canım Allah bidaha yaşatmasın ne diyim. ama arkadaslar haklı.. bence bi araştırılsın neden kalbi durdu..BENİM Kİ DÜSÜK DEĞİL SEBEPSİZ KALBİ DURDU
cok zor evlatsızlık insallah sağ sağlim kucağına alırsın yavunu ama patolojiden sonuc geldi birşey cıkmadı cok üzülüyorumcanım Allah bidaha yaşatmasın ne diyim. ama arkadaslar haklı.. bence bi araştırılsın neden kalbi durdu..
bizimde eşimle hiçbir problemimiz olmadıgı halde hamile kalamadım.
bak benim ilk hamilelik 3 senelik evliyken hsg sonrası oldu 14 haftalıkken suyum geldi bebeğimi kaybettim.
üzerine 2 sene hamile kalamadım cok tedavi de gördüm catlatma iğnelerine varıncaya kadar..
sonra su karı koca yöntemi yok mu? bel cektirmek duymussunuzdur.. belim cekildi ve hamile kaldım maalesef o da 10 haftalıkken gelişmediği için düşük başladı..
sonra araştırıldı neden düşük oluyor diye. kan pıhtılasması cıktı.
şimdi yeniden cok sükür hamileyim ve bebeğimi bekliyorum ve gene bel cektirerek hamile kaldım.. yok yani olmuyor normal yoldan.. cogu insan amannnn kocakarı işi diyoor amaa bana gercekten bu yaradı..
şimdi hergün kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum.. insallah Rabbim 7 sene sonunda bunu bana bagıslayacak kucagıma alacagım..
Allah isteyen herkesin kucagını doldursun.. İsteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin..
aminn insallah canım. cok saol..cok zor evlatsızlık insallah sağ sağlim kucağına alırsın yavunu ama patolojiden sonuc geldi birşey cıkmadı cok üzülüyorum
Peki birşey sorcam ben.Araştırma hastanesinde 3 düşüğüm var denilince yapılıyormuş test.Yani yalan söylememiz gerekecek.Bi de tam olarak poliklinik ismi genetik diye mi geçiyor acaba? Benim 7 ay oldu kürtaj olalı yaptırmak istiyorum test ama küçük şehirde çalışıyorum araştırma hastanesi yok.Bayramda memlekete gidince orda yaptırmak istiyorum ancak 5 gün falan kalabileceğim sadece o süre yeterli olur mu benim için, randevu almam gerekiyorsa önceden alayım ona göre.Bilgim olmadığından sordum kusura bakmayın uzun oldu birazaminn insallah canım. cok saol..
bak patolojiden benim de sonuclarım temiz geldi..
genetik araştırma yapıldı. bende kan pıhtılasması cıktı. bebek beslenemiyor ve gelişemiyormuş..
eger büyükşehirdeysen en kısa zamanda bir üniv hastanesinin genetik bölümüne git ve bunun araştırılmasını iste.. sadece bir kan vereceksin bu kadar..
Allah en kısa zamanda yeniden hamilelik nasip etsin sanaa saglıcaklaa..
AMİN CANIM İST.DAYIM İSTEGE BAGLI GENETİK ARASTIRMA YAPILIYOR MU NASIL YAPABİLİRİMaminn insallah canım. cok saol..
bak patolojiden benim de sonuclarım temiz geldi..
genetik araştırma yapıldı. bende kan pıhtılasması cıktı. bebek beslenemiyor ve gelişemiyormuş..
eger büyükşehirdeysen en kısa zamanda bir üniv hastanesinin genetik bölümüne git ve bunun araştırılmasını iste.. sadece bir kan vereceksin bu kadar..
Allah en kısa zamanda yeniden hamilelik nasip etsin sanaa saglıcaklaa..
