• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Anlatmam Lazım........

Birlikte gecirilen vakitleri esiniz icin daha cazip hale getirin.. Surekli tartisma halindeyseniz paylasimlariniz ortak olamiyosa kendini baska seylere veriyodur. Cunku is yogun degilken de bizimle ilgilenmiyodu o zamanlarda da 8de uyuyodu diyosun. Yani sorun is degil, sizin uyumunuz. Mesela annesine kalmaya niye tek yolluyosun siz de gidin cocuklarla, aile bir arada olsun. Duzeni ona gore degisin. Haftada 1 gun size ayirsin, aksamlari 1 saat. Yakin zamanda da tatile cikin hep birlikte. Biraz azmedin yani. Bosanmak cozum degil 2 cocuk var

Zaten bir yilda oldu cocuk. O zamanda oyleydi ama ben farkliydim. Kendimi herseyimle ona ve yuvamiza adamistim

Eğer evliliğini devam ettirme çaban varsa diye yazıyorum yoksa zaten yaşadıkların bir kere çok incitici bana göre ve çok iyi anlıyorum .

Eşin sürekli eleştirmenden şikayet ediyor madem bir süre hiç bir şekilde şikayet etme , sadece çok yüzeysel olarak paylaşman gereken şeyleri paylaş . Çocuklarla ilgili vs . Eleştiri de haklı da olsan hoşlarına gitmiyor acı gerçekler. Biraz çek kendini . Kendinle ilgili hiç birşey anlatma .
Bakalım seninle ilgili şeyleri son anda öğrenince ne yapacak , kendisine hiç birşey anlatmadığının farkına varacak mı ?

Şu da var ki anlattıklarına bakılırsa eşin 40 yaş civarında olmalı . Bu saatten sonra değiştiremezsin belki ama bazı şeylerin farkına varmasını sağlayabilirsin .

Boşanma kelimesini ağzıma almak istemem.
bir uzman desteği alsanız?
Evlilik başından beri sürümcemede hep ve en önemli şey yok : İletişim..

Ona göre sen çok biliyorsun vs. vs. Anlamı anlamama var ne yazık ki.

Rahmetli baban zamanında boşanma demiş. Ama o raddeye gelen bir evlilikte eş daha özenli olmalıydı.

Kendine rol model olarak çevresindeki kötü evlilikleri örnek almamalıydı.

Erkek çocukları agrasif ve bu konularda daha hassas ve gururlu olurlar ama evdeki huzursuzluk onları daha da huzursuz eder.

Şuan eşinde sana destek dayanak olacak ailen olmaması ihtimalinin rahatlığı da var.Zamanında babanın sağlığında baban da boşanmana karşı olduğu için o hep böyle gidecek sanıyor.

Ama sen memnun değilsen ve uzman desteği de işe yaramaz ise boşanma ihtimali o zaman düşünülür. Hatta o aşama da oğlun için de destek alırsın..Eminim o da huzurlu olur o zaman.Şuan çocuklar da mutsuzluğu had safhada yaşıyorlardır.
Ne guzel yazmissin sagol. Küçük yerde yasiyorux. Ve gorevi itibari ile herkesi taniyo. Gitmem e razi okscsgini sanmıyorum
Ya ne olacak böyle iste duzelmiyorlar malesef ama sizin kendinizi toparlamaniz lazım. Madem cocuklariniz icin bosanamiyorsunuz en azindan oglunuzun sizi daha iyi anlayabileceği yasa gelmesine kadar sabredip sonra o careye bakmaniz gerekecek. Ama once lütfen profesyonel yardim alin once siz güçlü olmalisiniz. Cocuklarinizla yasamanin tadini cikararak bazi seylerin ustesinden gelebilirsiniz mesela sartlar uyuyorsa birlikte tatile cikin birlikte disarida yemege gidin sosyal faaliyetlere vakit ayirin belki esinizin de bir olur iki olur dikkatini ceker imrenir de size katilmayi kendi ister ne bileyim.

