım ya inş hep öyle bir ömür mutlu oluruz zemuszemus
herkes mutlu olsun hepimiz hakediyoruz ama değil mi :))
bu arada adım da pamuk prenses kaldı şaka maka ve sevdim baya da hehehe bayanssulusmile ve beyaz atlı prensim opuyorumnanaktan ayyyy... :)))

ahh canım yaaa :asigim: çok sağol tatlım ya inş hep öyle bir ömür mutlu oluruz zemuszemus
herkes mutlu olsun hepimiz hakediyoruz ama değil mi :))
bu arada adım da pamuk prenses kaldı şaka maka ve sevdim baya da hehehe bayanssulusmile ve beyaz atlı prensim opuyorumnanaktan ayyyy... :)))

ah canıım barıştın demek çok sevindim senin adına:nazar::nazar: hep mutlu ol inşallaha.s.

ah canıım barıştın demek çok sevindim senin adına:nazar::nazar: hep mutlu ol inşallaha.s.

canım öyle gibi görünüyor şimdilik herşeye rağmen çok heveslenmemeye çalışıyorum :))

ay neyse ben ders çalışıyım yine gitti çalışmalar öptüm hepinizii :)

canım öyle gibi görünüyor şimdilik herşeye rağmen çok heveslenmemeye çalışıyorum :))

ay neyse ben ders çalışıyım yine gitti çalışmalar öptüm hepinizii :)

inşallah bozulmaz mutluluğun canım:Saruboceq:
iyi çalışmalara.s.

hadi bakalım çok sevindim, çok iyi bir kıza benziyorsun mutlu olursun inşallah a.s.

ayyyyyyy süpersiniz doc...Allah bozmasın çok sevindim,çıkar at aklından kötü düşünceleri...sevgi aşıyor her engeli bak,belli ki o seni sen onu çok seviyorsun.....aman aman maşallh diyorumm:nazar:opuyorumnanaktan

kızlaar çok sağolun valla ben kadar sevindiniz valla :)))
bugün konuşmadık hiç ders çalıştım bütün gün (ne kadar çalıştıysam artık:D )
benden bekledi galiba ama pek üstüne düşmicem ya ondan aramadım ben de
biraz özlesin merak etsin istedim :))
tabi inş fikri değişmemiştir bu sürede
sınavım yarın bu arada sınavdan sonra arayayım diyorum bi bi ağzını arıyım düşünceleri değişmiş mi değişmemiş mi merak ettim :))
arıyım mı sizce yoksa bekliim o mu arasın???

bu arada barıştık fln demişiniz evet ama ben korkuyorum yine de fikri değişir diye ya henüz emin olamadan içim rahat etmiyor (tabi bu mutluluk hayalleri kurmamı da engelleyemedi :p)
inş değişmez :((((((((((((((((((

Haaaaaaa baristinizmi mi kiz?ben dedim gelir diye demi?kalbim carpti valah baristinizi okuyunca senden iyisinimi bulacak arama msj at canim cokta mesafe koyma byseferde niye mesafelisin der!! Ayyyy cok sevindim yaaaa Allah sizi birdaha hic ayirmasin kuzum ask aci cektirmesin sana insalah hep mutlu olursun bebegim
(bir msj bile atmadin baristinizi soylemek icin sendur)

Bence bekle o arasın.Eger aramazsa ki bence yarın yada cuma arıcak.Sen cuma ararsın onu.Ama çok merak edersen ara bence çünkü belirsizlik insanın içini yer :(

Haaaaaaa baristinizmi mi kiz?ben dedim gelir diye demi?kalbim carpti valah baristinizi okuyunca senden iyisinimi bulacak arama msj at canim cokta mesafe koyma byseferde niye mesafelisin der!! Ayyyy cok sevindim yaaaa Allah sizi birdaha hic ayirmasin kuzum ask aci cektirmesin sana insalah hep mutlu olursun bebegim
(bir msj bile atmadin baristinizi soylemek icin sendur)

