BENİM Kİ DÜSÜK DEĞİL SEBEPSİZ KALBİ DURDUilk bebeğinizin düşük sebebini sordunuz mu doktora
sadece bir tahmin 8 haftalık bebek kan pıhtılaşması olanlarda düşebiliyor bence hamile kalmadan önce bir doktaora danışın
Buna da düşük deniyor hanımefendi. Neden büyük harfle yazdınız kiBENİM Kİ DÜSÜK DEĞİL SEBEPSİZ KALBİ DURDU
calıstıgım için baslıkları büyük harfle yazmam gerekiyo farkında bile değilim yani :)Buna da düşük deniyor hanımefendi. Neden büyük harfle yazdınız ki
Konu ile alakası yok ama ne gibi etkiler yaptı size? Ben de yapmayı düşünmüştüm bir ara. İltihabik bir durumdan dolayıydı benim durumum.Bence hiç kalkışma... Burda pişman olan çok arkadaş var benim gibi...
Geçmiş olsun cnm ben de kasımda kürtaj olmuştum 9. haftada kalbi durdu benim bebeğimin deiyi günler hanımlar ben 23 yasında 2 bucuk senelık evli bi bayanım 2 yıl hic korunmama zağmen bebeğimiz olmadı doktorlara gitti tedavi için rahim filmi cektirdim bişey cıkmadı eşimde de hersey normal di ve subat ayında hamile kaldım ama 8. haftada bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldımhala da ona içim acıyo tabi ki rabbim ne derse o olur ama ben biraz daha hamile kalmayı kolaylastırmak için neler yapabilirim doktor bana 1 ay korunma verdi ikinci reglmi oldum ne yapabilirim biraz daha kolaylastırmak için bilgilendirin lütfen
Nerden temin ettin canım o testi? Her eczanede var mı?allah hepinize mubarek gunde nasip etsin inşallah...
bende 6 ay bekledim...2 senelik evliyiz..
ve 6 ay da ovulasyon testi kullandım(kaset tip)..ona ragmen olmadı..çok ağlıyordum...son aylar özellikle aklım surekli oraya takılıyordu..doktora gittim görünürde sorun çıkmadı..
surekli meryem suresini okudum dinledim..
birde herkes sürekli cocuk soruyordu...insanlara da " ay hiç düşünmüyorum..çok erken diyordum..." eve geldim mi bin tövbe edip allaha nasip etsin diye dua ediyordum...
son 2 ayda clearblue'nin dijital ovulasyon testini kullandık...ve bunca aydır surekli ovulasyon testi kullanan ben adete 10 gun kala yumurtluyormuşum...ve yeni öğrenmiş oldum!! biraz pahalı bir test...ama gerçekten ben onun faydasını çok gördüm...
eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen 2 ay boyunca keçi boynuzu kaynatıp içirdim...
ve 6. ayda artık umudu kestim...hatta interfilite için doktor arayışındaydım kendimce...nasılsa olmuyo diye o kadar rahattım ki... hatta en olmadı tüp bebek yaptırırım diyordum..
hatta aynı ay içerisinde eşimin bir yakını tüp bebek yaptırıyordu...onunla sohbet ettik...ona moral verdim...onun için oturdum meryem suresini okudum...allahıma yalvardım ona bebek ver diye...çünkü 15 yıllık evliler....
adetime 2 gun kala artık 6 ayın verdiği sürekli gebelik testi yapma dürtüsüne karşı koyamadım..
"hadi dedim bir yapayım...çıkmaz ama yapayım..negatifi göreyim bende kurtulayım" bu dusunce kafamdan yemin ederim ki geçti...
hatta testi de clearblue erken gebelik haftası gösteren testler ile yaptım...emin olayım kurtulayım diye...
bi anda " 1-2 haftalık gebe " işaretini görünce ağlama krizine girdim resmen...
