Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Canım olsun üzülme bende gecen umutla gıttım Allah verecek zamanı gelınce üzülme sakın suan hastane ortamı ıctekı umut ınsan üzülüyor aksam olsun bak daha ıyı olacaksın ama bırdaha bu kadar gecıkme beklwtme adetın 25 gun gecmıS bak daha erken gıtmek daha ıyı olacak verır doktron bende de adet gecıkmesı olmuştu daha önce bu kadr bekleme gelır beklıyım deme canım

Kız benim 27 . Gün bugün gecikmede
Evham Perisi sen klomen kullandın mı? benim de bir hafta gecikti şimdiden çünkü yumurtalıklarım daha yeni gelişmiş yani benim regliye daha en az iki hafta var anladığım kadarıyla. klomen etkisi yani. sende de böyle bişey mi merak ettim.

Son düzenleme:
8 günlük gecikmenin ardından bugün doktora gittim. Yumurtada tembellik var dedi. Duphaston ve serephone verdi. Keyfim o kadar kaçtı o kadar mutsuzum ki.

hadi yaw üzülme nolur benimde kan testim negatif çıktı bugün.

member: 224642"]8 günlük gecikmenin ardından bugün doktora gittim. Yumurtada tembellik var dedi. Duphaston ve serephone verdi. Keyfim o kadar kaçtı o kadar mutsuzum ki.[/QUOTE]

haydi basliyoruuuuzz

Merhaba kizlar benimde bir seneyi gecti. Ne yapmaliyim bilmiyorum daha once vajinal ultrason cektirdim sonucunda birsey cikmadi.doktora gitmeyi hic istemiyorum. Aslinda bu ay cok umutlanmistim ama adet oldum.ama bu ayki hastaligim resmen camur gibiydi kasiklarimda da ara ara batma var.test yaptim malesef hamis degilim.Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…