Artık boşanmak istiyorum..

Eşinin ailesi arkanda esin de hatasını anlamış bence senin evliliğin kurtulur ya benim gibi olsan benim sorunum eşimin annesi ablalari insan eşini affedebiliyor ama aile den kaynaklı sorunlar asla düzelmiyor
Yok allah var ailesi bunun hatasından dolayı toplandi parasal mevzudan işte beni övmüşler sürekli görümcem biliyodum bu eşimle aramdaki konuyu kayınvalideme söylemiş konuşmamış o gun oğluyla küsmüş kızmışlar hep benim tarafındalar eşimi kötü gostermek için soylemiyorum ama gercekten ben çok fedakarlik yaptim ona o kadar iyi davrandim herkesin yanındada baş basaykende hep onu düşündüm cocuklarima cok iyi bi anne oldum evime ailevi konulari ne kimseye ne aileme anlattim sır küpü oldum hep bilmiyorum eşimde inşallah gerçekten pismandir yuva yıkmak kolsy degil bende ailesiz büyüdüm yinede şanslıydim her istediğim oldu bu hayatta ama bi tarafin hep eksik oluyo cocuklarima bunu yaşatmak istemem kotu olsaydi bana cok kotu davranmadi hic bir zaman o yuzden onlarin hatrina denemeye karar verdim çünkü eger benim yüzümden başına bişey gelse üzülürdüm cunku para mevzusunda ailesi kızdı bide ben gitseydim gerçekten daha cok kızarlardi reddederlerdi belki elinde bişey kalmayınca daha kötü yollara sapardi belkide ben cok iyi niyetliyim bilmiyorum inşallah düzelir seninkide canim kimsenin mutsuz olmasini istemem

Yok allah var ailesi bunun hatasından dolayı toplandi parasal mevzudan işte beni övmüşler sürekli görümcem biliyodum bu eşimle aramdaki konuyu kayınvalideme söylemiş konuşmamış o gun oğluyla küsmüş kızmışlar hep benim tarafındalar eşimi kötü gostermek için soylemiyorum ama gercekten ben çok fedakarlik yaptim ona o kadar iyi davrandim herkesin yanındada baş basaykende hep onu düşündüm cocuklarima cok iyi bi anne oldum evime ailevi konulari ne kimseye ne aileme anlattim sır küpü oldum hep bilmiyorum eşimde inşallah gerçekten pismandir yuva yıkmak kolsy degil bende ailesiz büyüdüm yinede şanslıydim her istediğim oldu bu hayatta ama bi tarafin hep eksik oluyo cocuklarima bunu yaşatmak istemem kotu olsaydi bana cok kotu davranmadi hic bir zaman o yuzden onlarin hatrina denemeye karar verdim çünkü eger benim yüzümden başına bişey gelse üzülürdüm cunku para mevzusunda ailesi kızdı bide ben gitseydim gerçekten daha cok kızarlardi reddederlerdi belki elinde bişey kalmayınca daha kötü yollara sapardi belkide ben cok iyi niyetliyim bilmiyorum inşallah düzelir seninkide canim kimsenin mutsuz olmasini istemem
Esin çok şanslı senin ya o kadr olaydan sonra bile onun kötü yollara sapmasindan korkuyorsun onu dusunuyorsun

Esin çok şanslı senin ya o kadr olaydan sonra bile onun kötü yollara sapmasindan korkuyorsun onu dusunuyorsun
Bilmiyorum yaa gerçekten iyi niyetliyim küskün bile yemeğini yaptim soguk odada yattı hasta olmasin diye üstünü örttüm ağladı ağlama dedim hep ben iyi niyetliyim fazla cok fazla yani babası bi anlık sinirle reddetmis aralari iyi suan Ama o zamanda ben destek oldum küstük o zamanda ama konusuyoduk sonuçta aynı evdeydik kendi derdimi unuttum ona teselli verdim dahada fark etmez devam ederse küçük bi hatada ben degisicem bu sefer onu rezil ederek gidicem onada söyledim ne ağlaması ne ölmesi kararımı degistiricek netim bu konuda kendi gormuyosa daha benim iyiliğimi niyetimi kördür artık bişey diyemem allaha havale ettim zaten o biliyo benide cektiklerimide

