- 22 Mart 2021
- 2.533
- 20.401
- 258
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Cok sakin,cok profesyonel..
Duygularinin tavirlarina yansimasina cok rahat bir bicimde engel oluyor..
Millet bu kadar yuklenmesine karsin belirli bir rutin dahilinde yanitlar veriyor..
Bu yuzden net bir bicimde bu hatunun tuzunun kuru oldugunu,Ekstradan cok stabil ve duzenli bir iliskisi oldugunu dusunuyorum ben :)
Boş özgüven diyoruz ona.Ben de özgüvene bağlıyorum.
Bir konuda ne kadar özgüvenliysen, oradan kolay kolay sinirlenmiyorsun. :)
Umuzsuzda hatta aşırı özgüven var, bu yüzden de çoğu eleştiriye kapalı, kendine kör.
Yazık kız, seviştim sanıyor ciddi ciddi. Evlenince Sarımanolya gibi sürtünerek çocuk yapar umutsuz , beklerim.Sürtünmek yada “son noktaya” gelmeden bir şeyler yaşamak sevişmek değildir umutsuz. Son nokta dediğine göre böyle şeyleri kastediyorsun bence
HuniyleYazık kız, seviştim sanıyor ciddi ciddi. Evlenince Sarımanolya gibi sürtünerek çocuk yapar umutsuz , beklerim.
Boş özgüven diyoruz ona.
Kendi çevresinden üstün gördüğü için kendini balon bir özgüveni var. Ama aslında aynı rengin laciverdi. Bunu göremiyor.
Tam örnek değil ama benzer bişe anlatayım.Boş özgüven de denebilir evet, hatta daha doğru bi tabir oldu.
Demek istediğim şeye örnek: Ajdar mesela ashsh
E bir suru sevgilisi oldugunu da zannediyorYazık kız, seviştim sanıyor ciddi ciddi. Evlenince Sarımanolya gibi sürtünerek çocuk yapar umutsuz , beklerim.
Kan gelmiş kanE bir suru sevgilisi oldugunu da zannediyoronu dusunen yaptigi seyin sevismek oldugunu da dusunur, normaldir.
Kiz kudra bak zaten hassas bir konuKan gelmiş kan
Kızın hakkını yeme bu sefer en azından sürtüşcek mesafeye geldi. Mesaj attım dönmedi, ay hoşlandım bakmadı gibi uzaktan uzaktan takılmıyor. Büyük bir gelişmeKan gelmiş kan
Dalga geçerek yazcam, çünkü çok komikKiz kudra bak zaten hassas bir konu
Dalga gececeksen yazma
Dellendirme beni
Hayallerdedir bence o ya. Hayali sevgililer sürtüşemezKızın hakkını yeme bu sefer en azından sürtüşcek mesafeye geldi. Mesaj attım dönmedi, ay hoşlandım bakmadı gibi uzaktan uzaktan takılmıyor. Büyük bir gelişme
Biz kütür kütür duvardan duvara çarpmalı sevişiyorduk. Siz de sevişin, iyi gelir. Yarım yamalak iş yapmayın.Peki canısı son noktaya gelmis miydiniz sevgililik asamasinda yoksa sadece yakinlasma mi oldu
Simdi sey diyecek "peki evlenmeye nasil ikna ettin canim"Biz kütür kütür duvardan duvara çarpmalı sevişiyorduk. Siz de sevişin, iyi gelir. Yarım yamalak iş yapmayın.
Ya anlamadığım nokta ya yaparsın ya yapmazsın. Ben yapmadım yapmam. İnançlarım var benim. Kim ne yaşadiysa da umursamam ama evlilik öncesi bunu isteyen biriyle de olmam. Konuşuyorum kardeşim derdin ne bak ben buyum işine gelirse diye derim olmadı mı EyvaAllaaah der resti çeker giderim. Arkasından da on köy yansa umrumda olmaz. Ben buyum çünkü bu saatten sonra değişmem. Benim normalim başka onun normali başkaysa niye vakit kaybetmeyin yahu ? Uyum mühim ya hayata bakış mühim. Hassasiyetler de önemli. Benim hayatım bu görüşüm bu kafamda acayip rahat. Ama sen böyle aradaaa kalmislikla oohhhoooo işin baya zor senin...Kiz kudra bak zaten hassas bir konu
Dalga gececeksen yazma
Dellendirme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?