şimdi 5. haftadayım..en ufak agrıda ödüm kopuyor ya birşey olursa diye....allah yavrumun canını korusun..(hepimizinkini)
kendimce 6 ayda bunları yaşadım... daha uzun bekleyenleri düşünemiyorum bile....
allah başta çok uzun zaman bekleyenler olmak üzere kimsenin kucağını boş bırakmasın...herkese nasip etsin...
Nerden temin ettin canım o testi? Her eczanede var mı?
Evet cnm kıskanma değil de kendimde bir eksiklik görüyorum ve kötü hissediyorum..Hamile kalmak sanki çok zor birşeymiş gibime geliyo artıkKizlar bizi ancak birbirimiz anlarız herhalde % 100 olarak. Allah şu mübarek günde hepimize evlat versin hayırlısıyla. Hayırsızsa da hayirliya çevirip öyle versin. Bizimde 1 senedir olmuyor. Bide bende olan bisey var sizde de oluyo mu bu duygu bilmiyorum. Hamile birisini görünce veya yeni doğan küçük bi çocuğu bir tuhaf oluyorum.Kiskanmak değil bu ama tuhaf oluyorum görmek istemiyorum hatta bazen hamile birisini. Ama onlardan nefret ettiğim falan yok yani. Görmek istemiyorum sadece bazen bu histe buluyorum kendimi. Size de oluyor mu bu?
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder İnşallah..allah hepinize mubarek gunde nasip etsin inşallah...
ve 6 ay da ovulasyon testi kullandım(kaset tip)..ona ragmen olmadı..çok ağlıyordum...son aylar özellikle aklım surekli oraya takılıyordu..doktora gittim görünürde sorun çıkmadı..
birde herkes sürekli cocuk soruyordu...insanlara da " ay hiç düşünmüyorum..çok erken diyordum..." eve geldim mi bin tövbe edip allaha nasip etsin diye dua ediyordum...
son 2 ayda clearblue'nin dijital ovulasyon testini kullandık...ve bunca aydır surekli ovulasyon testi kullanan ben adete 10 gun kala yumurtluyormuşum...ve yeni öğrenmiş oldum!! biraz pahalı bir test...ama gerçekten ben onun faydasını çok gördüm...
eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen 2 ay boyunca keçi boynuzu kaynatıp içirdim...
ve 6. ayda artık umudu kestim...hatta interfilite için doktor arayışındaydım kendimce...nasılsa olmuyo diye o kadar rahattım ki... hatta en olmadı tüp bebek yaptırırım diyordum..
hatta aynı ay içerisinde eşimin bir yakını tüp bebek yaptırıyordu...onunla sohbet ettik...ona moral verdim...onun için oturdum meryem suresini okudum...allahıma yalvardım ona bebek ver diye...çünkü 15 yıllık evliler....
adetime 2 gun kala artık 6 ayın verdiği sürekli gebelik testi yapma dürtüsüne karşı koyamadım..
"hadi dedim bir yapayım...çıkmaz ama yapayım..negatifi göreyim bende kurtulayım" bu dusunce kafamdan yemin ederim ki geçti...
hatta testi de clearblue erken gebelik haftası gösteren testler ile yaptım...emin olayım kurtulayım diye...
şimdi 5. haftadayım..en ufak agrıda ödüm kopuyor ya birşey olursa diye....allah yavrumun canını korusun..(hepimizinkini)
kendimce 6 ayda bunları yaşadım... daha uzun bekleyenleri düşünemiyorum bile....
allah başta çok uzun zaman bekleyenler olmak üzere kimsenin kucağını boş bırakmasın...herkese nasip etsin...
