- 11 Aralık 2018
- 40.086
- 248.673
- Konu Sahibi mutluluk1982
Ahanda buraya yazıyorum, sen şimdi boşanır iki ay sonra dördüncü kez evlenirsin bu adamla. Ya da sabır sınama sosyal deneyi falan yapıyorsun üzerimizde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M mutluluk1982 neden aynı hatayı defalarca tekrarladınız zaten eşinizin adam olmaya niyeti yokmuş aynı hatayı tekrar etmenin mantığı nedir
ilk defa aynı kişiyle 3 kere nikahlanıp evlenmeyi de sizde okudum kocasız hayat olmuyormu niye 3.kez???
Ahanda buraya yazıyorum, sen şimdi boşanır iki ay sonra dördüncü kez evlenirsin bu adamla. Ya da sabır sınama sosyal deneyi falan yapıyorsun üzerimizde.
Hala 3 günlük tatile gittik diyor yaa sabır
Sen konu açıp milletin sınırını mı zorlamaya çalışıyorsun anlamadım?
Çocuklarına üzülüyorum sadece, seni örnek almazlar umarım.
Mune bu üye infial yaratma peşinde sanırım. Prim vermeyin derim nacizane.
şu an çok acı çekiyroum... ve ister inanın ister inanmayın kimseyle dertleşemiyroum.. anlatamıyorum.. sizlerin mesajlarına bakıyorum... yaşam koçu arıyorum kendime... iyieşmek istiyorum..bu pislikten kurtulmak istiyorum... hep aile olmak istedim... derlemek toplmamak..kazanmak..kaynaşalım diye bir arada olmak için şehir dışına çıktık.. kadından uzaklaştırayım dedim... ama olmuyormuş.... kopaamadı.açık açık söylemedide.. Tatil dönüşü eve gelir gelmez bahanelerle yok spor yok nisan dedi çekti gitti..bende artık yeter dedim... Tatil filan hikaye... şu bir türlü yuva olmayan şeyi yuva yapmaya çalıştım.hata bende.
Bu seferde başka bir kadına hamile bırakmış ve aşık oldu
valla mı ?defol git artık dedim. Ve bitti. Ailem kutlama yapıyor artık. Nolur kararlı ol diyolar.Adamın seni kandırmasına izin verme diyolar.
lutfen bır psıkıyatrıye gıdınÖyle demeyin.. Sadece ilk yuvam..ilk bahtım altın batım vs.vs.vs. yada çok acı çektim çok emek verdim. ha sabret ha sabret ha gayret dedim. olmadı...tek amacım aile olmaktı.. hiçbirzaman olamadık... süre geçtikce daha çok emekler verildikçe ayrılmak daha zorlaşıyor... daha kısa evliliklerde bu kararı vermek daha kolay oluyor... bende de kolay olması lazım..çünkü hiç güzel anılarım yok... ama ha geçecek dedim ürekli... kendimi sucladım... benimde hatalarım var dedim... ama öyle değilmiş...dört dörtlük oldum..yine olmadı...