Psikologu psikiyatr i sizin icin onerdim daha once deneyip farda gormediyseniz iyi bir yasam koçu da olabilir.

canim zaten çocuklar hep benimle. Nereye gitsek onlarla giderix. Bu ona odul.bana eziyet cunku çocuklar bszen cok agresiflesiyolar

Allah yardımcın olsun datlum, eşine mutsuz olduğunu söyleyip bir evlilik danışmanına gitmeyi teklif etsen belki senin ona anlatamadıklarını terapist söyleyince eşinde bir farkındalık oluşur...

Evlilikte en zoru kendini anlatamamak, sen anlatırsın ama karşındaki anlamaz şımarıklık görür abarttığını düşünür, tınlamaz seni bu çok zor gerçekten...

Birlikte gecirilen vakitleri esiniz icin daha cazip hale getirin.. Surekli tartisma halindeyseniz paylasimlariniz ortak olamiyosa kendini baska seylere veriyodur. Cunku is yogun degilken de bizimle ilgilenmiyodu o zamanlarda da 8de uyuyodu diyosun. Yani sorun is degil, sizin uyumunuz. Mesela annesine kalmaya niye tek yolluyosun siz de gidin cocuklarla, aile bir arada olsun. Duzeni ona gore degisin. Haftada 1 gun size ayirsin, aksamlari 1 saat. Yakin zamanda da tatile cikin hep birlikte. Biraz azmedin yani. Bosanmak cozum degil 2 cocuk var

Cazip derken. Ona cazip gelecek tek sey cinsellik olur. Sohbet etmeyi sevmiyo cunku. Cinsellik ten sonrsds zaten sirtini doner uyur. Ya da tek basina hadi ben çıkıyorum der çıkar. Annesinin evi ailecek gidilecek durumda degil. Yani sksamkari. Orda yatili kalıyo. Tatil e cikariz hep. Ama orda ds hep uyur. Dondurma yemeye bile gotureem. Sikilir.bunalir. anlatırken ben bunaldim valla. Ama haftada bi gun olayı ni tavsiye edecegim. Sağol

Ne guzel yazmissin sagol. Küçük yerde yasiyorux. Ve gorevi itibari ile herkesi taniyo. Gitmem e razi okscsgini sanmıyorum

canim zaten çocuklar hep benimle. Nereye gitsek onlarla giderix. Bu ona odul.bana eziyet cunku çocuklar bszen cok agresiflesiyolar
Şu mesajdan şunu anlıyorum . Evin sorumluluğunu hep tek başına yüklenmişsin , sen halletmişsin , sen düzeltmişsin . Çocuklarla hep sen ilgilenmişsin . Eşine bir şey kalmamış , rahatlamış , hiç sorunlarla uğraşmamış . Gerek te kalmamış çünkü sen varsın . Kendi bireysel hayatını yaşamaya devam ediyor .

Yanlış mıyım ?

Son düzenleme:
Şuan o kadar moralim bozuk ki senin konunu okudum daha da kötü oldum..:ssz:

Çocukların için boşanma dışında öneriler sunmak istiyorum.
Çünkü az evvel çocuksuz kızı boşanıyor diye ağlayan bir anne ile konuştum telde :(

Ailen için Allah'tan rahmet dilerim.

Eşin evinden uzaklaşmış, işine dönük olması, çocuklarına bile uzak olması aslında evdeki huzursuzluktan
onun da memnuniyetsizliğini gösteriyor bence..

Her zamankinden farklı güler yüz göstersen, yeni evlenmiş gibi en sevdiği yemeklerle karşılasan bir süre nasıl olur?
Sendeki değişim ona da olumlu etki eder belki..
Soğumuşsundur zor olacağını biliyorum.. Boşanmak da kolay olmayacak ama..
Denemeye değer, sence?

Üzüldüm konunu okuyunca..En çok annenle babanı kaybetmene..Başın sağolsun, mekanları cennet olsun inşallah..Tüm sayfalara göz gezdirmedim, neler yazıldı bilmiyorum..

