Artık boşanmak istiyorum..

Hayırlısı olsun anlattığınız kadarıyla doğru alınmış bir karar ömrünüzünn sadece 4 yılı boşa gitmiş olacak tüm hayatınızı düzelir diye mahfede bilirdiniz de

Bir isim olsaydı bırakmazdım sanırım şuan zaten iş ariyorum ama henüz bulamadım yinee kocamin yüzünden tayinci olduğu için nereye gitsem gecicisin burda deyip almadılar ise 😒😔
Bosaninca gecici olmazsin iste, kendi yaginda kavrulur gidersin. Sen bosanmakla bir adim atinca ailende sokakta birakicak değil, oyle ya da boyle sahip cikacaklar. Yeter ki daha fazla gururunu ayaklar altina aldirma ve bosan.

Hayırlısı olsun anlattığınız kadarıyla doğru alınmış bir karar ömrünüzünn sadece 4 yılı boşa gitmiş olacak tüm hayatınızı düzelir diye mahfede bilirdiniz de
Yıllar da var tabi ama verdiğim değere emeğe aciyorum ve yanımda kimsemin olmaması beni en çok üzen şey bu yüzden buraya yazmak istedim burda dertleşmek istedim .

Sonunun gelmeyeceğini biliyorum bir kere yapan hep yapar yaşayarak öğrendim malesef 😢
Evet bu sadece aldatma da değil şiddet, hakaret, davranış bozukluğu, insanlrın içinde seni rencide etme gibi birçok kötü huylar geçici değil maalesef karakterde olan bir huy olduğu için çoğu kadınlarımız evlenmeden önce dahi '' ben onu düzeltirim evlenince düzelir '' kafasında olup sonuç olarak hüsrana uğruyor. Kuzenimi bu konuda çok uyardım mesela dinlemedi beni her erkekte var kafasındaydı adam aldatan biri değil ama sürekli kızı küçük düşürüyor mutsuzluk yolunda kız zayıfladı hasta oldu iyice. O yüzden değişmeyecek huylar için affetmemek gerek. Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)

Evet bu sadece aldatma da değil şiddet, hakaret, davranış bozukluğu, insanlrın içinde seni rencide etme gibi birçok kötü huylar geçici değil maalesef karakterde olan bir huy olduğu için çoğu kadınlarımız evlenmeden önce dahi '' ben onu düzeltirim evlenince düzelir '' kafasında olup sonuç olarak hüsrana uğruyor. Kuzenimi bu konuda çok uyardım mesela dinlemedi beni her erkekte var kafasındaydı adam aldatan biri değil ama sürekli kızı küçük düşürüyor mutsuzluk yolunda kız zayıfladı hasta oldu iyice. O yüzden değişmeyecek huylar için affetmemek gerek. Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Herkese merhaba ben 4,5 yıllık evliyimve çocuğum yok. evliliğimin başından beri kocam beni sanal olarak aldatıyor.Kaç kez yakaladım hatırlamıyorum.Hep duzelir dedim hep affettim ama artik dayanamıyorum.Telefonunu saklar benle ayda 1 belki birlikte olur.Evde sanki ben onun hizmetçisi aşcisiyim.Biriyle reel olarak birlikte olmadığını biliyorum çünkü cinsel sorunları var bizim cinsel hayatımız da kötü yani.Bosanmak istiyorum ama çalışmıyorum aileme de gidemem çünkü ailem hiçbir zaman arkamda olmadı asla kabul etmezler çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum...
Çalışmaya başlasan

Ev kimin? Kira mı? Öyleyse sığınma evine gitseniz? Çocukta yok madem. Bir iş bulursunuz, bir yerden tutunursunuz.

Böyle adamı var ya o yazdığı kadınlara ifşa edeceksiniz bir yerleri kalkmıyor bunun diye. Tövbe tövbe ya.

Yani şöyle bı durum var.. adam sizin çaresizliğinizden besleniyor. Şımarık çocuk gibi, sizde emeklerime acıyorum diyorsunuz, aslında o ergen, siz ebeveyn rolundesiniz.

Size kendi evliliğimden örnek vermek istiyorum, görücü usulü evlendim, k.babam ve babam yakın arkadaşlar.

Babam evliligimde yaşadığım büyük olsun basit olsun, her soruna kör,sağır oldu. Ee tabi kaynana gorumceler, müstakbel eşim ayaklarına gelen bu topu değerlendirdiler.

En basit bı ornek vereyim, yeni doğum yapmışım, sezaryenle, annem bıraktı gitti, 1 hafta kalmadı yanımda. Neyse bebeğim gazlı ağlıyor saatlerce, benim ağrılarım oluyor, ameliyatliyim. Eşimin bana dediği; "SUSTUR ŞU ÇOCUĞU"... Ama nasıl bağırıyor sustur diye. Ben sırtımdan terler akarken ne yapacağımı bilmiyorum... Üzülüyorum. Neyse bu köle kafası, sonradan farkettim. Hee tabi arada hakarete varan cümleler kuruyor.

Neyse yıllar geçti, tabi hep travmalarla beraber. Gözüm seyirmeye, boğazımda ki düğümden nefes alamadığımi hissetmeye başladım. Psikolojim eriyodu resmen. Ekonomik olarak yetersiz olmasını falan saymıyorum.

Baska şeylerde oldu, aldatma vs değil ama anlatsam bosanmaliydin derler.

