Gebeliğe Hazırlık Artık anne olmak istemiyorum ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limon11

Kaldırım mühendisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
2.204
2.676
133
Anlamaynlar ark olmuş o yüzden düzenledim .
Eminim benden daha çok deneyen fedakarlık yapan insanlar vardır . İki yıl ne çabuk geçti her günü ayrı hüzün . Anne olmaya dair artık içimde hiç istek kalmadı . Bizden sonra evlenen kuzenler doğurdu arkadaşım 3qyinda gebe kaldı .kardeşim istemediği halde hamile kaldı . oğlunu doğuracak yakında . Ben niye böyleyim .
Bir kaç aya askere gidecek eşim . Kaygim ondan .olmadı olmadı şimdi olur diye korkuyorum . Tedavi görmeye başlıcaz herşey hazır . Eşim erteleyecekti ertelemedi . Gidecek . Şimdi ben istemiyorum babasız bir çocuk dalsiz ağaç gibi derler ya . Eşime birşey olursa bakabilirmiyim kaygısı var .

Son düzenleme:
Ben sizin yazdığınızdan hiçbirşeu anlamadım.. İlk başta çocuk hasreti bıktırdı sizi sandım daha sonra anladığım çocuk istemiyorum ama çevremdekiler yüzünden bunalımdayım..

Ben sizin yazdığınızdan hiçbirşeu anlamadım.. İlk başta çocuk hasreti bıktırdı sizi sandım daha sonra anladığım çocuk istemiyorum ama çevremdekiler yüzünden bunalımdayım..
Hani başlığa artık yazmasam tamam diyecektim de yazmışım dönüp dönüp baktım bide ben mi yanlış görüyorum diye

sürekli bebek konuşmak , etrafta yaşanan olaylar vs..... belliki sinirleriniz bozulmuş , stres yapmayın eşinizde askere gidecekmiş sizde o sürede kafanızı toparlarsınız

Hani başlığa artık yazmasam tamam diyecektim de yazmışım dönüp dönüp baktım bide ben mi yanlış görüyorum diye
Hayr yazdığın msja baktıkça yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hiç normal şeyler yazmamışsnda o yüzden kafam karıştı.. Allah yardımcısı olsun eşinin

Hiç bişey anlamadım anlayanlardan bir özet rica ediyorum

Normal olmadığının gayet farkındayım zaten . Ama normal kalabilene de hayranlık duyuyorum bu ülkede .
Haklısın hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ben 8 aydır uğraşıyorum olmadı. Bazen etrafa kulağımızı kapatmamız lazım zor ama dayanmalısın. Birdeher zorluğun altından kalkabilirsin. Kötüyü çağırma sakın iyi olsun.

Hayr yazdığın msja baktıkça yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hiç normal şeyler yazmamışsnda o yüzden kafam karıştı.. Allah yardımcısı olsun eşinin
İğneleme için mi yazdın iz Allah yardımcısı olsun diye . Ne ben anlata bilirim ne siz anlaya bilirsiniz öyleyse .

İğneleme için mi yazdın iz Allah yardımcısı olsun diye . Ne ben anlata bilirim ne siz anlaya bilirsiniz öyleyse .
Ben çok iyi anlarım sonuçta o sorunu bende yaşıyorum 3 yıl oldu hepimiz konular açıp dertleşiyoruz size anlamadığımı dile getirdim ters dille konuştunuz bendende etkiye tepki yoksa çok güzel anlaşabilirdk

İyi enerji yalananina hiç inanmıyorum artık hep iyi şeyler düşünür um ama hep kötü şeyler oluyor. Çevre baskısı artık umrumda bile değil . Olmadı olmadı tam askere gidecekken olursa diye ödüm kopuyor . Düşünsene ilerde büyüdüğü zaman anne neden benimle babamim hiç anısı fotoğrafı yok dese mahvolur um bide koruyamazsam

Korkuların çok normal ama bu korkuların arkası asla kesilmez ki. Ben de doğurduktan sonra ölürsem kim bakar telaşı sarmıştı ama bu şekilde gitmekle çözüm olmuyor mecbur akışına bırakacaksın.

Ters konuşmuyorum sadece dikkat edemiyorum ne yazdigima kafamda bissuru soru dolanıyor şuan . K.b bu konuyu açmak bile saçma geldi şuan çünkü kaygıların derin ve anlatacak cümle bulamıyorum ...

Akşam eşime tedaviyi askerlikten sonraya bırakalım diyesim var . Altı ay uzun bir süre değil ama offf

Akşam eşime tedaviyi askerlikten sonraya bırakalım diyesim var . Altı ay uzun bir süre değil ama offf
Bence mantıklı eğer tedavilik bir durumunuz varsa o döndükten sonra birbirinize destek olarak tedavi sürecini aşarsınız bence. O askerdeyken ölmesinden ziyade tek hamilelik geçirmek bana daha ürkütücü geliyor. Nazı niyazı eşe yapmak daha kolay sonuçta Düşünceleri dinle en doğrusunun ne olduğuna karar ver ve eşinle ortak paydada buluş en güzel çözüm bu sanırım

Eşim kabul etmez işte . O olsun diye herşeyi yapıyor doktora gider çekinmez gurur yapmaz . İki yılda sorsan en çok o doktora gitmiştir . Ama sorun bende çıktı ve bunu ogreneli çok olmadı. Önceki doktorumuz sağolsun muane bile etmeye zahmet etmezdi .ve doktor değiştirdik bunu öğrendim.

Yani zor bir durum ama korkularinizi anlatın esinizde yardimci olacaktır.

O zaman bekle eşin askerden gelsin daha yaşın küçük sanırım yada bedelli olarak gidiyorsa 20 güne geri gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…