- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bu iliski ciddiye binip evlenirdrn kim yapacak yemekleri?
Ortada artik koca adayi falan da yokkocayi da yanlarina alir umutsuz ve annesi.. devamli geline gidilir yine
Sence arayacak mi yoksa bitti mio istedi sen de vermem dedin ,adam da kaçtı muhtemelen
Sence arayacak mi yoksa bitti mi
Görüşmeden sonra eve vardin mi diyip bi kere aramisti ondan sonra ben aradim mesgule atti 1 haftadir ses seda yok
Sence bitmis midir
üzerine bir bardak soğuk su içSence arayacak mi yoksa bitti mi
Görüşmeden sonra eve vardin mi diyip bi kere aramisti ondan sonra ben aradim mesgule atti 1 haftadir ses seda yok
Sence bitmis midir
Tamamd bitirdiyse soylesinüzerine bir bardak soğuk su iç
demek ki adamın umrunda bile değilsin ,sen buralara konu açıp ,evlilik hayali kurarken ,adam ayrıldı bile sendenTamamd bitirdiyse soylesin
Sessiz sedasiz bitirme hic gormedim
Insan bitirmek istedigini falan soyler en azindan
Kaç gerçek ilişkin oldu da biliyorsun kiTamamd bitirdiyse soylesin
Umutsuz hayali sevgililer sen konuşturmazsan konuşamaz.Tamamd bitirdiyse soylesin
Adamın seni sevgili yerine, hatta insan yerine koyduğu yok.Tamamd bitirdiyse soylesin
bende aynı düşüncedeyim bir ciddiyet yoksa neden vaktimi boşa harcıyayım kiEvlilik konuşması en baştan yapılır. Günümüz kadınlarını erkeklerin bu konuda bilerek yanlış bilgilendirdiğini düşünüyorum.
“evlilik meraklısı” gibi bir etiket yapıştırıyorlar.
Çok saçma daha baştan yolunuzu belirlemezseniz yıllarca belki seninle evlenir diye bekleyip durursanız değerli yıllarınıza yazık edersiniz.
Eğer hayatta evlilik isteyen biriyseniz bu konuşmayı en baştan yapmalısınız.
benden melek gibi kaynana olurNeden anlamadım
Koca aileye gidicen iste sonunda kaynanali görümceli bir yer
Ya gelin olucan ya hepsine kaynana umutsuz
ağzını hayra aç kızSen buna inanıyor musun ceycey? Bu aceleyle kötü bir evlilik yapıp Bdv’den çıkamaması daha olası.
yani kim istemez ki evlenip yuva kurmayıTabii yavaş yavaş korkular başlamıştır normal.
hangisi oldu en etkilendiğin konu cicimumutsuzvaka01 bi amme hizmeti yapıp profilini acsana ya lütfen, hepimiz eski konuları merak ediyoruz su an :)
edit: buldum tamam gerek kalmadı sağol
neden canısıYazık gerçekten üzülüyorum sana
bende aynen senin gibi düşünüyorumAynı eve girmediğin birini tanımak için 20 yılda az bir süre .
O yüzden üç beş yılı taniycam diye çöpe atmayi tercih etmiyorum herşey yolunda bir ilişkiyse yani...
Zaten balık baştan kokar baştan belli eder kendini
Kız daha evlenmedim bileO ne kız
Hamilesin sandım bı an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?