- Emoji Skoru
- 2.111
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.101
Aynen canım ınsallah Görelim de
okumuştum onları ![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi gozun aydinn canim:)) )Kızlar Allah'ıma Şükürler olsun keseyi gördük bugun 10 gun sonra da ınsallah bebeğimi görürüm.![]()
Sagol canım senın de cinsiyeti öğrenmeye az kalmış heyecanlı mısın ne hissediyorsun tahmının var mıAyy hadi gozun aydinn canim:)) )
Kızlar Allah'ıma Şükürler olsun keseyi gördük bugun 10 gun sonra da ınsallah bebeğimi görürüm.![]()
Sagol canım ama olmuyor işte şimdide bebek görünecek mı kalbi duyulacak mı stresi vargözünüz aaydın canm .. görürsün stres yapma Allah sağlık versin yeterki![]()
Sagol canım ama olmuyor işte şimdide bebek görünecek mı kalbi duyulacak mı stresi var![]()
Hic farketmez ama kiz bebekleri cok seviyorum:)) iki keee ruyamda bebegimi gordum emzirirken kizdi. Bir de adet kani gordum o da erkek bebege isaretmis cok karmasigimSagol canım senın de cinsiyeti öğrenmeye az kalmış heyecanlı mısın ne hissediyorsun tahmının var mı![]()
Inşallah bısen sen daha 20 yasındaymıssın ben seni daha buyuk sandım nedenseBence artık biz görelim o günleri hayırlısıyla
Hadi bakalım guzel haberler ver ınsallah bende cok bısey hissetmemiştim ama bel ağrın olursa dikkat et genelde en onemlı hamilelik belirtisiYok kız gencim ben daha :)
anne adayı var mı bilmem de bende sen gibi ne adet ne bebek hiç bişey hhissetmiyorum bu ay :)
Hadi bakalım guzel haberler ver ınsallah bende cok bısey hissetmemiştim ama bel ağrın olursa dikkat et genelde en onemlı hamilelik belirtisi
Ay sen 20 yasindasn bi de evleneli 1 yil mi olduuuOlur kızlar üzülmeyin olur ben evleneli 1 yıl olacak ama yok hayirlisini dileyn her zamn :)