- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
Evet canım senin ay sonuna denk gelicek sanırım o gun ya bana dua edin karnım da hafif agrı var adet mı olcak kioff beklemeye devam ozaman:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım senin ay sonuna denk gelicek sanırım o gun ya bana dua edin karnım da hafif agrı var adet mı olcak kioff beklemeye devam ozaman:)
Âmin âmin inşallahAnne olmak istiyoruz
yaa dualrım senınlee ınsallah kalırsın:) Yalnız benı çok ates basıyor dunden berı cnm yuzum yanıyor resmen:)) ahaha kesın psıkolojık :)))Evet canım senin ay sonuna denk gelicek sanırım o gun ya bana dua edin karnım da hafif agrı var adet mı olcak ki
Sen kaç yıllık evlisin cnmyaa dualrım senınlee ınsallah kalırsın:) Yalnız benı çok ates basıyor dunden berı cnm yuzum yanıyor resmen:)) ahaha kesın psıkolojık :)))
1 yıl canım:) 24 yasıma gırecegım yarın esımde 28Sen kaç yıllık evlisin cnm
Daha çok erken cnm 1 yıl ben 7 senedir bekliyorum bu kadar kafaya takmayin1 yıl canım:) 24 yasıma gırecegım yarın esımde 28
7 senedir denıyormusun canımDaha çok erken cnm 1 yıl ben 7 senedir bekliyorum bu kadar kafaya takmayin
hg. canım:) ne kadar oldu evlenelı ne zamandr denıyorsunuzbizde varız bizde :) @kanikey
Evet cnm bir kere oldu düşükle sonuçlandı. İki kere aşılama oldu sonuç negatif cumartesi gününe randevu aldık tüp bebek merkezine7 senedir denıyormusun canım
canım ya ınsallah olur; Allah hepımızn yardımcısı olsun dünyanın en guzel seyıne sahıp olmamızı nasıp etsın ınsallahEvet cnm bir kere oldu düşükle sonuçlandı. İki kere aşılama oldu sonuç negatif cumartesi gününe randevu aldık tüp bebek merkezine
2 yıllık evliyim, 7 aydır deniyoruz. bi sorun yok gibi görünüyor ama bilemiyorumhg. canım:) ne kadar oldu evlenelı ne zamandr denıyorsunuz
bende bunu anlamıyorum bır sorun yok dıyorlar ama olmuyor nasıl çözecegınıde bılemıyor ınsan2 yıllık evliyim, 7 aydır deniyoruz. bi sorun yok gibi görünüyor ama bilemiyorum
Amin cnmcanım ya ınsallah olur; Allah hepımızn yardımcısı olsun dünyanın en guzel seyıne sahıp olmamızı nasıp etsın ınsallah
beklemekten başka çare yok malesefbende bunu anlamıyorum bır sorun yok dıyorlar ama olmuyor nasıl çözecegınıde bılemıyor ınsan
Evet ınsallah tez zamanda olur cnmbeklemekten başka çare yok malesef