- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Çoğuyla görüşmedin ki umutsuz. Balkonlarda yollarını gözledin, fake hesaplardan yürüdün, kafede göz süzdün. Daha ilerisi olmadı. Cidden hayal dünyasında yaşıyorsun. Endişeleniyorum artık senin için.ay bu nasıl bir çelişkidir
neden onca kişiyle görüşeyim flörtleşeyim
bir duygu olmasa görüşür müydü karşı taraf
anlatılmaz yaşanır bebeğimAh senin şu minik hezeyanların da olmasa nasıl mutlu olacaksın?
Tüm KKnın seni kıskanması nasıl hissettiriyor, anlatsana biraz. ^_^
ne alaka kızCennet mahallesi'ndeki pembe canlanıyor kafamda yorumlarını okuyunca.
evlenıncede yine kurtuluş yok sizesenden değil devamlı erkekler hakkında konu açmandan bıktık.hayırlısıyla bir evlen o günü bayram ilan edeceğimmmm.
adamla en son görüşmede yaşadıklarımızı anlatsam mı tereddütte kaldım yaİnanma öpecek yazıyor görmüyor musun?
Öpememiş işte ondan.
anlatsam mı anlatmasam mıNiye tartıştınız kıssss
gerek duymadık çünki şekerime niye almadınız bunca yıl?
asıl enteresan olan bunun yeni farkına varmış olmanKonu 25 sayfa olmuş forumun en popüler üyesi umutsuz resmen
offf bi bilsemmaaa niye öyle olduuu?
Anlatma desek de anlatcaksın. Sanki kimin var anlatabilecekanlatsam mı anlatmasam mı
iki arada bir derede kaldım
en ufak şüphem yokAynen farklısın hemde çok cidden çok
hee bayıldımmNiye "Kızgın" bastın güzelim dualara Umutsuz? Ayol ne güzel dua, tam istediğin gibi, nesine kızdın?
oldfriend mı aahahhahahahahUmutsuz yine delirip nuh nebi zamanından kalma mesajları alıntılamaya başlamışsın bakıyorum. Kaçtı mı adam senden
Değişik yaşam formları dikkatimi çekiyor işte. Her zaman parazitle karşılaşmıyoruz şu hayatta.
Boyfriend olmaz ondan olsa olsa oldfriend olur
Benim kocam var umutsuz. Hem de gerçek, kanlı canlı bir adam, hayali değil. Dokunabiliyorsun falan.
Ben vanessayı seçiyorum.
deme öyle demeeeEttiremen. Artık ettirsen de bi işe yaramaz atı alan Üsküdar'ı geçmiştir.
kız adamı elimde tuttum da yemek yapması kaldı sankiGüzel fikir eminim şu ana kadar yaptığı en en güzel yemeği yapar. Napsın umut fakirin ekmeği
o zaman seni 3 hayırla uğurluyoruzvanessa daha eğlenceli valla .seçtim bak tarafımııı
yaaa cok şekersiiiinnnIyi ki varsın umutsuz ya bi gülesim geldi kız
ağzımdan o gün yaşananlarla ilgili laf almaya çalışıyorsun değil miİstediii de vermediiiin, sevdiğini bilmedin
Gözyaşını silmediiiin, hiç mi onuuu sevmeeediiin
Söööyyyleee söööyyyleee
Hiç mi sevişeeeemeeedin
Sööööyyyleee söööyyyyleee
Hiiiç mi seeeevişeeemeeediiiiin?
inanır mısın dündn beri bende bunu sorguluyorumHavan bin beş yüz
Şarkılar eltiler görümceler
Ortada enişte yok damat yok
Bu neyin neşesi
Kendi kendine gelin güve oluyon
Umutsuz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?