Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Doktorun sana senin ayın 12si 14 U şanslı demıs boyle oluyo dememiş son adet tarihinden geriye 14 saymanla basından ileriye 14 sayman nasıl aynı sey oluyor anlamadım say bakalım iki türlüde oluyor mu son adet tarihinden geriye sayacaksınız

Doktorun sana senin ayın 12si 14 U şanslı demıs boyle oluyo dememiş son adet tarihinden geriye 14 saymanla basından ileriye 14 sayman nasıl aynı sey oluyor anlamadım say bakalım iki türlüde oluyor mu son adet tarihinden geriye sayacaksınız
28 gunde bir adet oluyorsa basindan da saysan sonundan da saysan ayni gune denk gelir.

Ben 28 günde bir adet oluyorum ..baştan da sondan da 14 ..aynı şey böyle oluyor

Varsayalım ben Temmuz 30 da adet oldum sondan sayarsam 17 temmuz yumurtlama gunüm sızın dedıgınız gıbı yaparsam bastan yanı 13 Temmuz oluyo oyle bısey yok sıZ bı deneyın ıstersenız :) adet gununuzude sayacaksınız bu arada :KK66:)

Varsayalım ben Temmuz 30 da adet oldum sondan sayarsam 17 temmuz yumurtlama gunüm sızın dedıgınız gıbı yaparsam bastan yanı 13 Temmuz oluyo oyle bısey yok sıZ bı deneyın ıstersenız :) adet gununuzude sayacaksınız bu arada :KK66:)
Sen bi seyi yanlis yapiyosun yanliz beklenen adet tarihinden geriye 14 gun sayicaksin.
Misal ben bu ayin 1inde adet oldum 28 gunde bir adet goruyosam ayin 28inde adet olucam.ayin 28inden geriye 14 gun sayarsan ayjn 14u olur adetinin ilk gununden saymaya baslarsan yine 14u cikar ama 30 gunde bir adet goren icin ayni sey soz konusu olamaz.

28 gundede olmaz 2 gun oynuyor ıstersenız yazıp yapın ayrıca ben takvım uygulaması ondırdım ovulasyon gunü ıcın telıme 28 günde bır oluruyrm orası benım gıbı hesaplıyo oynar 2 gun

Şimdi ben adetimin birinci gününden başlayarak sayıyorum. .1..2..3......14.gun fiki fiki nin en önemli günü. .14.gunde adetime 14 gun kalmış oluyor..
Zaten bu hesaplamalar bize kafayı yedirecek :rolleyes:

Neyse kızlar herkese bildigini yapsın o zman sonucta doktorların bıldıgı vardır heryer de sondan gerıye yazıyo ve dıyor doktorlar fark etmeseydı bastan derlerdi neyse hepimize nasıp etsın Allah en kısa zamanda

sağol canm bu işin psikolojisi fena kendimizi şartlamamak lazım beklersen olmuyor ama o günlere yenilen gıdalara filan dikkat edilebilir ama kafaya hamile kalacam diye takmamak lazım galiba ben şu an çok yorgunum kürtajdan dolayı vücut yorgunluğu değil kafa yorgunluğu rabbim hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah bende 12,14,16 günleri yumurta takibiyle hamile kalmıştım ordan biliyorum

sağol canm bu işin psikolojisi fena kendimizi şartlamamak lazım beklersen olmuyor ama o günlere yenilen gıdalara filan dikkat edilebilir ama kafaya hamile kalacam diye takmamak lazım galiba ben şu an çok yorgunum kürtajdan dolayı vücut yorgunluğu değil kafa yorgunluğu rabbim hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah bende 12,14,16 günleri yumurta takibiyle hamile kalmıştım ordan biliyorum
Kafa ya takmamak elde değil. .. bunu basarabilenlere hayranım.

Kiz valla kafaya takinca olmuyo benimki karambole geldi yani :KK70: :KK70: hatta o kadar umutsuzdum ki adet olcagim gun daha adet olmadan ped taktim camasirima bulasmasin diye meger hamileymisim :KK70::KK70::KK70:
Canim adetim bitti uc gun surdu bugun dorduncu gun ve aksama kadar aralikli kahverengi lekeler geldi adetten mi sayiliyo normal mi bu lekenin gelmesi ilk defa geliyo cunki.gec oldgumdan dolayimi acaba

Canim adetim bitti uc gun surdu bugun dorduncu gun ve aksama kadar aralikli kahverengi lekeler geldi adetten mi sayiliyo normal mi bu lekenin gelmesi ilk defa geliyo cunki.gec oldgumdan dolayimi acaba
Yerleşme kanaması olabiliyormuş canım ıstersen sabah bir test yap sonucu bize yazmayı unutma :KK25:

X