-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Vatandaş doktorları neden dövüyor diye soruyorlar. İnsanların düşüncelerini anlatmasına sabredemeyen doktor olurmu. Böyle doktorlar olmaz olsun. Siz rumuzunuzu değiştirin ve "Bendövülmekisteyenbirdoktorum" şeklinde bir rumuz kullanın. Bu size daha çok yakışır.
Vatandaş doktorları neden dövüyor diye soruyorlar. İnsanların düşüncelerini anlatmasına sabredemeyen doktor olurmu. Böyle doktorlar olmaz olsun. Siz rumuzunuzu değiştirin ve "Bendövülmekisteyenbirdoktorum" şeklinde bir rumuz kullanın. Bu size daha çok yakışır.
Konu sahibini bu kadar savunduğuna göre tanıyorsun yada eşisinCanım cevap vermeyim dedim ama dayanamadım. Öncelikle beni şaşırtan şıllık kadınlar için neden kocanı terk ediyorsun. Sen kocana sahip çık. Varsa diğer kadınlar kocanı bıraksın bu adam karısını seviyor onu bırakamaz diye düşünsün. Hiç bir şey için mücadele edip kendini yorma sadece kendi mutluluğunu ve çocuklarını düşün adama aldırış etme o gidince sende gez, arkadaşlarına takıl gelince eve dön. Ama kocan eve gelince senin yanında mutlu olmasını sağla istediği sevdiği şeyleri yap istemediği şeyleri yapma. Saygıda sevgide kusur işleme. Annem bana hep babanın kalbi dört gözlüdür ama bizi çok sever derdi hala kumru gibiler. Babamda vaktinde çok çapkınlık yapmış ama bizi hiç bırakmadı. Unutma bir şeyi yaparken zorlanıyor isen hata yapıyorsun. Zorlama! . Kocanıda zorlama kendini de zorlama. Zorlanan her şey kırılır bozulur. Doğru olan kolay olur.
Bekara koca boşamak kolay derler. Maalesef herkesin gücü ve kapasitesi aynı değil.Bak işte böyleleri de var bu hayatta.
Hep çok sadık kocalarını ayartan kadınları kocaları hariç şıllık, yelloz, o... gören tipler.
He tabi.
Hep kadınlar yelloz olur zaten, erkeğin de elinin kiri.
Babanız konu sahibinin eşinin aynısı, ananız da konu sahibesi gibi bir şey.
Siz de artık bu durumu yaşaya yaşaya normalleştirmeye çalışan çocuk.
Başkasının koynundan çıkıp gelmiş olan kocalara karşı saygıda ve sevgide kusur işlememek için yaratılmış zaten kadın.
Ne yazık ki çogu da sen ve annen gibi düşünüyor.
Hakikaten acınası haldeyiz.
Keşke dayanıp hiç cevap verme zahmetine girmeseydin.
Belki de kadın bile değilsin.
Neyse.
Kızlar bizim burada birbirimize moral vermemiz gerekir. Başkalarını aşağılayıp üzerek bir yere ulaşamayız.Süper bir hayat seni bekliyor desenecanın kocanın şıllıklardan yaptığı çocukları kendi çocuklarınla kardeş o kardeş ama diye diyeee büyütürsün. Melek kocan da boş durmaz tabiiii fabrika gibi ürer 4 gözlü kalbiyle
Bekar değilim.Bekara koca boşamak kolay derler. Maalesef herkesin gücü ve kapasitesi aynı değil.
Ben şu durumda hayatın keyfini bile çıkaramam yahu.
Çocugumun psikolojisinin içine ısrarla bile isteye s....ıp bıraktıgım için.
Kahrolurum.
Elinizde sihirli değnek var sanki.
Bir degdireceksiniz anında düzelecek mi sanıyorsunuz ?
Hanımefendi.
Benim küçükken babamla yaşadıgım sorunların etkisi kaç yasıma gelmişim hala yakamı bırakmadı.
İçine ettiği psikolojimin meyvelerini topladım yıllardır ve topluyorum.