Ama anlattığın kadarıyla, bir terapiste gitmek istediğini söylesen, eşin büyük ihtimal ciddiye almayacak ve kabul etmeyecek.
Annemin bir lafı vardır; evlilikte ilk 5 yıl çok sıkıntılı bir süreçtir..Atlattın atlattın der..Fakat sizin 13 yıl olmuş.
Nasıl evlendiğinizi bilemiyorum, severek mi? Görücü usulü mü? Sevgi yok, ama saygının da olmaması can sıkıcı..Eşinin hali ve tavrı çok incitici..

Bu böyle nereye kadar devam edecek? Senin düşünmen gereken bu bana göre..Çünkü geçirdiğin her an, kendinden yiyorsun, kendini tüketiyorsun. Daha genceciksin..
Boşandığın takdirde kendi ayakların üzerinde durup kendini ve çocuklarını idame ettirecek durumun var mı?

QUOTE]

Zaten ülkemizde hep elalem ne der.herkes bildik tanıdık itibar aman sarsılmasın modu var :ssz:
ama denemek lazım.tek taraflı deneme seni yıpratır ama en azından sen adım atmış olursun son raddede olduğunu bilsin.
yaş farkını geçtim. eşinin 2. evliliği ise ve hala sorunlar bitmemişse ne yazık ki eşinde sorunun çoğu zaten.Birinde hata yaptın bari diğerinde özenli ol:20:

ama kariyer ön planda. kadın her şeyi göğüsler ..evi otel gibi kullanır.üstelik seni geçtim çocuklarıyla iletişimi sıfır olması çok acı.. İleride çocuklar da babalarından nefret edecek. Çünkü sadece paraya ihtiyacı yok çocukların..yada babasının adının önünde yer alacak bir imgeye.

Bunlar olurken eşinin ailesinin de bir çaba göstermesinin zamanı gelmiş. Sen tükenirken senelerin akarken hala aynı vurdum duymazlık çekilemeyecek raddeye gelecek ..Ki gelmiş konu açmışsın.

Bu ülkede dul ve 2 çocuklu olmak da zor Madalyonun diğer tarafında. ama sen suan zaten evli gibi yaşamıyorsun ki .

En azından çocuklar kavgasız ortamda büyür.Onlar uzman desteği ile atlatır.Şuan oğlunun agresif olmasının sebebi de büyük ihtimal evdeki gerilimdir. Ama ya sen ? Hangi gönül kırgınlıklarını dil yarasını atlatabilirsin..Bir ömür dayanabilir misin?

Son düzenleme:
Allah annene babana rahmet eylesin insallah, sana da sabırlar versin.

Anlattıklarına bakılırsa eşin evliliği sürdürmek icin sürdürüyo, baska hicbir amacı yok.

Hic konustunuz mu nereye kadar böyle devam edecek diye?

Şuan o kadar moralim bozuk ki senin konunu okudum daha da kötü oldum..:ssz:

Çocukların için boşanma dışında öneriler sunmak istiyorum.
Çünkü az evvel çocuksuz kızı boşanıyor diye ağlayan bir anne ile konuştum telde :(

Ailen için Allah'tan rahmet dilerim.

Eşin evinden uzaklaşmış, işine dönük olması, çocuklarına bile uzak olması aslında evdeki huzursuzluktan
onun da memnuniyetsizliğini gösteriyor bence..

Her zamankinden farklı güler yüz göstersen, yeni evlenmiş gibi en sevdiği yemeklerle karşılasan bir süre nasıl olur?
Sendeki değişim ona da olumlu etki eder belki..
Soğumuşsundur zor olacağını biliyorum.. Boşanmak da kolay olmayacak ama..
Denemeye değer, sence?
Su saatte n sinra son işin den vazgececegini sanmıyorum. Adam kendini yeni baştan keşfetti. Yemek yemeye bile gelmiyor artik. Dışarda arkadaşlariyla yiyomus:(
daha once denefim. Artık gucum kalmadı ams ramazan da tekrar deneyeceğim. ..
Üzüldüm konunu okuyunca..En çok annenle babanı kaybetmene..Başın sağolsun, mekanları cennet olsun inşallah..Tüm sayfalara göz gezdirmedim, neler yazıldı bilmiyorum..

