Ne güzel demişsiniz.Çok haklısınız. '' sen sana on şeyinden birini bile vermeyen ama onunu da on ayrı kadına veren adam'' benim şu anki en büyük acımda bu biliyormusunuz. Ağlayışlarım.. Üzüntülerim... Aynen o kadar net anlatmısınızkii... 17 yıllık hayatımı verdim. 2 çocuk verdim. Ama bana binlerce kadına verdiği ilgiyi sevgiyi vermedi bir türlü... Belki içimi acıtan bu.. Bu bir yıldır birlikte oldugu kadın.. Adı Emine... O Emine bana mesajlarını attı.. Fotolarını.. Ona ayyüzlüm demiş.. Melek yüzlüm demiş.. AŞK diye hitap ediyor... gördüm.. Ondan çocugu olsun istemiş.O çocugu bilerek isteyerek yapmış... Ve ne büyük aşks ise 3.kez evlenmeemize rağmen kadın evli olmasına rağmen önce kadın boşanıyor. Sonra kendi Behlül gibi korkak çıkıyor sürekli bizi bırakmıyor ama iki evli olmak istiyor. En son ben gönderdim dün.O kadınla her buluşmalarında yalanlarına inanmak istemeidm ve defol git dedim.. Kadın bana ucube onursuz gurursuz kadın dedi.. Zorla yaşıyorsun adamla dedi..
O kadar aşağılayıcıkı... Neyse ... Bunları unutmak istiyorum ama.. En kötüsü işte o kadınlara yaptı değer verdi aşlkım canım dedi. Bana küfürler ..... sevgi yok...
üzüleceğime mutlu olmam lazım değil mi ?