Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Cnm son 5 gunum var bata.. Fakat yumurtlama donemimde bitti gec yumurtladim.zaten ama.goguslerim in uclari daha.yeni.acimaya.basladi onun disinda bisym.yk bakalim nolcak

inşallah vardır canm :) az kalmıs senin
ben cok erken basladım galiba geri sayıma :)
benmde bu hafta yumurtlama dönemim ama sıcaktan elele bile tutusamıyoruz nerdeyse ya :KK23::KK23:

Merhaba 3 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyorz ama olmuyor tum testleri yaptirdim kotu bi sonuc cikmadi yarin tek bir testim var rahim filmi cektircem bakalim orda sonuc ne cikicak.. Hic bi sorunumuz olmadigi halde neden 2 senedir hamile kalamiyorum bilmiyorum :KK43: catlatma ignesi hakkinda bi bilgisi olan varsa paylasa bilirmi acaba smdiden tesekkurler

Merhaba 3 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyorz ama olmuyor tum testleri yaptirdim kotu bi sonuc cikmadi yarin tek bir testim var rahim filmi cektircem bakalim orda sonuc ne cikicak.. Hic bi sorunumuz olmadigi halde neden 2 senedir hamile kalamiyorum bilmiyorum :KK43: catlatma ignesi hakkinda bi bilgisi olan varsa paylasa bilirmi acaba smdiden tesekkurler[/QUOTE merhaba canım düzenlı ilişkiniz oluyor mu belkı yumurtlama gunüne denk gelmememiştir ilişkiniz duzensızse belkı de esın de doktora görünse ondan bısey vardır o da gıttı mı

Esim de gitti sonuclar temiz cok az miktarda takviye alsin ddi dr ama az cok degil ddi bizde caksir otu aldik onu yapiyrz kendm de ihissedyru. fln yapyrum duzenli iliskimiz var yumurtlama gunude hissedyrum ztn agrim oluyr ya yumurtlama gunune 2 senedir hic mi denk gelmez hic bi sorun olmadigi halde yinede olmuyor cok istiyorum ama olmuyor iste.. :KK43:

Esim de gitti sonuclar temiz cok az miktarda takviye alsin ddi dr ama az cok degil ddi bizde caksir otu aldik onu yapiyrz kendm de ihissedyru. fln yapyrum duzenli iliskimiz var yumurtlama gunude hissedyrum ztn agrim oluyr ya yumurtlama gunune 2 senedir hic mi denk gelmez hic bi sorun olmadigi halde yinede olmuyor cok istiyorum ama olmuyor iste.. :KK43:
Allah hayırlısıyla versın hepımıze bılmıyorum kı canım belkı strestendır kac yasındasın

Amin inşallah bu arada 4 gün kaldı Bata arkadaslar :) Dün sag ve sol yanım acıdı akşam belım agrıdı bu sabahta uyandıgımda mıgdem bulandı ama su an hıc bıseyım yok:))) Nedense ıcımde olacagına daır hıcbır umut yok:/

Kizlar yardim edin ! Kararsiz kaldim bu sabah doktora gttim yunurtlama takibi yapicak.. Rahim filmini sordu cektrmdem ddim cektirmeni oneririm ama zorlu bi filmdir bu dayanabilirsen istersen eger onuda cektir ddi ama her hastanede cekmiyolarmis smdi kararsiz kaldm cektrsemmi acaba yoksa yumurtlama takibini yapana kdr sabretsem bi dha ki ayami gitsem???????

X