Sonuca gelecek olursak, bunları bana yapan aslında ne annemlermiş, ne eşim ne kayın aile. Bunları bana yapan evet BENmişim. Çok uzattım biliyorum.

Diyeceğim o ki; kendinize sahip çıkın. İçinizdeki çocuk ağlarken siz başkaları memnun olsun diye uğraşmayın. Boşanma elbette bı seçenek ama, ayrılmış bir kadın çalışsa bile burda bı sürü örnek var, sıkıntıları bitmiyor. Kendi tarafınızda olun. Para biriktirin, bakın bı kaç çeyrek altin bile kendinize nasıl güven getirecek. Para harcarken acimayin, ne isterseniz alsin. Borca sokun. Ama mutlaka gizli bı butceniz olsun. Evet zor ama yapabilirsiniz. Psk Fatih Reşit Civelekoglu var mutlaka dinleyin.

Ne yaptınız merak ederim. Yazarsanız sevinirim. Kolaylıklar dilerim.

Herkese merhaba ben 4,5 yıllık evliyimve çocuğum yok. evliliğimin başından beri kocam beni sanal olarak aldatıyor.Kaç kez yakaladım hatırlamıyorum.Hep duzelir dedim hep affettim ama artik dayanamıyorum.Telefonunu saklar benle ayda 1 belki birlikte olur.Evde sanki ben onun hizmetçisi aşcisiyim.Biriyle reel olarak birlikte olmadığını biliyorum çünkü cinsel sorunları var bizim cinsel hayatımız da kötü yani.Bosanmak istiyorum ama çalışmıyorum aileme de gidemem çünkü ailem hiçbir zaman arkamda olmadı asla kabul etmezler çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum...

Çocuğun yoksa çok rahatsin ben 1haftadir boşanma aşamasındayım evden çıktım 2cocugumla ailem e gittim ailem öyle sevindi ki çektiklerimi biliyorlardı annem babam abim kız kardeslerm pasta kesip kutlama yaptık döndüğüm için ama küçük kizim bizim ailemiz mi dağıldı anne diyince geri döndüm dönmek bana cennet den çıkıp cehenneme dönmek di ama kızım için yaptim sen öyle olma çok şanslısın çocuğun yok

Çocuğun yoksa çok rahatsin ben 1haftadir boşanma aşamasındayım evden çıktım 2cocugumla ailem e gittim ailem öyle sevindi ki çektiklerimi biliyorlardı annem babam abim kız kardeslerm pasta kesip kutlama yaptık döndüğüm için ama küçük kizim bizim ailemiz mi dağıldı anne diyince geri döndüm dönmek bana cennet den çıkıp cehenneme dönmek di ama kızım için yaptim sen öyle olma çok şanslısın çocuğun yok
Sonra ne oldu değişti mi eşiniz bende 2 çocukluyum esim aldatti gercek hayattada reeldede yapmış pismanim diyo bi sans istiyo duzene girdi mi hayatiniz

Şu an bulunduğunuz şehir yaşamanıza uygunsa kalıcıyım diyerek girin işe, boşanma tamamlandıktan sonra yaşamak istediğiniz şehirde iş arar bulunca da taşınırsınız. Evliyken para biriktirmeniz daha kolay. Krmdinizi güvenceye alın mutlaka.

Aileniz size kucak açmışken geri mi döndünüz. O yuvanız mı dağıldı diyen çocuk var ya, yarın "parmak kadar çocuğun lafına bakıp neden geri döndün?" diyecek. Büyük hata yapmışsınız. Aynısını arkadaşım yaşadı

Şu an bulunduğunuz şehir yaşamanıza uygunsa kalıcıyım diyerek girin işe, boşanma tamamlandıktan sonra yaşamak istediğiniz şehirde iş arar bulunca da taşınırsınız. Evliyken para biriktirmeniz daha kolay. Krmdinizi güvenceye alın mutlaka.
Ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok. Çalışıp para kazanmak herkese iyi gelir. Aşçılık her yerin her devrin mesleği, bence kolaylıkla iş bulur. Altınları varsa boşanma davası için girişimde bulunabilir.

Size inanamıyorum. Bozuk aile düzeninde bir de çocuk yetiştireceksiniz.
Aileniz size kucak açmışken geri mi döndünüz. O yuvanız mı dağıldı diyen çocuk var ya, yarın "parmak kadar çocuğun lafına bakıp neden geri döndün?" diyecek. Büyük hata yapmışsınız. Aynısını arkadaşım yaşadı
Aile desteği varken neden kocasına katlanıyor? Kocası olacak adamın çocuğuna saygısı, sevgisi olsa kendine çeki düzen verirdi.

Ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok. Çalışıp para kazanmak herkese iyi gelir. Aşçılık her yerin her devrin mesleği, bence kolaylıkla iş bulur. Altınları varsa boşanma davası için girişimde bulunabilir.
Tahammülsüz kendini seven kadınlara düzgün insanlar mı rast geliyor acaba, burayı okudukça vay be demekten kendimi alamıyorum. İnsanlar nelerle uğraşıyor. Bdvde anlatılanların birini yaşasam bir dakika durmam bu evde. Allah herkese güzel kapıla huzurlu yuvalar açsın.

Konu sahibi az cesaretini toplasa def eder aslında bu adamı? Bu basiret bağlanması falan mı acaba

X