Niye biliyor musun ?
O yıllarda mecburi katlandıgımız sorunların bende bıraktıgı etkisi geçmek bilmiyor ve geçmeyecekte.
Çünkü kendimle hesaplaşmaya korkuyorum.
Yerle bir ettiği özgüvenimi kazanmak için yıllarımı verdim ben.
Panik atak oldum.
Bir olay karşısında verdiğim tepkiler tıpkı ''BABAM '' gibi benim.
Bu halime şahit oldukça kahrolur dururum.
Neden, niçin, niyelerim 30 yaşımdan sonra daha da arttı.
Sizde sanıyorsunuz adamı reddettiniz o muhteşem hayat sizi bekliyor.
Hiç beklemesin sizi.
Evlatlarınız hele büyüsün çoluk çocuga karışsın o zaman anlayacaksınız.
Bencilsiniz bencil.
Hala ooohhh sefam olsun diyebilecek ve ardına baktıgı zaman çocukluklarını mahvettiginiz, hatta çaldığınız evlatlarınızın kötü ana babaya sahip oldugu gerçeginin onları ne kadar etkilediği muhakemesini bile yapamıyorsunuz.
Sakın ben fedakar bir anneyim demeyin rica ediyorum.
Değilsiniz.
Deliriyorum arkadaş ben bu rahatlığa.
Çocuklarının iyi olacağından öyle adı kadar emin ki.
Size bir şey söyleyim mi, madem boşanmak bu kadar kötü, madem çevrenizdeki olaylardan bu kadar etkileniyorsunuz, ya adamı sevgilileriyle birlikte kabul edip olayları çocuklarınıza yansıtmadan yaşayıp gideceksiniz, ya da sanki o adam ölmüş gibi yolunuza devam edeceksiniz. Herkesi çıldırtan şey kocanızı affetmeniz değil zaten, olayları çocuklarınıza, ailenize, buralara taşıyıp herkesin psikolojisini bozduktan sonra kocanıza dönmeniz. Bence burada konu açmanız bile hata, kimse size destek olmaz bu konuda. Bence böyle yaparak kaybeden hep siz oluyorsunuz. Adamı bırakamıyorsunuz, adam da bunu bildiğinden her haltı yiyor maşallah. Adam da iki eşli yaşamanın yollarına bakıyor. Bence kocanızı olduğu gibi kabul etmek sizin için daha kolay, ben değişeceğinize inanmıyorum.
bosanmaBen kendime inanıyorum.Çocuklarımda kendime inanıyor. Herşey bitti. Çocuklarımla ben güzel bir aile olarak yaşayacağız artık. O adam benim hayatıma asla bir daha giremez.. Ama çocuklarımın babası gerçeğini değiştiremeyeceğim maalesef.. Aralarınada girmeyeceğim.. Siz neye inanmak isterseniz inanın.. Haklısınız... Ama bitti.. Arkaya bakmak artık yok.. Ve ben bu gemiden çocuklarım ve ben mutlu ineceğim... Nadide Hayattaki filmde dedği gibi kalan hayatımıda kendim için yaşayacağım.. Kimsede umurumda değil...
Canım cevap vermeyim dedim ama dayanamadım. Öncelikle beni şaşırtan şıllık kadınlar için neden kocanı terk ediyorsun. Sen kocana sahip çık. Varsa diğer kadınlar kocanı bıraksın bu adam karısını seviyor onu bırakamaz diye düşünsün. Hiç bir şey için mücadele edip kendini yorma sadece kendi mutluluğunu ve çocuklarını düşün adama aldırış etme o gidince sende gez, arkadaşlarına takıl gelince eve dön. Ama kocan eve gelince senin yanında mutlu olmasını sağla istediği sevdiği şeyleri yap istemediği şeyleri yapma. Saygıda sevgide kusur işleme. Annem bana hep babanın kalbi dört gözlüdür ama bizi çok sever derdi hala kumru gibiler. Babamda vaktinde çok çapkınlık yapmış ama bizi hiç bırakmadı. Unutma bir şeyi yaparken zorlanıyor isen hata yapıyorsun. Zorlama! . Kocanıda zorlama kendini de zorlama. Zorlanan her şey kırılır bozulur. Doğru olan kolay olur.
