- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pamuk prenses bence sevgilinin zamana ihtiyacı varmış ama belli ki dayanamamış hasretine; iyi ki de dayanamamış kaydirigubbakcemile3 çok sevindim aranızın düzelmesine pamuk prensesim beyaz atlı prensinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
ahh canım yaaa :asigim: çok sağol tatlım ya inş hep öyle bir ömür mutlu oluruz zemuszemus
herkes mutlu olsun hepimiz hakediyoruz ama değil mi :))
bu arada adım da pamuk prenses kaldı şaka maka ve sevdim baya da hehehe bayanssulusmile ve beyaz atlı prensim opuyorumnanaktan ayyyy... :)))
ah canıım barıştın demek çok sevindim senin adına hep mutlu ol inşallaha.s.
canım öyle gibi görünüyor şimdilik herşeye rağmen çok heveslenmemeye çalışıyorum :))
ay neyse ben ders çalışıyım yine gitti çalışmalar öptüm hepinizii :)
Haaaaaaa baristinizmi mi kiz?ben dedim gelir diye demi?kalbim carpti valah baristinizi okuyunca senden iyisinimi bulacak arama msj at canim cokta mesafe koyma byseferde niye mesafelisin der!! Ayyyy cok sevindim yaaaa Allah sizi birdaha hic ayirmasin kuzum ask aci cektirmesin sana insalah hep mutlu olursun bebegim
(bir msj bile atmadin baristinizi soylemek icin sendur)
Bence bekle o arasın.Eger aramazsa ki bence yarın yada cuma arıcak.Sen cuma ararsın onu.Ama çok merak edersen ara bence çünkü belirsizlik insanın içini yer
doc cok sevindim allah nazardan saklasın amaaaaaaa nie mesj atmadın kız sanki tam toplamış gibi olmuşken aaaaa:umursamaz: