• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

Valla umutsuz, şunu söyleyebilirim evlilik konuşan erkekler genelde evlenmiyor. Bunun bir değişik versiyonu da 30'una kadar kimseyi bulamazsan birbirimizle evleniriz diyenler. Daha 5 aydır sevgilisiniz, adama çok evlenmek istediğinin enerjisini veriyorsun bence. Bu bir süre sonra itici gelebilir karşıya, dikkat et. Olacağı varsa oluyor evlilik, ben özellikle evleneyim diye düşünmemiştim eşimle ama oldu bir şekilde.
Canım Astoria'm inanki bende evlilikle ilgili birşey demiyorum ona
Ama o istediği gibi anlıyor ben ona yemek yaparım diyince evlenince yaparımı kasdetmedim ki
Görüştüğümüzde bir ara yapar getiririm anlamında demiştim
Zaten akışına bıraktım
Astoriacım hazır seni yakalamışken sevgililikte cinsellik sence gerekli mi gereksiz mi
Ne düşünüyorsun bu konuda

ay bayılacam yaaa vanessanın adını duymaktan
biri de çıkıpğ demiyor ki umutsuz iyi ki varsın :KK43: :KK43:
Iyi ki varsın umutsuz ya bi gülesim geldi kız 😂😂😂

ulan-ne-sevimli%C5%9Feysin-sen-lan-sevmek.gif

Son görüşmemizde bazı olaylar yaşadık soğukluk oldu
İstediii de vermediiiin, sevdiğini bilmedin
Gözyaşını silmediiiin, hiç mi onuuu sevmeeediiin
Söööyyyleee söööyyyleee
Hiç mi sevişeeeemeeedin
Sööööyyyleee söööyyyyleee
Hiiiç mi seeeevişeeemeeediiiiin?

emin misin var olduğunaa? :işsiz: :işsiz: :KK45:
Yeğenim 3 yaşındayken ipek diye bir arkadaşı vardı. Birlikte oyun oynar, yemek yer birlikte uyurlardı. İpekle tanışmak nasip olmadı, bikaç ay sonra birden ortadan kayboluverdi. Kavga ettik annesine gitti demişti yeğenim de o zamanlar 😂😂😂

Canım Astoria'm inanki bende evlilikle ilgili birşey demiyorum ona
Ama o istediği gibi anlıyor ben ona yemek yaparım diyince evlenince yaparımı kasdetmedim ki
Görüştüğümüzde bir ara yapar getiririm anlamında demiştim
Zaten akışına bıraktım
Astoriacım hazır seni yakalamışken sevgililikte cinsellik sence gerekli mi gereksiz mi
Ne düşünüyorsun bu konuda

Yani umutsuzcum bu karar sizin ilişki dinamikleriniz, karşılıklı rıza, inançlarınız gibi pek çok şeye bağlı. Bu kişiden kişiye değişebileceği için herkesin doğrusu kendine göre olacaktır. Gerekli olup olmamasından ziyade ne istediğine göre hareket et derim.

Back