- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
sen öyle sanAman kacirdigim sey ne olacak, ya sosyal medyada takip etmistir ya reelde umutsuza gulumsemistir adam
ahahahah çok doğrujAma merak etme, evin mutfağındaki gelişmeleri kaçırmadın. Çünkü gelişme yok ahshs
senin hayranın olmadıgı için cekemiyorsun değil mi%96’sının haberi yok ya da fake hesapla yazılan adamlar. Hesapladım kesin bilgi
Görüyorsun değil mi tatlımUmutsuzun konuları olmasa seni göremeyeceğiz
Adama 1 kere yapacam ama evde her gün yapmak gerekiyorBen yine gelininize uzuldum. Adama gelince ben yaparim diyorsun da geline gelince hazir sofraya kuruluyorsun. Isine nasil gelirse yani.
İnan bende en az senin kadar istekliyimArtık evlen umutsuz. Evlen ki birde evlendin diye çatlayalım. Şahsen ben evliliğinde çatlamak istiyorum.
Lütfen bana bu duyguyu yaşat.
Çok mu canın sıkılıyor evde oturmaktan? Bu nasıl bir yazım şekli ve eğlence anlayışı...senin hayranın olmadıgı için cekemiyorsun değil mi
Yüz yüze görüştüm bir coguyla heralde
Serbest bıraktım zaten adamla 1 haftadır konuşmuyoruz nazarınız değdiŞu evlilik konusunu serbest bırakın rica ediyorum. Biraz anı yaşayın. Evlilik konusuna odaklanıp adamların gerçek yüzünü göremiyorsunuz. Konuları da geleceğe bağlamaya çalışmayın çok itici oluyor. Tam tersi davranın ki, hayatından çıkabileceğinizi düşünerek sıkı sarılsın. Sır budur (büyük sırrı sonunda açıkladım).
son derece bahtiyarYengeniz nasıl?
yıllar öncesine dayanan bi geçmişimiz var ya ondan dedimçocuk 5 ayda evlilik planları yapsa bu ne acele bir sıkıntı var derdim ben ve hatta eminim ki buradaki çoğu kadın da aynı yorumu yapardı.
bence sen de öyle hemen planlar yapma bi görüşün bi tanışın ayol 5 ayda ne evliliği
hayatınızı yaşayın gezin tozun yiyin için
Alır. Konu ben olunca hiç üşenmezGerçekten böyle notlar alıyor musun
Sağol canısıHayırlı olsunn artık umutsuz vaka değilsin
Canım benim yaaYok kactimi acaba
Nerdesin umutsuz
Tabi bizi ne yapsın buldu gocayi
İlişkimiz rayına oturursa neden olmasınAdını değiştirip bimbambomçatlayın yapmalı artık
Bu gerçeği kabullenmen beni mesut bahtiyar ettiNotlarımı bir psikiyatrist görse hastaneye yatırabilir
Kız 1 haftadır adamla konuşmuyoruzVayy umutsuz sevgili yapmis darisi bana.
Neden ama benim neyim eksik ayolUmutsuzun sevgili yapmış olması pek "vayy" lık bir olay değil gibi
4 tane ablası var canımİlk aklıma gelen kız kardeşi var mı adamın sorusu oldu
Bana neredeyse her konuşmamızda seni seviyorum vs diyor da evlilik konuşması açmıyor adamilk gunden evlilik konusmaya baslayip, iliskiyi hic evlilige tasiyamayanlar kadar cok ki. 5 ay cok kisa bir sure bence. en az 1-2 sene flort edilmeli diye dusunuyorum. Ama tabi yasiniza ve beklentilerinize gore bu sure daha kisa veya daha uzun da olabilir. yine de 5 ay kisa sure. benim sevgilim, simdiler de kocam olur, bana 4-5 ay gecene kadar seni seviyorum bile dememisti. (goz yasim pit)
Ayol ne var yemek yapmaktaAhh gelininiz sonunda kurtuluyor mu sizden hadi inşallah
Yemek yapmayı nerede öğrendiniz sizin mutfağınız yok kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?