Sizin aileniz ne diyo peki size benimkiler hala kabul etmiş değil eşimle barismami çünkü onlarla olsaydım daha iyi bır gelecek sunacaklardi bana ztn onlar ayrı ev tutup orada ben ve çocuklarım la yasamami istediler ama sanki ben hala emin değilim sizin dediğiniz gibi iyi niyeti biriyim tekrar kullanacağı dan korkuyorum bunu esimim
Kendisi kaybeder canım yuva yıkanın yuvası olmaz öyle birşey yaparsa ya bu dünyada ya öbür dunyada çeker acısını yani ışık görüyorsan dene bilmiyorum belki yanlış yonlendiriyorum ama ışık gormuyosanda eziyet etme kendine emin ol bende çok düşündüm onca sey kafamda gezinip durudu seni çok iyi anlıyorum korkularin var ya duzelmezse ya daha kötüye giderse diye bende düşündüm bunları yaa inşallah allah kimseye yaşatmaz ders çıkarıyoruz bunlardan işte yaşayarak cocuklugumuzdaki gibi olsaydi keske herşey yaa büyümek sorumluluklar düşünceler yaşantilar çok zor inşallah sende bende duzeliriz zaman alıyo hersey gercekten düzeldik ama biz biraz kac defa dusundum aklima geldikce yok olmak istedim bu dunyadan ama bi şekilde yaşıyorsun ayrilsakta erkeklere olan guvenimizi yok ediyorlar tekrar birine aşık olurmuyuz başkasıda aynı mi olur gibi gibi şeyler insanlara olan guvenimizide yok ediyolar yaa

Herkese merhaba ben 4,5 yıllık evliyimve çocuğum yok. evliliğimin başından beri kocam beni sanal olarak aldatıyor.Kaç kez yakaladım hatırlamıyorum.Hep duzelir dedim hep affettim ama artik dayanamıyorum.Telefonunu saklar benle ayda 1 belki birlikte olur.Evde sanki ben onun hizmetçisi aşcisiyim.Biriyle reel olarak birlikte olmadığını biliyorum çünkü cinsel sorunları var bizim cinsel hayatımız da kötü yani.Bosanmak istiyorum ama çalışmıyorum aileme de gidemem çünkü ailem hiçbir zaman arkamda olmadı asla kabul etmezler çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum...
Merhaba karar verebildiniz mi

Kendini tatmin ediyor sanırım özgüvensizin teki normalde bir kadına nasıl hitap edeceğini bile bilmez ama klavyede çok güzel beceriyor kadınlarla anlaşmayı.
Bıgun gelir o da olur gidip gerçekten aldatır yani tensel temas demem istiyorum boşanın aileyide takmayın yetimhanede büyümüş ailesiz de olabilirdiniz siz tek başınıza bir birey olarak ayaklarınızın üzerinde durun

Lütfen bu adama annesi gibi davranmayın. Lütfen. Ruhsal olarak anne ile eşleştiriyor adam. Sizi kadın gibi görmüyor. Annesi gibi düşünüyor.

En basit bir örnek özet niteliğinde;; Eski kadınlar gelinlerine koku hediye ederken kendi kullandıklarını degil. başka koku hediye edermiş.

Herkese merhaba ben 4,5 yıllık evliyimve çocuğum yok. evliliğimin başından beri kocam beni sanal olarak aldatıyor.Kaç kez yakaladım hatırlamıyorum.Hep duzelir dedim hep affettim ama artik dayanamıyorum.Telefonunu saklar benle ayda 1 belki birlikte olur.Evde sanki ben onun hizmetçisi aşcisiyim.Biriyle reel olarak birlikte olmadığını biliyorum çünkü cinsel sorunları var bizim cinsel hayatımız da kötü yani.Bosanmak istiyorum ama çalışmıyorum aileme de gidemem çünkü ailem hiçbir zaman arkamda olmadı asla kabul etmezler çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum...
Ayni durumu bende yasadim. Esimi defalarca arkadaslik sitelerinde yakalim. Adini ilk defa duyduğum qeep csl jaoma vs. Bizde nerdeyse 4,5 ayda bir beraber oluyoruz. Artik iyice koptuk. Bende ayrılmayı düşünüyorum. Çok zor evet ama böyle degersiz sevgisiz ilgisiz yasamak yok sayilmak daha zor😔

X