- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
hele üniversite flörtleri hiç yok o listedeHaha yok iki senelik liste bu. Öncesini bilmiyoruz.
naptım kikıskanma.çok emek verdi o liste için
kesinlikleEmeği kıskandım benbir umutsuzvaka01 kolay yetişmiyor
bim bam bomm çatlasın düşmanlar benimde artııkkk 1 sevgilim vaaaarKocasız hürmüz bu
artık konularımda vanessanın v sini duymak istemiyorumumutsuz evlenirse bayrağı vanessaya devredecek.artık onun hikayelerini dinleriz birkaç sene
şahane fikirPsikiyatrist olmuş olursam o dönemler onun konuları üzerinden makale yazmak istiyorum
ay bayılacam yaaa vanessanın adını duymaktanVanessa intihar edicek ama ablasi
Valla reyiz benim yaşımdan çok flörtün olmuş ben hangi yüzle tavsiye vereyim sana, hicap duyarım. Asıl sen bana ver.sence nasıl tadını cıkarabilirim sevgililiğin
ay yok cesaret edemedim henüzKocali olsa daha ne isterdi
Tum caba 1 kocalı umutsuz olabilmek.
O degil de kizumutsuzvaka01 naptin senden miras kaciran abine verdigin vekaleti iptal etmek icin annenden izin alip iptal ettin mi vekaleti?
acaba hiç riske girmeyip yengemden yardım isteyip ona mı yaptırsam yemeği de götürsemOoo 5 ay olmuş nasıl ciddiye binmeznasıl ama nasıl???
Bir de ben yaparım sana derken mutfağın yok bir şeyin yok ne ara yemek yapmayı öğrendin ki???
En iyisi sen in aşağı ve sevgili aday adayın aralarda ne yemeyi sevdiğini söylüyorsa en az beş kere dene. Yengene de yemekler benden yeeee de.
Boşa çıkmasın bari ben yaparım lafın.
Yani zeka özürlü insanlar da genel popülasyona göre "farklı". Burada böyle seri bir şekilde tuhaf şeyler yazınca eline ne geçiyor? İlginç biri olmuyorsun, tuhaf ve insanların üzüldüğü birisi oluyorsun sadece.beni farklı kılan da bu değil mi zaten
kudra bana bi kaç taktik versene vekaleti nasıl iptal ettirebilirimBen en son onu sorduğumda sen beni üzmek mi istiyon didi.
Bence bunu bi düşün.Havada kıskançlık kokusu var
Ben olmasam tadı tuzu yok bdv nin kız napsın yanii
Ne diycem 40 yaşında herife? Dua etsin amca demiyorum.Abi kim kız
Boyfriendime abi mi diyorsun ahahahahahahahha
Değişik yaşam formları dikkatimi çekiyor işte. Her zaman parazitle karşılaşmıyoruz şu hayatta.
Boyfriend olmaz ondan olsa olsa oldfriend olurAbi kim kız
Boyfriendime abi mi diyorsun ahahahahahahahha
Benim kocam var umutsuz. Hem de gerçek, kanlı canlı bir adam, hayali değil. Dokunabiliyorsun falan.bim bam bomm çatlasın düşmanlar benimde artııkkk 1 sevgilim vaaaar
hırsından çatlasın düşmanalaarr benimde artııkkk 1 sevgilim vaaaar
konu pekişşin diye bi kaç nakarat daha söyleyeyim deim
Ben vanessayı seçiyorum.artık konularımda vanessanın v sini duymak istemiyorum
tarafınızı seçinnn
Ettiremen. Artık ettirsen de bi işe yaramaz atı alan Üsküdar'ı geçmiştir.kudra bana bi kaç taktik versene vekaleti nasıl iptal ettirebilirim
1 haftadır aramıyormuş.Umutsuz yine delirip nuh nebi zamanından kalma mesajları alıntılamaya başlamışsın bakıyorum. Kaçtı mı adam senden
Belli belli. Hezeyan yaşıyor şu an.1 haftadır aramıyormuş.
4 tane ablası vardı negzel.Belli belli. Hezeyan yaşıyor şu an.
Güzel fikir eminim şu ana kadar yaptığı en en güzel yemeği yapar. Napsın umut fakirin ekmeğiacaba hiç riske girmeyip yengemden yardım isteyip ona mı yaptırsam yemeği de götürsem
ne dersin canımsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?