• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bizimde bir evimiz var (:

güle güle oturun çok şık bi ev ,salonun beyaz olması çok hoşuma gitti rabbim eşinle bir ömür huzurla oturmayı nasip etsin.
yolluklarına da bayıldım
manzara da güzel :130:

ne güzel döşenmiş bi ev Allahım mutlulukla oturmanızı nasip etsin inş. bigün bende evimin fotoğraflarnı koyabilecemyim acaba.. :))

ne güzel döşenmiş bi ev Allahım mutlulukla oturmanızı nasip etsin inş. bigün bende evimin fotoğraflarnı koyabilecemyim acaba.. :))

çok beğendim evinizi herşey çok güzel..güle güle oturun inş sağlık mutluuluk ve huzurla..istanbulmu orası?

hay allah :/ bende umutsuzluğa kapılmıştım, sonra hiç beklemediğim bi anda çıktı karşıma evimm :3: sen normalde manisada mı yaşıyosun, yoksa buraya mı gelin geliceksin ?

nişanlm izmirli ben manisanın bi ilçesinde oturduğum için bulamıyoruz cnm zaten manisada da kiralık ev bulmak mümkün değil hep satılık :)))

nişanlm izmirli ben manisanın bi ilçesinde oturduğum için bulamıyoruz cnm zaten manisada da kiralık ev bulmak mümkün değil hep satılık :)))

valla internetten bakıcaksan emlak.net tek güncel site. ama en iyisi gezerek bulmak.. ne taraflarda arıyosunuz, ona göre denk gelirse bakarım bende :3:

Back
X