ben trabzonda yaptırdım canım. doktorum bir kagıt hazırlamıştı o kagıtla genetik bölümüne gittim. kagıda bakmadılar bile.. 2 düşüğüm oldugunu söyledim. eşimden ve benden kan aldılar kromozom analizi ve kan pıhtılasmasına bakıldı..AMİN CANIM İST.DAYIM İSTEGE BAGLI GENETİK ARASTIRMA YAPILIYOR MU NASIL YAPABİLİRİM
yok canım ne demek. tabiki soracaksın..Peki birşey sorcam ben.Araştırma hastanesinde 3 düşüğüm var denilince yapılıyormuş test.Yani yalan söylememiz gerekecek.Bi de tam olarak poliklinik ismi genetik diye mi geçiyor acaba? Benim 7 ay oldu kürtaj olalı yaptırmak istiyorum test ama küçük şehirde çalışıyorum araştırma hastanesi yok.Bayramda memlekete gidince orda yaptırmak istiyorum ancak 5 gün falan kalabileceğim sadece o süre yeterli olur mu benim için, randevu almam gerekiyorsa önceden alayım ona göre.Bilgim olmadığından sordum kusura bakmayın uzun oldu biraz
iyi günler hanımlar ben 23 yasında 2 bucuk senelık evli bi bayanım 2 yıl hic korunmama zağmen bebeğimiz olmadı doktorlara gitti tedavi için rahim filmi cektirdim bişey cıkmadı eşimde de hersey normal di ve subat ayında hamile kaldım ama 8. haftada bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldımhala da ona içim acıyo tabi ki rabbim ne derse o olur ama ben biraz daha hamile kalmayı kolaylastırmak için neler yapabilirim doktor bana 1 ay korunma verdi ikinci reglmi oldum ne yapabilirim biraz daha kolaylastırmak için bilgilendirin lütfen
Sonuçlar için tekrar giderim artık cnm..Genetik Bölümü vardır herhalde Gaziantep araştırmaya gideceğim ben de..İnternetten baktım bulamadım öyle bir bölüm ama..Ben de 2 desem 3 yada daha fazla olması lazım diye derler mi ki hiç bilmiyorum..Neyse şansıma artık..Çok tşk ederim cnm.Konu sahibi arkadaş da kusura bakmasın konuyu işgal ettik birazyok canım ne demek. tabiki soracaksın..
benimde bulundugum şehirde yoktu. trabzona yönlendirdi doktorum. benim 2 düşüğüm var öncesinde. 3 diye şart aramadılar. herhangi bir bilgi kagıt rapor da istemediler..
gitmeden evvel ktü yü arayıp genetik bölümüyle görüştüm ve bana gün verdiler. o gün gittik kanlarımızı verdik eşimle. hatta benim pıhtılasma testimi yapmamıslar. sonucları almaya gittiğimizde ögrendik ve hemen o gün tekrar kan verdim..
sende gitmeden evvel arar randevunu alırsın gideceğin üniv hastanesinin genetik bölümünden.. 5 gün kalırım demişsin sonucların cıkması 1 ayı buluyor. ve sonuc alırken de imzan gerekiyor.. artık bunu sen ayarlarsın.. bende 3 sefer ktü ye gitmek zorunda kalmıştım..
Böyle bakınca aynı dertten muzdarip bi sürü kişi görünce tek olmadığımı görünce biraz ferahlıyorum bende 14 aylık evliyim çocuk çok istiyorum inşallah allah bize de nasip eder hamileyim deyip sağlıkla çocuğumuzu kucağımza almayi ama adet olduğum gün kendime gelemiyorum ağlamaktan aslında karnimin ağrısı on gün önce başlıyo bak ümitlenme hasta olacaksn adetin gelecek diyor ama ben yine de kırmızıları görünce saçlarımi çekip kafamı lavaboya sokup orda boğulmak istiyom dr um çok sabirsizsn her konuda diyor ama bende napayım elimde degilAh kizlar be keşke bizde millet gibi hemen çocuğumuz olsaydı da burda böyle üzüntümüzü değil de cocugumuzla ilgili güzel şeyleri yazıyo olsaydık noolurdu sanki. Ne biliyim isyan etmek kesinlikle istemiyorum demekki sınavımiz bu belkide ... Ah ah..
