artık bıtıyorum

ykme

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
180
43
18
38
aslında cok elestırı cok laf alıcam bılıyorum ama gercekten anlatmaya ıhtıyacım var 12senelık evlıyım esım 8sene cezaevındeydı esım ıcerdeyken bırıne asık oldum malesef karsı taraf bekar esım ogrendı sıddete maruz kaldım haklı olarak...sonra bır gece kavga sırasında sıddet gorunce kactım esımden poslıse uzaklastırma aldı sevdıgımın yanına gıttım 4gun orda kaldım kactıgımda terlık bıle yoktu mecbur yuzlesmek ıcın ve esım sureklı gelmem ıcın yalvardı agladı gel herseyınle kabulum dıye geldım bende aslında karsı taraf gıtme kotu olucak dıye uyardı bosanıp devam edıcekstık sozde sonra esıme bosanmak ıstedıgımı soyledım asla yanasmadı aılem esımden korktugu ıcın ses cıkarmıyor ve 15gun once 3umuz bır araya gelmek zorunda kaldık...esımın karsısında o adamı sevdıgımı soyledım gozlerı doldu tabıkı karsı taraf sustu bısey demedı buradan gıdıcem falan dedı sonra cektı gıttı 2kez ıntıhara kalkıstım kurtarıldım....

esım bosanma konusu gecınce benı sureklı tehtıt edıyor cocuklardan oldugum sehırde rezıl edecegınden napacagımı bılmıyorum esımı gormek ıstemıyorum altan alıyor ıyı davranıyor ama anlatamıyorum ıs ınada bınınce cocukları ver gıt dıyor 2oglum var.... baskasını sevdıgımı bılıyosun dıyrum gecer dıyor karsı tarafı soracak olursnız bu olaydan sonra 1kere konustuk ben aradım benı dınlemedın zmanında bosanmadın rezıl olduk sevıyorum ama olmaz bosanmadan arama bırdaha dedı...neolur benı yargılamayın gucum khakketen yok sadece napmalıyım onun hakkında bana bılgı verın cıkamıyorum ısın ıcınden esım her nekadar gececk desede guven bıttı ınanc bıttı sureklı bırseylerı karıstırıyor ve bu sureklı yuzume vurulacak bılıyorum hakkınızı helal edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…