- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hiç bişey anlamadı ben
Kız o değil de. bu adam beni 1 haftadır neden aramıyorAltı üstü bir sevişip çıkacaktı adam yav, başına bi ton iş alacak şimdi.
İspatlamak için napayımYa valla ne kadar zaman sonra foruma bakayim dedim, umutsuz yine bir adami dert edinmis. Insallah bu seferki sevgili olduklarini biliyordur
aşk olsun ya bu kadar mı bıktınız bendenseslenme bulsun.evlenirse toptan kurtuluruz kendisinden
senden değil devamlı erkekler hakkında konu açmandan bıktık.hayırlısıyla bir evlen o günü bayram ilan edeceğimmmm.aşk olsun ya bu kadar mı bıktınız benden
Canımbiri bana mutfak olayını anlatabilir mi lütfen çok merak ettiimmm
Evet bir fanım daha ortaya cıktıUmutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.
Abisi evlenip alt kata yerlestigi icin umutsuz, annesi, sağken babasi hepsi birden senelerdir sabah alt kata inip kahvaltidan aksam yemegine her seyi geline yaptirip yiyorlar. Gece uyumaya evlerine cikiyorlar.
Hatta umutsuz yengesiyle kusken bile gidip kadinin sofrasina çöküyordu
Vanessa kim yaaVanessanın konusu sanıp geldim
Kız eglence merkezin miyim ben seninYorumları okumaya geldim
Neden mutlu olamaz mısımSen bu karmayla evlensen de mutlu olamazsin ki. Ama yengenin sırtından bir kişi inmiş olur. O yuzden inşallah tez zamanda tektasini takarsın
Gerçi bebek falan olunca eşi işe yollayıp bebeği de alıp annene kahvaltıya gitme ihtimalin var , o kadının yükü kolay kolay azalmaz ama...en azından bir gıdım halden anlamış olursun
İnanma öpecek yazıyor görmüyor musun?Hiç bişey anlamadı ben
Aydınlatır mısın beni bebiş
Öpememiş işte ondan.Kız o değil de. bu adam beni 1 haftadır neden aramıyor
Gerçi geçen görüşmemizde tartişmıştık
Niye tartıştınız kıssssKız o değil de. bu adam beni 1 haftadır neden aramıyor
Gerçi geçen görüşmemizde tartişmıştık
yahu olay oyle değil tamir ettirilecek bir mutfak yokOoo çok derin mevzu
Sırf yemek yapmamak için mutfağı tamir ettirmeyip gelinin pisirdigine konan umutsuzun görümcelik işleri
Nasıl yani anlamadımevlenene kadar sözünu etmeyecegim dedigi konu tam olarak o bence.
sevisme soz konusu olunca evlenme ortaya cikiyor, sana yemek yaparim diyince evimin kadini cocuklarimin anasi olacaksin yani diyor.
bu adam bu kızi sevmeden birakmaz
e niye almadınız bunca yıl?yahu olay oyle değil tamir ettirilecek bir mutfak yok
Son derece yeni ve modern bir mutfak sadece buzdolabı eksik
ahh ahh zaten sallantıda ilişkiTamam ama yeniden baslamissiniz yinede 5 ay cok kisa bir süre
Yaa sormaOoo umutsuz şenlik var desene
aaa niye öyle olduuu?ahh ahh zaten sallantıda ilişki
Belkide bitti de benim haberim yok
ne sofra kurmaya, ne de bulasiga elini surmezlerEski konulara baksana.
Kac yıldir üst kattalar, bir mutfak yaptırmadilar.
Gelinle kavga ediyor, laf sokuyor. Sonra gidip masasına oturuyor ,hizmet bekliyor.
Ana kız ne alışverişe, ne yemegin hazırlık aşamasina,ne sofra kurmaya, ne de bulasiga elini surmezler. Kafe gibi gider tıkınır,kendi evi gibi yayılırlar. Bir güler yüz de göstermez,tam tersi kadının huzunu kaçırırlar.
Ve ilginç bir şekilde konu sahibi kendisini çok haklı görüyor, hiç haksızlık yaptığına dair bir inancı yok. O yüzden ben bu karakterde birinin şansının yaver gideceğine inanmiyorum. Kendisini aratacak bir aileye gelin gider bence
Sağol canımOh oh oh,Allah arttırsin.
Umarım tez vakitte evlenirsiniz, tüm kalbimle diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?