- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.371
- 198
Cazip derken. Ona cazip gelecek tek sey cinsellik olur. Sohbet etmeyi sevmiyo cunku. Cinsellik ten sonrsds zaten sirtini doner uyur. Ya da tek basina hadi ben çıkıyorum der çıkar. Annesinin evi ailecek gidilecek durumda degil. Yani sksamkari. Orda yatili kalıyo. Tatil e cikariz hep. Ama orda ds hep uyur. Dondurma yemeye bile gotureem. Sikilir.bunalir. anlatırken ben bunaldim valla. Ama haftada bi gun olayı ni tavsiye edecegim. Sağol
Artık dayanamıyorum kızlar. içime ata ata iyice kabuğuma çekildim. dünyadan soğudum. yaşama azmim kalmadı. sorun evliliğim. pek çoğunun sorunu gibi. eşimle artık iyice koptuk. bambaşka dünyaların insanı olduk. doğru dürüst ne iletişimimiz var ne göüştüğümüz. yeni bir görev aldı. yani eski işinin üstüne. benim hazzetmediğim bi iş. ama adam deli gibi seviyor bu işi. iş arkadaşları ile benden daha çok görüşüyor. telefonu hiç susmuyo. eve yatmadan yatmaya geliyo. artık akşam yemeklerini çocuklarla yalnız yiyorum. çok ağrıma gidiyor ..... işe gelmek, herşeyle ilgilenmek, çocuklarla uğraşmak, evin işleri; o ise misafir gibi geliyo biraz tv izleyip yatıyor. ki iki güne birde annesinde kalıyo zaten. annesinde kalacağı zamanlar eve uğramadığı, telefon edip haberdar etmediği günler çok oluyo. aramız çok iyi değildi. ama bu iş hepsinden beter oldu. konuşamıyoruz bile. ne zaman ağzımı açsam ki çoğu zaman öfkeli olduğum için sonda söyleneceği başta söyleyip, haksız duruma düşüyorum. son günlerde üst üste sıkıntılar yaşadım. annemi kaybettim, ameliyat geçirdim, ardından babamı kaybettim. özellikle babamın cenazesinde doğru dürüst gelmedi bile. hep işi vardı. toplantısı vardı. çocukları sanki babam evinden getirdim. onlarla iletişimide çok iyi değil zaten. dışarıda melek olan adam eve gelince sanki evin büyük oğlu oluyo. sürekli oğlumla çekişiyo. tartışıyo. ben mi bi yerlerde hata yaptım, evden mi soğuttum diye düşünüyorum ama bu işten öncede çok mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. saat 8 dedimmi uyurdu. tabi evde olduğu günler. ne yapacğımı şaşırdım. çaresizlikten acayip acayip şeylere sarıyorum. sürekli dua ediyorum ama elde hiç somut bişey yok. inancım bile pazarlığa dönüştü haşa.. konu açıp açmamayı çok düşündüm ama belki burada anlatırsam bir nebze olsun rahatlarım dedim...............................
Bu ana kadar o dediklerini ysptim. Uğraş olsun diye üniversiteye bile kaydolum. Ama hepsi bi yere kadar. .dışarıya cok yansıtmam. Hatta mutlu es rolü yaparım. Ama işte icim öyle olmuyoçok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir daha güzel olur...ama onu değiştirmeye ( eskiye döndürmeye çalışacağınıza ) kendiz için birşeyler yapmayı niçin düşünmüyorsunuz...klasik şeyler olacak ama gerçek şeyler bunlar..en azından ona daha sinir olmazsınız ve tartışma çıkmaz,o annesine gitti..sizde kendinize bir uğraş bulun..mutlu ve huzurlu olmak istiyorsanaz o kadar yapacak işler ve guzel uğraşlar varki..en başka kendinizle ilgilenin
Senin imtihanın daha zor. Allah yardımcın olsunBizde 12 yıllık evliyiz
Henüz 3,5 yıllık evliyken eşim sadece 2 yıllığına Kazakistan a gitti ve gidiş o gidiş 8 sene oldu sadece 6 ayda bir izne geliyor o kadar işkolik ki anlatamam
Maaşının tamamı benim hesabıma yatar orada el harçlığı olarak verilen parayı bile biriktirir ve izne geldiğinde bana bilezik takar 3 kızımız oldu maddi yönden binlerce şükürler olsun Rabb'ime hiçbir problem yok ama bir de bana sor 26 yaşındaydım biri 3 yaşında diğeri 6 aylık 2 kızımla beni bıraktığında peri masalı gibiydi evliliğim tam 8 yıldır evli ama dul gibiyim nefsime irademe sahip çıkıp yavrularıma sığınıp allahıma güvenip bugünlere geldim hamdolsun eşim ise ne kadar inkar etse de çok değişti.....