Daha dün çok yakın bi arkadaşım yuzyuzeyken dedi hamileyim diye yanlarımızda eşler de vardı. Bi mutlu oldum hatta onların adına çok çok mutlu oldum ama içimde olan hüzün duygusu inşallah yüzüme yansımıyodur diye de dua ettim bi yandan gülerken....Evet cnm kıskanma değil de kendimde bir eksiklik görüyorum ve kötü hissediyorum..Hamile kalmak sanki çok zor birşeymiş gibime geliyo artık
Evet cnm çok iyi anlıyorum seni..Aynısı benim başıma da geldi çünkü ve ben kürtaj olalı 1 ay olmuştu şimdi 7 aylık hamile arkadaşım..Çok mutlu oluyorsun ama için bir buruk oluyo aynı zamanda.Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin kimseyi de bizleri de İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eylesin tüm isteyenlere..Daha dün çok yakın bi arkadaşım yuzyuzeyken dedi hamileyim diye yanlarımızda eşler de vardı. Bi mutlu oldum hatta onların adına çok çok mutlu oldum ama içimde olan hüzün duygusu inşallah yüzüme yansımıyodur diye de dua ettim bi yandan gülerken....
Amin canım şu mübarek günde inşallah kabul olsun dualarımızEvet cnm çok iyi anlıyorum seni..Aynısı benim başıma da geldi çünkü ve ben kürtaj olalı 1 ay olmuştu şimdi 7 aylık hamile arkadaşım..Çok mutlu oluyorsun ama için bir buruk oluyo aynı zamanda.Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin kimseyi de bizleri de İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eylesin tüm isteyenlere..
Benim de iltihap vardı canım... Soğan kürü yaptım 15 gün... Bir sonraki adetim çok düzensiz oldu. Beş gün gecikti sonrasında da koyu kahve akıntı şeklinde geldi ve bitti... Bir de bal tarçın çörek otu kürünü yaptım yoğun bir baş dönmesi yaşadım o ay adetim de çocuk düşürmüş gibi yoğun kanamalı ve uzun sürdü şok oldum bir daha asla yapmam böyle şeyler en güzeli kendi düzenini bozmamak... Ha varsa bir sorunun en iyisi doktora görünmek... Zaten sonrasında da doktora gittim enfeksiyonum geçtiKonu ile alakası yok ama ne gibi etkiler yaptı size? Ben de yapmayı düşünmüştüm bir ara. İltihabik bir durumdan dolayıydı benim durumum.
tesekkur ederm cnm sanada cok gecmiş olsun hemde ne kadar istediğimi anlatamam rabbim yakın zamanda isteyen herkezin kucagını doldurur insalla.Geçmiş olsun cnm ben de kasımda kürtaj olmuştum 9. haftada kalbi durdu benim bebeğimin deNe kadar çok istediğini tahmin edebiliyorum..Ama hamile kalmışsın demek ki bir sorun yok...İnşallah olur yine bende bekliyorum stresten olmuyo sanırım 7 ay oldu benim kürtajdan sonra..Rabbim yardımcın olsun bol bol dua et ve elinden geldiğince düşünmemeye çalış.Kolaylaştırmanın sanırım bir yolu yok Rabbim nasip ederse olur İnşallah..
İnşallah canım İnşallah..Çok tşk ederim sanki yeniden hamile olmayınca geçmicek gibime geliyo..Rabbim yerini doldursun ve acısını göstermesin İnşallah..tesekkur ederm cnm sanada cok gecmiş olsun hemde ne kadar istediğimi anlatamam rabbim yakın zamanda isteyen herkezin kucagını doldurur insalla.
amin canım sağol insallah sağ salim kucağına alırsın yavrunuallah hepinize mubarek gunde nasip etsin inşallah...
seni cok iyi anlıyorum kıskanclık değil o cok istiyosun cünküKizlar bizi ancak birbirimiz anlarız herhalde % 100 olarak. Allah şu mübarek günde hepimize evlat versin hayırlısıyla. Hayırsızsa da hayirliya çevirip öyle versin. Bizimde 1 senedir olmuyor. Bide bende olan bisey var sizde de oluyo mu bu duygu bilmiyorum. Hamile birisini görünce veya yeni doğan küçük bi çocuğu bir tuhaf oluyorum.Kiskanmak değil bu ama tuhaf oluyorum görmek istemiyorum hatta bazen hamile birisini. Ama onlardan nefret ettiğim falan yok yani. Görmek istemiyorum sadece bazen bu histe buluyorum kendimi. Size de oluyor mu bu?