canım ya kesin bişey yok ki hala :)) aradı sadece dün işte ama çok heveslenmemeye çalışıyorum.. farkındaysan barıştık diye bi mesajım yok henüz :)
evet yarın arıyım ben en iyisi ya ama resmen korkuyorum artık kötü bişey olmasından o yüzden çekiniyorum galiba aramaya/görüşmeye.. artık içimde bi korku kaldı canım ya ve o korkudan kaçıyorum sanki aramasam görmesem hep böle içimde bi umut kalsa ömrümün sonuna kadar o bana yeter.. bi acayip oldum nası davranıcam, ne dicem bilmiyorum ne enteresan eskiden olsa hiç böle bi düşünce geçmezdi aklımdan ölesine bile arardım.
bi de biz şimdi biraz uzaktan uzağa olduk ya eskiden çok sık konuşur mesajlaşırdık herşeyi haber verirdik acaba şimdi böyle kırk yılda bir arayıp görüşen çiftlerden mi olcaz bi yandan da ondan korkuyorum.. neyse bu sonradan düşünülcek bişi sonuçta.. şimdi düşünmiim

Bence bekle o arasın.Eger aramazsa ki bence yarın yada cuma arıcak.Sen cuma ararsın onu.Ama çok merak edersen ara bence çünkü belirsizlik insanın içini yer :(

canım aslında hani o görüşmeyelim demişti diye biraz kendi isterse arasın sorsun istiyorum. o da isterse arar yani ama şimdi yediremiyor galiba hep ben düştüm ya üstüne üst üste 2 kere arayan olmak istemiyor heralde ama bu gerginlik hoşuma gitmiyor benim işte.. yani bana kalsa aramıcam çok merak etsem de. ama şu gerginlik ilk o yaptı yok ben yaptım olayı geçsin istiyorum. tabi hala heveslenmemeye çalışıyorum.. ahh sabretmem lazım ki ben hiç sabırlı bi insan değiliiim!!! (değildim en azından önceden:))

Çocuğu tanısam diyeceğim ki :) yeter ne bu barışıcaksanız barışın:) Seni anlıyabiliyorum belirsizlik çok kötü birşey sürekli için içini yiyordur ararken yada o arayınca dua ediyorsundur:) onun için biran önce bi şekle girsin olumlu yönde inş tabi hayırlısıyla:) ya alakasız olacak ama Tus sınavı ne zaman? :))) hehe

canım onun tus sınavı eylülde. dün konuştuğumuzda çalış dedim söz verdirttim ama ne kadar çalışıyor bilinmez :)) yatıp tv izliyodur kesin :))
ararken korkuyorum artık ya ruh hali değiştiği zamana denk gelirse diye. ondan düzgün ruh halindeyken o arasın istiyorum mümkünse :))
canım bütün arkadaşlarım çekip konuşucam artık yeter fln diyorlar zaten hehe ablam fln arıcaktı telefonla zor tuttum :)
belirsizlik çok fena evet. bi de hiç alışkın değilim böyle olmaya işte.. bi baktım şaka maka ayrıldıktan sonraki 3. haftaya giriyoruz ya. bi de eskiden 3-4 saat haber etmesem meraktan ölcek olan adam şimdi 1 gün geçti napıyorum merak etmiyor fln.. çok enteresan geliyor. yani başlarsak tekrar bu hep böyle mi gitcek ki :(((

doc cok sevindim allah nazardan saklasın amaaaaaaa nie mesj atmadın kız sanki tam toplamış gibi olmuşken aaaaa:umursamaz:

doc cok sevindim allah nazardan saklasın amaaaaaaa nie mesj atmadın kız sanki tam toplamış gibi olmuşken aaaaa:umursamaz:

canım ya üstüne gitmek istemedim. daha önce aa iyi oldu deyip ne zaman bi hamle yapsam hep bi şok dalgası yaşadım. ondan korkuyorum artık.. tamam böyle iyi bi konuşma geçmemişti daha önce aramızda ama yine de o korku oluştu içimde ya.. öff niye böyle oldu ki :( ya bu korku geçmezse sonra ben soğursam yaa :S:S

sen soğumazsın ısınmadıgın kadar ısındın bu ayrılıkta:D simdi korkma da diyemiyorum senin ki biraz farklı bi adam ama haftasonu sen anlarsın ne oldugunu zaten iyi seyler düşünmeye calış sadece kendine vakit ayırmayı unutma ok prenses;)

ok cicim :D ya aslında pek farklı bi adam değildi ben de şaşıyorum şu duruma. ay bi msj atasım geldi ölesine bi msj atsam mı acaba ya.. hani uyuyosun biliyorum ama özledm vs gibi :kedi:
saçma oldu galiba neyse..

Back