Ne guzel yazmissin sagol. Küçük yerde yasiyorux. Ve gorevi itibari ile herkesi taniyo. Gitmem e razi okscsgini sanmıyorum
QUOTE]
Zaten ülkemizde hep elalem ne der.herkes bildik tanıdık itibar aman sarsılmasın modu var

ama denemek lazım.tek taraflı deneme seni yıpratır ama en azından sen adım atmış olursun son raddede olduğunu bilsin.
yaş farkını geçtim. eşinin 2. evliliği ise ve hala sorunlar bitmemişse ne yazık ki eşinde sorunun çoğu zaten.Birinde hata yaptın bari diğerinde özenli ol
ama kariyer ön planda. kadın her şeyi göğüsler ..evi otel gibi kullanır.üstelik seni geçtim çocuklarıyla iletişimi sıfır olması çok acı.. İleride çocuklar da babalarından nefret edecek. Çünkü sadece paraya ihtiyacı yok çocukların..yada babasının adının önünde yer alacak bir imgeye.
Bunlar olurken eşinin ailesinin de bir çaba göstermesinin zamanı gelmiş. Sen tükenirken senelerin akarken hala aynı vurdum duymazlık çekilemeyecek raddeye gelecek ..Ki gelmiş konu açmışsın.
Bu ülkede dul ve 2 çocuklu olmak da zor Madalyonun diğer tarafında. ama sen suan zaten evli gibi yaşamıyorsun ki .
En azından çocuklar kavgasız ortamda büyür.Onlar uzman desteği ile atlatır.Şuan oğlunun agresif olmasının sebebi de büyük ihtimal evdeki gerilimdir. Ama ya sen ? Hangi gönül kırgınlıklarını dil yarasını atlatabilirsin..Bir ömür dayanabilir misin?