Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosaninca gecici olmazsin iste, kendi yaginda kavrulur gidersin. Sen bosanmakla bir adim atinca ailende sokakta birakicak değil, oyle ya da boyle sahip cikacaklar. Yeter ki daha fazla gururunu ayaklar altina aldirma ve bosan.Bir isim olsaydı bırakmazdım sanırım şuan zaten iş ariyorum ama henüz bulamadım yinee kocamin yüzünden tayinci olduğu için nereye gitsem gecicisin burda deyip almadılar ise
Yıllar da var tabi ama verdiğim değere emeğe aciyorum ve yanımda kimsemin olmaması beni en çok üzen şey bu yüzden buraya yazmak istedim burda dertleşmek istedim .Hayırlısı olsun anlattığınız kadarıyla doğru alınmış bir karar ömrünüzünn sadece 4 yılı boşa gitmiş olacak tüm hayatınızı düzelir diye mahfede bilirdiniz de
Evet bu sadece aldatma da değil şiddet, hakaret, davranış bozukluğu, insanlrın içinde seni rencide etme gibi birçok kötü huylar geçici değil maalesef karakterde olan bir huy olduğu için çoğu kadınlarımız evlenmeden önce dahi '' ben onu düzeltirim evlenince düzelir '' kafasında olup sonuç olarak hüsrana uğruyor. Kuzenimi bu konuda çok uyardım mesela dinlemedi beni her erkekte var kafasındaydı adam aldatan biri değil ama sürekli kızı küçük düşürüyor mutsuzluk yolunda kız zayıfladı hasta oldu iyice. O yüzden değişmeyecek huylar için affetmemek gerek. Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)Sonunun gelmeyeceğini biliyorum bir kere yapan hep yapar yaşayarak öğrendim malesef
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Evet bu sadece aldatma da değil şiddet, hakaret, davranış bozukluğu, insanlrın içinde seni rencide etme gibi birçok kötü huylar geçici değil maalesef karakterde olan bir huy olduğu için çoğu kadınlarımız evlenmeden önce dahi '' ben onu düzeltirim evlenince düzelir '' kafasında olup sonuç olarak hüsrana uğruyor. Kuzenimi bu konuda çok uyardım mesela dinlemedi beni her erkekte var kafasındaydı adam aldatan biri değil ama sürekli kızı küçük düşürüyor mutsuzluk yolunda kız zayıfladı hasta oldu iyice. O yüzden değişmeyecek huylar için affetmemek gerek. Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)
Çalışmaya başlasanHerkese merhaba ben 4,5 yıllık evliyimve çocuğum yok. evliliğimin başından beri kocam beni sanal olarak aldatıyor.Kaç kez yakaladım hatırlamıyorum.Hep duzelir dedim hep affettim ama artik dayanamıyorum.Telefonunu saklar benle ayda 1 belki birlikte olur.Evde sanki ben onun hizmetçisi aşcisiyim.Biriyle reel olarak birlikte olmadığını biliyorum çünkü cinsel sorunları var bizim cinsel hayatımız da kötü yani.Bosanmak istiyorum ama çalışmıyorum aileme de gidemem çünkü ailem hiçbir zaman arkamda olmadı asla kabul etmezler çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum...
Herkese merhaba ben 4,5 yıllık evliyimve çocuğum yok. evliliğimin başından beri kocam beni sanal olarak aldatıyor.Kaç kez yakaladım hatırlamıyorum.Hep duzelir dedim hep affettim ama artik dayanamıyorum.Telefonunu saklar benle ayda 1 belki birlikte olur.Evde sanki ben onun hizmetçisi aşcisiyim.Biriyle reel olarak birlikte olmadığını biliyorum çünkü cinsel sorunları var bizim cinsel hayatımız da kötü yani.Bosanmak istiyorum ama çalışmıyorum aileme de gidemem çünkü ailem hiçbir zaman arkamda olmadı asla kabul etmezler çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum...
