- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
4 ablalı gider beş ablalı analı babalı aile apartmanlı gelir inşallah. Çok amin.4 tane ablası vardı negzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ablalı gider beş ablalı analı babalı aile apartmanlı gelir inşallah. Çok amin.4 tane ablası vardı negzel.
ne zaman düşünmeliyimSenin ask hayatin kripto para piyasasindan daha duzensiz\degisken..
Surekli bir inisler cikisler..Surekli bir kazanacagim derken tarladan tokattan olma..
Yerinde olsam evliligin E'sini bile dusunmem su an..
Canım Astoria'm inanki bende evlilikle ilgili birşey demiyorum onaValla umutsuz, şunu söyleyebilirim evlilik konuşan erkekler genelde evlenmiyor. Bunun bir değişik versiyonu da 30'una kadar kimseyi bulamazsan birbirimizle evleniriz diyenler. Daha 5 aydır sevgilisiniz, adama çok evlenmek istediğinin enerjisini veriyorsun bence. Bu bir süre sonra itici gelebilir karşıya, dikkat et. Olacağı varsa oluyor evlilik, ben özellikle evleneyim diye düşünmemiştim eşimle ama oldu bir şekilde.
vanessa olayı nedir yaasurda yazilanlardan merak edip isi gücü bıraktım vanessanin profiline gidip tum konularina göz attım. keyifli bir yarim saat oldu. teşekkürler herkese
Hadi ya niye konuşmuyorsunuzKız 1 haftadır adamla konuşmuyoruz
nazarınız değdi zaar
Darısı sana
Son görüşmemizde bazı olaylar yaşadık soğukluk olduHadi ya niye konuşmuyorsunuz
aaaa şu vanessa konusunu artık kapatsak mı acaba daral geldi ayol
sade ve sadece bana odaklanın
banaaa
vanessa daha eğlenceli valla .seçtim bak tarafımıııartık konularımda vanessanın v sini duymak istemiyorum
tarafınızı seçinnn
kız anlatsana ne oldu ne yaptın adamaSon görüşmemizde bazı olaylar yaşadık soğukluk oldu
Iyi ki varsın umutsuz ya bi gülesim geldi kızay bayılacam yaaa vanessanın adını duymaktan
biri de çıkıpğ demiyor ki umutsuz iyi ki varsın
İstediii de vermediiiin, sevdiğini bilmedinSon görüşmemizde bazı olaylar yaşadık soğukluk oldu
Valla benim nazarım pek değmez ama.. diğer yorum yazan arkadaşları da yoklayın isterseniz ben masumum gerçekten, belki onlar yapmıştır.Serbest bıraktım zaten adamla 1 haftadır konuşmuyoruz nazarınız değdi
Havan bin beş yüzKız 1 haftadır adamla konuşmuyoruz
nazarınız değdi zaar
Darısı sana
emin misin var olduğunaa?bim bam bomm çatlasın düşmanlar benimde artııkkk 1 sevgilim vaaaar
hırsından çatlasın düşmanalaarr benimde artııkkk 1 sevgilim vaaaar
konu pekişşin diye bi kaç nakarat daha söyleyeyim deim
Yeğenim 3 yaşındayken ipek diye bir arkadaşı vardı. Birlikte oyun oynar, yemek yer birlikte uyurlardı. İpekle tanışmak nasip olmadı, bikaç ay sonra birden ortadan kayboluverdi. Kavga ettik annesine gitti demişti yeğenim de o zamanlaremin misin var olduğunaa?
Canım Astoria'm inanki bende evlilikle ilgili birşey demiyorum ona
Ama o istediği gibi anlıyor ben ona yemek yaparım diyince evlenince yaparımı kasdetmedim ki
Görüştüğümüzde bir ara yapar getiririm anlamında demiştim
Zaten akışına bıraktım
Astoriacım hazır seni yakalamışken sevgililikte cinsellik sence gerekli mi gereksiz mi
Ne düşünüyorsun bu konuda
o senin yasca kücük, ergen versiyonun. onda kendine sevgi eksikliği de mevcut. ama haricinde ayni iste sıklıkla başkalarına aşık olma ask acısı vs vsvanessa olayı nedir yaa
beni bir aydınlatın
ortak özelliklerimiz falan mı var
Ozel sebepler yahu nasil anlatayımkız anlatsana ne oldu ne yaptın adama
o istedi sen de vermem dedin ,adam da kaçtı muhtemelenOzel sebepler yahu nasil anlatayım
Bitti galiba tamamen bugunde aramadi
Sevgilim yok diyebiliriz artik
Bu iliski ciddiye binip evlenirdrn kim yapacak yemekleri?Adama 1 kere yapacam ama evde her gün yapmak gerekiyor
Aynı şey mi ayol
Başka bişey değil miydi o ya sevip bırakırsa iyiFon zaten arka demek, arka fon diye bir kullanım yok.
İnanma sevip bırakacak