Bak işte böyleleri de var bu hayatta.
Hep çok sadık kocalarını ayartan kadınları kocaları hariç şıllık, yelloz, o... gören tipler.
He tabi.
Hep kadınlar yelloz olur zaten, erkeğin de elinin kiri.
Babanız konu sahibinin eşinin aynısı, ananız da konu sahibesi gibi bir şey.
Siz de artık bu durumu yaşaya yaşaya normalleştirmeye çalışan çocuk.
Başkasının koynundan çıkıp gelmiş olan kocalara karşı saygıda ve sevgide kusur işlememek için yaratılmış zaten kadın.
Ne yazık ki çogu da sen ve annen gibi düşünüyor.
Hakikaten acınası haldeyiz.
Keşke dayanıp hiç cevap verme zahmetine girmeseydin.
Belki de kadın bile değilsin.
Neyse.
Ben mutlu olmaya önem veren bir kadınım. Elbette yapılanları doğru bulmuyorum ama başkaları için yuvamı dağıtamam. Bunca zorlukla kurulan bir aile dağılınca daha iyi mi olmuyor. Arkadaşlarımın yarısı kocasından boşandı mutlu olan var ama kaç tane ?. Siz bu toplumda yaşamıyorsunuz sanırım .Yalnız bir kadın olmak çok zor herkes size farklı bir gözle bakıyor. Konuşturmayın beni...
Sayın M mutluluk1982 2 hesabınız var sanırım.... Üyelerin daha objektif yorum yapması için diğer hesabınızı bu hesabınıza bağlıyayım mı ?
bosanma
arada bir de olsa sosyal medyada mutlu aile pozu atma sansin kalmaz
kocan degismez evet gozu disarda. sen de degismezsin.
kabul et boylece gitsin gelsin napiyorsa yapsin. mahkemeleri de nikah dairelerini de bosa mesgul etmeyin.
dovmuyorsa sovmuyorsa(ozellikle cocuklari)
alis artik kocani paylasmaya. bosanip geri donmek icin elinden geleni yapacaksin yine milleti kendine guldureceksin.
kor ol sagir ol biraz
ciddi yorumum ha dalga gecmiyorum.
tamamdır... farkettim şifre sorununu yoksa üyeleri aldatmaya yönelik çoklu üyelik değil. Bu sebeple böyle bir yaklaşımda bulundum. teşekkürler bilgilendirme için ...
iyi de sen zaten bosanmakta problem yasamiyorsun ki. oyle olsa 2 kere bosanmazdin. bosandiktan sonra pisman oluyorsun olmasan 3. kez evlenmezdin.peki... Ayrıldım... Evleri ayrıdık. Bu cumartesi psikiyatrime gideceğim. SAdece şu an davayı açma bekle dedi. Tek sebep önüne koydupum boşanma protokolünde sadece bir an önce hayatımdan defolup gitsin diye hiçbirşey istememiştim.Çocuklarıma nafaka bile.. Tabi o an daha öfkeliydim.. Evet karar doğru ancak şartlar uygun değil demişti.Ve beni durdurmuştu.. Bu şekilde boşanma.Seinin ve çocuklarının hakkını alarak boşan demişti... İşte şimdi bu adam hayatımdan ebediyen çoktı gitti... Dedim ya artık nick de değiştirmeyeceğim. Hatta tüm hesaplarımı birleştiriyorum... Utanmıyorum artık.. Bu hesapta kalıp buradan bilgi vereceğim... Ve herkes görecek... Bu kez başardığımı..Hemde çocuklarımın ve kendimin hakkını alarak adam gibi boşanarak bitireceğim bu işi...
tamamdır... farkettim şifre sorununu yoksa üyeleri aldatmaya yönelik çoklu üyelik değil. Bu sebeple böyle bir yaklaşımda bulundum. teşekkürler bilgilendirme için ...