Çok özür dilerim konu sahibi nedense yazmak istedim bunları
Sizde kendimi gördüm her şeyi tek başına sırtlayan biri ....
Allah yardımcınız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o ne Cry?canım herşey bizim için bizde eşimle gittik evlilik terapistine..eşinde olguluk problemi var gibi geldi bana kaç yaşında..
Oğlum 12 yaşında. Bossnirsak bilmek zorunda. Ilk soylefgin icin haklısın ama haberi olsa yollsmazdi. Cok bunalmistimZor günler geçiriyorsunuz, eşinizin tutumu çok yanlış, haklısınız ama oğlunuza çok yüklenmişsiniz.
Evden çıkıp gidiyorsunuz oğlunuz sokaklarda annesini arıyor :26: bu çok yanlış. Ayrıca boşanma kararı aldığınız dönemde çocuğun konuya bu kadar dahil edilmesi kabul edilebilir değil.
Evladınızı koruyun.
eşimde işkolik allah çalışmaktan ayırmasın eşlerimizi ..ne olursa olsun çocuklarına vakit ayırmak zorundalar..19.30 da geliyor oğlanı gezdirmeye çıkarıyor..benim değilki sadece çocuk..
bence daha kötüye gidiyor. Eskiden bu kadar degil. Oglum pek memnun sayılmaz. Cok tartışıyorlar. Cok bağırır . Özellikle kizi koruyacam diyeSurekli sohbet muhabbet de edemez ki bi erkek, cok dogalarina uygun degil. Yanyana olmak yeterlidir ortada konusulacak akut bisey yoksa. Cinselligi seviyosa eminim ki o konuda sen de gerekeni yapiyosundur bise diyemem. Oglun memnun mu baba ile iliskisinden? En azindan evde oldugu aksamlar yarim saat oglanla yarim saat kizinla ilgilenebilir, belki basta zorlanir ama sonra cocuklardan pozitif tepkiler aldikca azmeder, sen de mutlu olursun
keşke o kadar kolay olsa. .Öncelikle başınız sağolsun..peki ayrılmayı düşündünüz mü hiç? Çünkü bu şekilde ölene dek bir kocaya değil 3 çocuğa sahip olmuş olacaksınız..ömrünüzü kendinizi yormakla,yıpratmakla geçireceğinize yalnız ama huzurlu geçirin bence
Bence eşinle oturup konuşmalısın öfkeli olmadan her evlilikte krizler var , açık açık konuşup mutsuz olduğunu hatta sor sevgi var olup olmadığını gerekirse kavgada edin ama böyle yanyana konuşmadan paylaşmadan yaşanmaz ,bunu hiç denedin mi?
Datlum konunu simdi gördüm, ufak capta bir soktan sonra yaziyorum, tüm yazdiklarini okuyamadim.
Öncelikle annen ve baban icin cok üzüldüm, Rabbim rahmeti ile muamele etsin, mekanlari cennet-i firdevs olsun.
Öncelikle sakin ol.
Sen duygusal bir insansin belliki esin daha düz biri.
Seni sevmedigini yada baska bir kadin oldugunu zannetmiyorum.
Sanirim senin, duygusal acidan taleplerini karsilamak icin onun üzerine düsmen, onu iyice senden emin hale getirmis.
Bosanma asamasina gelip tekrar birlestikten sonra bir süre düzelmesinin sebebide bu.
