adiyorum ama bazen 35 bazen 28 günde bi edet görüyorumÖncelikle stresten uzak dur.
Yumurtlamanı takip edebilirsin
Düzensizlik varsa bu konuda doktora görünmelisin mutlakaadiyorum ama bazen 35 bazen 28 günde bi edet görüyorum
hic denemedim soğan kürü flan dediler ama ben sogan hiç sevmediğim için uygulamadımKürleri de kimseye tavsiye etmiyorum... Benim düzenli olan reglimin düzenini bozmuşlardı... Ayrıca hormonları da etkiliyorlar...
fazla gün gecmediği için üzerine düşmüyorlar ilaç bile vermedilerDüzensizlik varsa bu konuda doktora görünmelisin mutlaka
Bence hiç kalkışma... Burda pişman olan çok arkadaş var benim gibi...hic denemedim soğan kürü flan dediler ama ben sogan hiç sevmediğim için uygulamadım
son zamanlarda öyle oldumkafanı rahatlatman lazım, ilişkiyi sırf çocuk için yaşamaman lazım. en azından ben öyle yapıyorum 6 ay oldu hala hamile kalamadım
Önceden düzenliydi ve sonradan düzensizleştiyse bu genelde hamile kalmaya yakın olduğunu gösteriyormuş..,fazla gün gecmediği için üzerine düşmüyorlar ilaç bile vermediler
yapmaya calısıyorum hepsini ama bıraz daha üzerinde durucam cok tesekkur ederim gercekten.Kimi istemez 1 iliskide oluverir kimi de böyle bekler.. Rabbim hepimizi yeri ve zamani gelince anne yapsin inşallah
Bel altina yastik koyma, gün aşırı ilişki ile sperm birikmesini sağlama takvim yontemi gibi seyleri kullaniyordu ablacığım. Belki isinize yarar
ilk bebeğinizin düşük sebebini sordunuz mu doktoraiyi günler hanımlar ben 23 yasında 2 bucuk senelık evli bi bayanım 2 yıl hic korunmama zağmen bebeğimiz olmadı doktorlara gitti tedavi için rahim filmi cektirdim bişey cıkmadı eşimde de hersey normal di ve subat ayında hamile kaldım ama 8. haftada bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldımhala da ona içim acıyo tabi ki rabbim ne derse o olur ama ben biraz daha hamile kalmayı kolaylastırmak için neler yapabilirim doktor bana 1 ay korunma verdi ikinci reglmi oldum ne yapabilirim biraz daha kolaylastırmak için bilgilendirin lütfen