Ama anlattığın kadarıyla, bir terapiste gitmek istediğini söylesen, eşin büyük ihtimal ciddiye almayacak ve kabul etmeyecek.
Annemin bir lafı vardır; evlilikte ilk 5 yıl çok sıkıntılı bir süreçtir..Atlattın atlattın der..Fakat sizin 13 yıl olmuş.
Nasıl evlendiğinizi bilemiyorum, severek mi? Görücü usulü mü? Sevgi yok, ama saygının da olmaması can sıkıcı..Eşinin hali ve tavrı çok incitici..

Bu böyle nereye kadar devam edecek? Senin düşünmen gereken bu bana göre..Çünkü geçirdiğin her an, kendinden yiyorsun, kendini tüketiyorsun. Daha genceciksin..
Boşandığın takdirde kendi ayakların üzerinde durup kendini ve çocuklarını idame ettirecek durumun var mı?

Sağol. Maddi olarsk yeterim. Manevi olarak emin degilim. Hoş çoğu zaman ona kızıp çocuklara patliyorum. En azından bu olmaz. Ama oglum tsm ergenlik döneminde. Cok sabir istiyor onla iletisim. İlgili bi babays cok ihtiyaci var. Allah im sen yardim et. Ne olur dus edin kizlar....

Su saatte n sinra son işin den vazgececegini sanmıyorum. Adam kendini yeni baştan keşfetti. Yemek yemeye bile gelmiyor artik. Dışarda arkadaşlariyla yiyomus:(

Sağol. Maddi olarsk yeterim. Manevi olarak emin degilim. Hoş çoğu zaman ona kızıp çocuklara patliyorum. En azından bu olmaz. Ama oglum tsm ergenlik döneminde. Cok sabir istiyor onla iletisim. İlgili bi babays cok ihtiyaci var. Allah im sen yardim et. Ne olur dus edin kizlar....

Sorduğum maddi kısmıydı..Manevi olarak yeteceğini düşünüyorum ben.
Bu şekilde nereye kadar? Şu an sadece oğlunla değil eşinle de boğuşuyorsun psikolojik olarak.

Eşine kızıp çocuklarına patlamak konusunda sen tek başına da bir uzman yardımı alabilirsin..Yaşadıkların kolay değil çünkü..

Allah yardımcın olsun...

Bu mübarek ay sıkıntılarına ilaç gibi gelir, her şey düzelir inşallah..
Sen sabırla bir ay, melek gibi ol..
Bitirme kararı aldığında için rahat olur, acaban olmaz..
Gelişmeleri yazarsan seviniriz..

QUOTE]

Zaten ülkemizde hep elalem ne der.herkes bildik tanıdık itibar aman sarsılmasın modu var :ssz:
ama denemek lazım.tek taraflı deneme seni yıpratır ama en azından sen adım atmış olursun son raddede olduğunu bilsin.
yaş farkını geçtim. eşinin 2. evliliği ise ve hala sorunlar bitmemişse ne yazık ki eşinde sorunun çoğu zaten.Birinde hata yaptın bari diğerinde özenli ol:20:

ama kariyer ön planda. kadın her şeyi göğüsler ..evi otel gibi kullanır.üstelik seni geçtim çocuklarıyla iletişimi sıfır olması çok acı.. İleride çocuklar da babalarından nefret edecek. Çünkü sadece paraya ihtiyacı yok çocukların..yada babasının adının önünde yer alacak bir imgeye.

Bunlar olurken eşinin ailesinin de bir çaba göstermesinin zamanı gelmiş. Sen tükenirken senelerin akarken hala aynı vurdum duymazlık çekilemeyecek raddeye gelecek ..Ki gelmiş konu açmışsın.

Bu ülkede dul ve 2 çocuklu olmak da zor Madalyonun diğer tarafında. ama sen suan zaten evli gibi yaşamıyorsun ki .