Sonra ne oldu değişti mi eşiniz bende 2 çocukluyum esim aldatti gercek hayattada reeldede yapmış pismanim diyo bi sans istiyo duzene girdi mi hayatinizÇocuğun yoksa çok rahatsin ben 1haftadir boşanma aşamasındayım evden çıktım 2cocugumla ailem e gittim ailem öyle sevindi ki çektiklerimi biliyorlardı annem babam abim kız kardeslerm pasta kesip kutlama yaptık döndüğüm için ama küçük kizim bizim ailemiz mi dağıldı anne diyince geri döndüm dönmek bana cennet den çıkıp cehenneme dönmek di ama kızım için yaptim sen öyle olma çok şanslısın çocuğun yok
Aileniz size kucak açmışken geri mi döndünüz. O yuvanız mı dağıldı diyen çocuk var ya, yarın "parmak kadar çocuğun lafına bakıp neden geri döndün?" diyecek. Büyük hata yapmışsınız. Aynısını arkadaşım yaşadıÇocuğun yoksa çok rahatsin ben 1haftadir boşanma aşamasındayım evden çıktım 2cocugumla ailem e gittim ailem öyle sevindi ki çektiklerimi biliyorlardı annem babam abim kız kardeslerm pasta kesip kutlama yaptık döndüğüm için ama küçük kizim bizim ailemiz mi dağıldı anne diyince geri döndüm dönmek bana cennet den çıkıp cehenneme dönmek di ama kızım için yaptim sen öyle olma çok şanslısın çocuğun yok
Ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok. Çalışıp para kazanmak herkese iyi gelir. Aşçılık her yerin her devrin mesleği, bence kolaylıkla iş bulur. Altınları varsa boşanma davası için girişimde bulunabilir.Şu an bulunduğunuz şehir yaşamanıza uygunsa kalıcıyım diyerek girin işe, boşanma tamamlandıktan sonra yaşamak istediğiniz şehirde iş arar bulunca da taşınırsınız. Evliyken para biriktirmeniz daha kolay. Krmdinizi güvenceye alın mutlaka.
Size inanamıyorum. Bozuk aile düzeninde bir de çocuk yetiştireceksiniz.Çocuğun yoksa çok rahatsin ben 1haftadir boşanma aşamasındayım evden çıktım 2cocugumla ailem e gittim ailem öyle sevindi ki çektiklerimi biliyorlardı annem babam abim kız kardeslerm pasta kesip kutlama yaptık döndüğüm için ama küçük kizim bizim ailemiz mi dağıldı anne diyince geri döndüm dönmek bana cennet den çıkıp cehenneme dönmek di ama kızım için yaptim sen öyle olma çok şanslısın çocuğun yok
Aile desteği varken neden kocasına katlanıyor? Kocası olacak adamın çocuğuna saygısı, sevgisi olsa kendine çeki düzen verirdi.Aileniz size kucak açmışken geri mi döndünüz. O yuvanız mı dağıldı diyen çocuk var ya, yarın "parmak kadar çocuğun lafına bakıp neden geri döndün?" diyecek. Büyük hata yapmışsınız. Aynısını arkadaşım yaşadı
Tahammülsüz kendini seven kadınlara düzgün insanlar mı rast geliyor acaba, burayı okudukça vay be demekten kendimi alamıyorum. İnsanlar nelerle uğraşıyor. Bdvde anlatılanların birini yaşasam bir dakika durmam bu evde. Allah herkese güzel kapıla huzurlu yuvalar açsın.Ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok. Çalışıp para kazanmak herkese iyi gelir. Aşçılık her yerin her devrin mesleği, bence kolaylıkla iş bulur. Altınları varsa boşanma davası için girişimde bulunabilir.
Şimdilik ev taşıyoruz işte ailesine yakın oturuyorduk şuan başka yere tasiniyoruzSonra ne oldu değişti mi eşiniz bende 2 çocukluyum esim aldatti gercek hayattada reeldede yapmış pismanim diyo bi sans istiyo duzene girdi mi hayatiniz