Gebeliğe Hazırlık Artık anne olmak istemiyorum ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana enerji vermiyorım güzelim senin içinde zaten enerji var sadece biraz dışarı çıkmaya ihtiyacı var.. Şimdi artık bu kobudan çıkıp kendini daha iyi hissedeceğin konularda takıl.. Ve kocan döndüğünde o özlemle birbirinize sarıldığınızı düşün :)
Kocam şuan uyuyor mışıl mışıl ben yine düşüncelere dalıp dalıp gidiyorum :) evet enerji var içimde işte bir şeyden sogursun ya bı daha ona isinamazsin öyle soğudum . Ama hayırlısı ile gelsin güzel meleğim diyorum . Rabbim isteyen herkese versin güzel melekler

Çevre baskısı da çok var büyük ihtimalle bu sizi yipratıyordur
Ben 8. Yılımda hamile kaldim Allahım tez zamanda versin isteyen herkese bebiş..bana da anneme de az söylememişler çocuğun olmuyor mu neden yapmıyorsun kısır mısın eşin mi istemiyor diye çok konuştular bende en sonunda canıma tak etti iki ayağınız birden çukurda ben soriyor muyum ne zaman öbür tarafa gidiyorsun diye diyiverdim :))))))))))
Anneme de çok sormuşlar size ne diyivermiş..insanlar çok konusur boş konuşurlar dedikodu yapsınlar diye neler neler soylerler..tatlım olucak eminim hic üzülme kafanada takma..eşin askerde olursa bile aradığında hamileyim dersin ona çok güzel bir hediye verirsin..negatif düşünceler yok eşinde askere sağ salim gidip gelicek

Normal olmadığının gayet farkındayım zaten . Ama normal kalabilene de hayranlık duyuyorum bu ülkede .
Benimde 2 sene olmadı. Ama Allah ol deyince oluyormuş. Ne kadar çabalasanda Etsende zamanı gelmeden vakitsiz bir gül bile açmazmış. İsyanını anlıyorum ama Ya sabır de 🙏 ve bencede düşüncelerin doğru bir düşünce değil. Hep bir negatiflik. Olsunda eşin askerdeyken olsun. Yeterki olsun dimi.

Back