En azından çocuklar kavgasız ortamda büyür.Onlar uzman desteği ile atlatır.Şuan oğlunun agresif olmasının sebebi de büyük ihtimal evdeki gerilimdir. Ama ya sen ? Hangi gönül kırgınlıklarını dil yarasını atlatabilirsin..Bir ömür dayanabilir misin?
Karakterim itibari ile Hayır. Dayanamam. Gecen seneye kadar annam babam uzulmsin diye sabrettim. Tamam bende mükemmel degilim ama güzellik le cabuk ikna olurum. En büyük sorunum sivri dilim. Ama Özür dilemesini bilirim. Bans bi adim gelse kosarim.
Maalesef kavga miz cok oluyo. Ve ikimizde agzimiza geleni söylüyoz. Saygı esigini çok tan gectik

Allah annene babana rahmet eylesin insallah, sana da sabırlar versin.

Anlattıklarına bakılırsa eşin evliliği sürdürmek icin sürdürüyo, baska hicbir amacı yok.

Hic konustunuz mu nereye kadar böyle devam edecek diye?

Su ara susma ve bekleme evresindeyim elmayra

Sorduğum maddi kısmıydı..Manevi olarak yeteceğini düşünüyorum ben.
Bu şekilde nereye kadar? Şu an sadece oğlunla değil eşinle de boğuşuyorsun psikolojik olarak.

Eşine kızıp çocuklarına patlamak konusunda sen tek başına da bir uzman yardımı alabilirsin..Yaşadıkların kolay değil çünkü..

Allah yardımcın olsun...
Teşekkürler. Amin....
Bu mübarek ay sıkıntılarına ilaç gibi gelir, her şey düzelir inşallah..
Sen sabırla bir ay, melek gibi ol..
Bitirme kararı aldığında için rahat olur, acaban olmaz..
Gelişmeleri yazarsan seviniriz..

inşallah öyle olur. Tek istedigim sabretmek ve ofke ile kalkmamak

Geçen gun kıyafetlerini dogradim yaa. O kadar öfke bürüdu gözümü

nası bi işi varmış anlamadımki ben ya...
yani adam eve gelmemek için onu bahane ediyo...
gerçi o sadece bahane, evden kaçıyo diyelim...
cinsellik dışında adamın yapmayı sevdiği ne var acaba?
yani birlikte tv de seyredilebilir..
onun sevdiği şeyler birlikte yapılabilir...
nebileyim ya canım...
çok ciddi bi imtihandasın Allah yardımcın olsun..

çok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir daha güzel olur...ama onu değiştirmeye ( eskiye döndürmeye çalışacağınıza ) kendiz için birşeyler yapmayı niçin düşünmüyorsunuz...klasik şeyler olacak ama gerçek şeyler bunlar..en azından ona daha sinir olmazsınız ve tartışma çıkmaz,o annesine gitti..sizde kendinize bir uğraş bulun..mutlu ve huzurlu olmak istiyorsanaz o kadar yapacak işler ve guzel uğraşlar varki..en başka kendinizle ilgilenin

Bizde 12 yıllık evliyiz
Henüz 3,5 yıllık evliyken eşim sadece 2 yıllığına Kazakistan a gitti ve gidiş o gidiş 8 sene oldu sadece 6 ayda bir izne geliyor o kadar işkolik ki anlatamam
Maaşının tamamı benim hesabıma yatar orada el harçlığı olarak verilen parayı bile biriktirir ve izne geldiğinde bana bilezik takar 3 kızımız oldu maddi yönden binlerce şükürler olsun Rabb'ime hiçbir problem yok ama bir de bana sor 26 yaşındaydım biri 3 yaşında diğeri 6 aylık 2 kızımla beni bıraktığında peri masalı gibiydi evliliğim tam 8 yıldır evli ama dul gibiyim nefsime irademe sahip çıkıp yavrularıma sığınıp allahıma güvenip bugünlere geldim hamdolsun eşim ise ne kadar inkar etse de çok değişti.....
Çok özür dilerim konu sahibi nedense yazmak istedim bunları
Sizde kendimi gördüm her şeyi tek başına sırtlayan biri ....
Allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım herşey bizim için bizde eşimle gittik evlilik terapistine..eşinde olguluk problemi var gibi geldi bana kaç yaşında..

Back
X