- 18 Şubat 2010
- 15.926
- 19.825
Çıkar tatlım :)inanmalısın istemelisin,öyle yarım yamalak değil,gerçekten,hissederek,isterken kalbin titremeli..bi konu açtım okumanı tavsiye ederimÇıkar mı dersin bir mucize olup :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkar tatlım :)inanmalısın istemelisin,öyle yarım yamalak değil,gerçekten,hissederek,isterken kalbin titremeli..bi konu açtım okumanı tavsiye ederimÇıkar mı dersin bir mucize olup :)
aaa daha nelerrr,sen duymadın galiba her tencerenin bi kapağı vardır diye :)merhaba kızlar
ben de sizin gibi mutsuz tayfasındanım ve artık ben de inanmıyorum olacağına. alıştır diyorum kendime maalesef ki o da hiç kolay değil
yok inanmıyorum kapaksız tenceler de var onlar tava mı oluyorduaaa daha nelerrr,sen duymadın galiba her tencerenin bi kapağı vardır diye :)
Tavaya da kapak uyduruyolar ammaaa :)))yok inanmıyorum kapaksız tenceler de var onlar tava mı oluyordu
herşeye de bir cevabın var yaneTavaya da kapak uyduruyolar ammaaa :)))
amaç olumlu olmak tatlım :)herşeye de bir cevabın var yane
senin şu çorapları görüp olumlu olmamak mümkün müamaç olumlu olmak tatlım :)
Dimii enerji saçıyor her yanasenin şu çorapları görüp olumlu olmamak mümkün mü
saçıyor saçıyor benim de vardı bunlardan bir ara bana onları hatırlatıyor. ayağımda onların olduğunu unutup bir misafirliğe gittiğimde herkes ayağıma bakıp gülüyorduDimii enerji saçıyor her yana
benimde var aynı renk aynı tip çorapsaçıyor saçıyor benim de vardı bunlardan bir ara bana onları hatırlatıyor. ayağımda onların olduğunu unutup bir misafirliğe gittiğimde herkes ayağıma bakıp gülüyordu
yoksam o senin ayağın mıbenimde var aynı renk aynı tip çorap
haha yok be ya bendekinde gülen yüz yokyoksam o senin ayağın mı
hemen bakıyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...unce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/
hepinizi topiğime bekliyorum,kendinizden bişeyler bulacaksınız eminim :)
hepimiz aynı durumdayız,ne kadar çokmuşuz meğer...
çok kafana takmayacaksın bence...taktıkça daha kötü dibe gidersin...Sonsuza dek sürdürememki bu duruma. 7 ay oldu... degisen hicbirsey yok. Ben cabaladikca hersey daha cok karisiyor. Allah cümlemize yardim etsin.