Ilk olarak sakinles ve bir süre bu olay hakkinda hic düsüme, onada en ufak birsey söyleme.
Tamamen kendine dön, evet cok zor hele cocuklarla birlikte bunu yapmak cok cok zor.
Ama göreceksin sendeki degisikligi farkedecek.
Sonra nedenlerini sormaya baslayacak, o zaman iyice atesle onu.
Ama lütfen ilk olarak sakinles.
Elbiselerini kestigini söylemissin bu seni cok gücsüz cok caresiz gösterir sakin birdaha yapma.
Yasadigin yer cok mu kücük, kasaba falan mi?
çok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir daha güzel olur...ama onu değiştirmeye ( eskiye döndürmeye çalışacağınıza ) kendiz için birşeyler yapmayı niçin düşünmüyorsunuz...klasik şeyler olacak ama gerçek şeyler bunlar..en azından ona daha sinir olmazsınız ve tartışma çıkmaz,o annesine gitti..sizde kendinize bir uğraş bulun..mutlu ve huzurlu olmak istiyorsanaz o kadar yapacak işler ve guzel uğraşlar varki..en başka kendinizle ilgilenin
teşekkürler. küçük sayılmaz orta halli bir ilçe. Yaklaşık 1 senedir üstüne düşmüyorum. Ama o zamandan beri iyice evden sogudu weiss. Yemege gelmeme olayi bi senedir var. o boyle yaptıkca boşa kürek cekiyormusum gibi geliyo. Iyice doluyorum dolunca da kendimi zora sokacak şeyler yapıyorum. Kendime oluyo zararim. Inancımı bile sorgular hale geliyorum. Ne saçmalıklar yaptım bilsen. Hep çaresizlikten,konuşacak ,anlatacak kimsem olmadigi icin oldu bunlar.Datlum konunu simdi gördüm, ufak capta bir soktan sonra yaziyorum, tüm yazdiklarini okuyamadim.
Öncelikle annen ve baban icin cok üzüldüm, Rabbim rahmeti ile muamele etsin, mekanlari cennet-i firdevs olsun.
Öncelikle sakin ol.
Sen duygusal bir insansin belliki esin daha düz biri.
Seni sevmedigini yada baska bir kadin oldugunu zannetmiyorum.
Sanirim senin, duygusal acidan taleplerini karsilamak icin onun üzerine düsmen, onu iyice senden emin hale getirmis.
Bosanma asamasina gelip tekrar birlestikten sonra bir süre düzelmesinin sebebide bu.
Ilk olarak sakinles ve bir süre bu olay hakkinda hic düsüme, onada en ufak birsey söyleme.
Tamamen kendine dön, evet cok zor hele cocuklarla birlikte bunu yapmak cok cok zor.
Ama göreceksin sendeki degisikligi farkedecek.
Sonra nedenlerini sormaya baslayacak, o zaman iyice atesle onu.
Ama lütfen ilk olarak sakinles.
Elbiselerini kestigini söylemissin bu seni cok gücsüz cok caresiz gösterir sakin birdaha yapma.
Yasadigin yer cok mu kücük, kasaba falan mi?
dışarıda arkadaşarıyla yemesi yanlış hadi arada bir olsa..eşim yoğun çalışıyor datlum pazar günüda yarım gün akşam yemeyi olmasa paylaşımda olmayacak yani..
birde ikinci işe ne gerek var..sende çalışıyorsun sonuçta..hadi istiyor diyelim yemeyini evde yesin bari..çocuk istemiyorsa söylemeliydi..ben çocuktan hazzetmem diye..
eşim benden büyük datlum hatırlıyorsundur,ketumluğuda vardır,çok sevgi sini belli etmez,ben sırnaşırım hep ona..hoşuna gider eve gelirken bir şey eksikmi sorar..yani yuvanın devamlılığı için bir iki adım atması şart mükemmel olmasada..
ona sordunmu,ne istiyor boşanmakmı istiyor,yada hayalindeki evlilik nasıl bir evlilikmiş..