Ah ah sorma o regl günü zaten resmen işkence bizim gibi hamile olmak isteyen kadınlara. Bak 4 gün sonra regl olucam mesela eminim... Daha önceki aylarda içimde umut oluyodu belki regl olmam falan diye artık öyle bi umudum da yok bu ay. Kesin regl olucam olsun bitsin diyorum. Bikaç kere gebelik testi denemistim şimdi gidip almak bile istemiyorum nasılsa negatif diye.Psikolojim çöktü resmen.Böyle bakınca aynı dertten muzdarip bi sürü kişi görünce tek olmadığımı görünce biraz ferahlıyorum bende 14 aylık evliyim çocuk çok istiyorum inşallah allah bize de nasip eder hamileyim deyip sağlıkla çocuğumuzu kucağımza almayi ama adet olduğum gün kendime gelemiyorum ağlamaktan aslında karnimin ağrısı on gün önce başlıyo bak ümitlenme hasta olacaksn adetin gelecek diyor ama ben yine de kırmızıları görünce saçlarımi çekip kafamı lavaboya sokup orda boğulmak istiyom dr um çok sabirsizsn her konuda diyor ama bende napayım elimde degil
internet sitesinde bende numara bulamamıstım canım. hastane santraliydi herhalde düşüklerim için genetik araştırma yaptırmam gerekiyormuş felan dedim bana genetik bölümünün numarasını verdiler. o şekilde ulaştım.. benim bir tanıdıgım biraz ısrarla tek düşükle bu araştırmayı yaptırdı ve ondada cıktı canım..sende dene sansını.Sonuçlar için tekrar giderim artık cnm..Genetik Bölümü vardır herhalde Gaziantep araştırmaya gideceğim ben de..İnternetten baktım bulamadım öyle bir bölüm ama..Ben de 2 desem 3 yada daha fazla olması lazım diye derler mi ki hiç bilmiyorum..Neyse şansıma artık..Çok tşk ederim cnm.Konu sahibi arkadaş da kusura bakmasın konuyu işgal ettik biraz
cok doktorlara gittim ben canım klom var kücüklüğümden beri hep kiloluyum 80 kloyum ama yumurtalıklarımda tembellık yok tuplerimde tıkalı değil bişeyde yok aslında içim öncekinden daha rahat önceden acaba hiç olmayacak mı diyordum birkez hamile kalabildim sonu iyi olmasa da ama en azından artık zorda olsa oluyormus diyorum hayırlısı insallah yasım genc biliyorum ama cok istiyorumCanım kızlar da söylemiş ben de söyleyim yine dedim benim de bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durmuştu, devlet hast 3 düşükten sonra genetik test yapıyor ben özelde yaptırdım (150tl). Bu kan pıhtılaşmasına neden olan mutasyon bende de çıktı türkiyedeki kadınların yüzde 60-70inde varmış artık dr böyle söyledi. İmkanın varsa yaptır bu testi..
İkincisi kilo durumun nasıl? Kilolu kadınlar çoğu zmn çok rahat hamile kalıyor ama son yıllarda alınan hızlı kilolar yumurtlamayı ve malesef hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.
Denemek istiyorum da yalan söylemeyi beceremezsem yapmazlar die korkuyorum açıkçası..Burdan bir arkadaş da yaptırmış bir hastanede ilk düşükten sonra onda da çıktı o yüzden yaptırmak istiyorum bende İnşallah engel çıkmaz 2 düşük dersem yaparlar İnş..Bayramdan sonra gidip şansımı deneyeyim içim rahat olsun en azından var mı yok mu demektense yaptırmak mantıklı geliyor bana..internet sitesinde bende numara bulamamıstım canım. hastane santraliydi herhalde düşüklerim için genetik araştırma yaptırmam gerekiyormuş felan dedim bana genetik bölümünün numarasını verdiler. o şekilde ulaştım.. benim bir tanıdıgım biraz ısrarla tek düşükle bu araştırmayı yaptırdı ve ondada cıktı canım..sende dene sansını.
Kızlar bende klomen kullandiktan sonra dün doktora gittim altı tane gelişmiş yumurtam oluşmus ki bi tane vardı geçen aylarda o da çok kalitesizdi dr çatlatma iğnesi neden vurmadi acaba progestan mi ne fitil verdi 25 haziranda başla 12 gün kullan dedi altı tane yumurta iyi mi kızlar internetten baktim 29 tane yumurtası olan varmış yardım edin bilenlerrrDenemek istiyorum da yalan söylemeyi beceremezsem yapmazlar die korkuyorum açıkçası..Burdan bir arkadaş da yaptırmış bir hastanede ilk düşükten sonra onda da çıktı o yüzden yaptırmak istiyorum bende İnşallah engel çıkmaz 2 düşük dersem yaparlar İnş..Bayramdan sonra gidip şansımı deneyeyim içim rahat olsun en azından var mı yok mu demektense yaptırmak mantıklı geliyor bana..