canim yorumlarin hepsini okumadim, ama sunu söyloyeyim sana
benimde esim dogulu bize tamamen zit düsünceleri ve aile yapilari var.
ama malesef ben ask körü oldugumdan ve yasimin kucuklugunden, bunlari hiiiicccc mi hic anlamadim.
simdi 12,5 yillik evligim ve gecde olsa bazi seyleri istedigim gibi yapmaya calisiyorum, ama malesef baskin cikamiyorum.
esimin ailemi olduklari gibi kabul etmesi icin caba gösteriyorum, cünki onlarda ailesi gibi olmayan herkes tuhafdir.
ben 10 senedir onlarin dedigi gibi yaptigim icin herseyi, simdiye kadar sorun olmadi, ama artik biktim yoruldum, bu senin konunda simdi damarima basti.
sana sunu söylicem, kesinlikle seni gaza getirmek istiyorum gibi algilama, ben hep yapici olan biriyimdir, öyle hemen kestirip atmam herseyi, bekara kari bosamak kolaydir misali gibi.
ama aileni kesinlikle onlara karsi ezdirme, kendini ezdirme, ne istiyorsan kesin ve net söyle, onlar, sen bunlari yapinca sana görgüsüz terbiyesiz gibi davranacaklar, sana böyle davranip baskin cikmaya calisaklar, kesinlikle taviz verme, sen yanlis birsey yapmiyorsun, önce bunu kafana iyice sok.
insanin ailesini savunmasi istediklerini söylemesin terbiyesizlik yada görgüsüzlük olamaz.
sen dulmusunda sana sormadan kafalarina göre yapiyorlar herseyi
sonrada anlatirlar etrafa herseyini yaptik, hicbirseyde gözü kalmasin diye
ayyyyy gicik oldum resmen ya
bide o 14 yasindaki görümcenmi seni korucakmis, hey allahim ya
bi kere onu seni gözetlemek icin gönderiyorlar yanina, sen kendini bilmiyormusun, sana nikahi basan adam seni bilmiyormu?