- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 25
Yok allah var ailesi bunun hatasından dolayı toplandi parasal mevzudan işte beni övmüşler sürekli görümcem biliyodum bu eşimle aramdaki konuyu kayınvalideme söylemiş konuşmamış o gun oğluyla küsmüş kızmışlar hep benim tarafındalar eşimi kötü gostermek için soylemiyorum ama gercekten ben çok fedakarlik yaptim ona o kadar iyi davrandim herkesin yanındada baş basaykende hep onu düşündüm cocuklarima cok iyi bi anne oldum evime ailevi konulari ne kimseye ne aileme anlattim sır küpü oldum hep bilmiyorum eşimde inşallah gerçekten pismandir yuva yıkmak kolsy degil bende ailesiz büyüdüm yinede şanslıydim her istediğim oldu bu hayatta ama bi tarafin hep eksik oluyo cocuklarima bunu yaşatmak istemem kotu olsaydi bana cok kotu davranmadi hic bir zaman o yuzden onlarin hatrina denemeye karar verdim çünkü eger benim yüzümden başına bişey gelse üzülürdüm cunku para mevzusunda ailesi kızdı bide ben gitseydim gerçekten daha cok kızarlardi reddederlerdi belki elinde bişey kalmayınca daha kötü yollara sapardi belkide ben cok iyi niyetliyim bilmiyorum inşallah düzelir seninkide canim kimsenin mutsuz olmasini istememEşinin ailesi arkanda esin de hatasını anlamış bence senin evliliğin kurtulur ya benim gibi olsan benim sorunum eşimin annesi ablalari insan eşini affedebiliyor ama aile den kaynaklı sorunlar asla düzelmiyor