teşekkürler. küçük sayılmaz orta halli bir ilçe. Yaklaşık 1 senedir üstüne düşmüyorum. Ama o zamandan beri iyice evden sogudu weiss. Yemege gelmeme olayi bi senedir var. o boyle yaptıkca boşa kürek cekiyormusum gibi geliyo. Iyice doluyorum dolunca da kendimi zora sokacak şeyler yapıyorum. Kendime oluyo zararim. Inancımı bile sorgular hale geliyorum. Ne saçmalıklar yaptım bilsen. Hep çaresizlikten,konuşacak ,anlatacak kimsem olmadigi icin oldu bunlar.
ikinci is paralı degil cry. Prestij meselesi biraz. Eşine benziyor bira z. Ketum dur. Tutumldur. Önceden cok karışırdi aldigima satttigima. Onu bıraktı bu ise takilinca. Eve gelirken aramayı ogretemedim bi. Boşanmak asla istemiyor. Böyle sursun gitsin istiyor. Ona karismayayim istiyor. Özgür olsun istiyor.
yada daha bakımlı olsa farkındalık yaratırmıki:44:
türk kadınlarıda çocuklara karşı çok sahiplenici..
öyle olmalı tabikide..
bebekken alıştırmak gerek aslında bir iki arkadaşım yapıyordu..bebekken yemeyini yedir altını değiştirmeye yardım et banyosunada yardım et diye alıştırsak adamlar çocuklarına dahada bir sorumluluk duymazmı..
Oğlum bebek ken harika bir babaydi günaini almayim. Her seyi ile ilgilenirdi. Hatta beni otelerdi. Ama cocuk 7 yaşına girdi adam degisti. Kızımla da küçük ken ilgilenirdi. Sorumluluk alma zamanı gelince degisiyo . Ben istiyorum ki iki erkek olarak paylaşımlari olsun. Ortak hobileri olsun. Ama nerde. Bi havuza yollayamadim
canım rahmetli anneme en kızdığım nokta..nur içinde yatsın cümleside..babam hep özgür oldu annem 3 çocukla yıprattı kendini..bırak biraz eşine zorla..
eşim markette görmüş erkek kardeşini 3 çocuğu var almış alışveriş yapıyormuş..eltim evde..o göndermiştir
Cazip derken. Ona cazip gelecek tek sey cinsellik olur. Sohbet etmeyi sevmiyo cunku. Cinsellik ten sonrsds zaten sirtini doner uyur. Ya da tek basina hadi ben çıkıyorum der çıkar. Annesinin evi ailecek gidilecek durumda degil. Yani sksamkari. Orda yatili kalıyo. Tatil e cikariz hep. Ama orda ds hep uyur. Dondurma yemeye bile gotureem. Sikilir.bunalir. anlatırken ben bunaldim valla. Ama haftada bi gun olayı ni tavsiye edecegim. Sağol
Su saatte n sinra son işin den vazgececegini sanmıyorum. Adam kendini yeni baştan keşfetti. Yemek yemeye bile gelmiyor artik. Dışarda arkadaşlariyla yiyomus
daha once denefim. Artık gucum kalmadı ams ramazan da tekrar deneyeceğim. ..
Şimdi adam hiçbir sosyal aktivitede bulunmasa diyeceğim ki onun seçimi böyle, hayatı böyle yaşamak istiyor, ama diyorsunuz ki yemeği bile arkadaşlarıyla yiyor. Ben buradan şunu anlıyorum eşinizin canı sizinle/çocuklarınızla bir şeyler yapmak istemiyor. Neden acaba çok mu sıkıcısınız? Yani eve gelince hep suratı asık bir kadın, hep bir sorun, hep bir sıkıntı, bağıran sorun yaratan çocuklar... Bunalmış olabilir mi? Ya da evde kendini değerli hissetmiyor olabilir mi?
Bu dediklerimi yanlış anlamayın lütfen, kadın dediğin hep güler yüzlü olacak erkeğini memnun edecek tarzı bir yorum değil. Bu durum kendisinin şımarıklığı da olabilir, ama anlamaya çalışıyorum sadece :44: Çünkü gerçekten çok üzüldüm durumunuza, bir çıkış yolu bulsak hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?