- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi babybabycat
NNegatif çıktığı daha iyi benim pozitif oldu da ne oldu kan negatifMerhaba kizlar benimde bir seneyi gecti. Ne yapmaliyim bilmiyorum daha once vajinal ultrason cektirdim sonucunda birsey cikmadi.doktora gitmeyi hic istemiyorum. Aslinda bu ay cok umutlanmistim ama adet oldum.ama bu ayki hastaligim resmen camur gibiydi kasiklarimda da ara ara batma var.test yaptim malesef hamis degilim.Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.
Benimde 6 gun kaldibenm daha 18 gün var :S
Benim 5 bitti 6. Yıla girdim..ne umut kaldı ne başka bişey. .
Hiç bir sorunum yoktu. .Geçen aya kadar .tiroid çıktı. Onunla ugrasiyorum şimdiNeden olmuyo peki sorun ne
kolaylik versin cnm.bol bol duaHiç bir sorunum yoktu. .Geçen aya kadar .tiroid çıktı. Onunla ugrasiyorum şimdi
Sağol cnm..dua dan başka çaremiz yok.Allah
kolaylik versin cnm.bol bol dua
Tup bebek herhalde yas sınırı 25 miş devletin karşılaması için yaşım tutmuyor henüz ona[/QUOTEhayir cnm yaş 23
Neden olmuyo peki sorun ne
ınsallaahh canım inşallahh dua edelim birbirimize en güzel ilaç müminin mümine duasıdr :)Allahtan umut kesilmez canım.Üzme kendini.Rabbim ol dedimi olur.Biz ne yapsak boş.çok düşünüp kendimizi yiyoruz.Ben çok düşünmemeye karar verdim.Ne zaman aklıma gelse Hayırlısı inşallah.Rabbim ol der olur diye geçiriyorum içimden bırakıyorum hemen düşünmeyi, hadi bakalımm hayırlısı olsun inşallah.