Umarım evlilikleriyle kimse imtihan olmaz Unus. Ben bu durumu tasvip etmiyorum, normal de görmüyorum zaten fakat olmuş bitmiş bir şeye hala neden okumadınız, neden baska yere gitmediniz vs vs gibi sorular sormanın ve sonunda da kesin bir dille mutsuz olacakmış gibi yaklaşılmasının hiçbir anlamı yok. Hanımefendi üstelik şu an hamile. Aileden ve aile baskısından kaçmak için ya üniversiteye gitmek, ya evlenmek, ya da çalışıp kendine ev tutmak gibi seçenekler var. Üniversiteye gitseydin, iş bulsaydın vs demek kolay. Belki ailesi okumasına kesinlikle karşıydı evde kitap bile açtırtmıyordu (babam öyleydi. İstediğim üniyi istediğim bölümü kazandığım halde gidemedim.) bu durumda üniye gitmesi biraz zor. Üniye gitme kararı aldı diyelim yurt cıkacak mı cıkmayacak mı? o sürede nerede kalacak? ailesi huzur verecek mi? Millet artık öz evladını öldürüyor. Yani uzatmak istemiyorum ama herşey söylendiği gibi basit olmuyor bu arada bunları tamamen size söylemiyorum oturduğu yerden çok kolaymış gibi akıl verenlere söylüyorum. Olmuş bitmiş bir şeyi keşkelere sığdırmak saçmalık bu arada. Artık evlenmiş üstelik hamile okusaydın böyle olmazdı ya da neden okumadın diye sorup üzmenin anlamı yok.