- 2 Şubat 2008
- 2.215
- 43
- 158
- Konu Sahibi EU2
-
canım öncelikle geçmiş olsun.allah yavrunu sana bağışlasın.inşallah en kısa zamanda yavrunu evine götürürsün.sağlıklı günler diliyorum sana...güçlü olacaksın bak sen artık annesin.sana muhtaç olan yavrun var.
canım gözün aydın.Lütfen üzülme maşallah kilosu yerinde bebeğinin.Ben 28 haftalık doğurdum ikizlerimi.1640 ve 2100gr doğdular.Bir ay küvezde yattı birisi çok şükür atlattık sağ salim.Meraklanma başka bir sağlık problem yoksa en kısa zamanda alırsın kucağına.Doktorlar birşey söyledimi neden küvezde kaldığı ile ilgili.Ciğerlerle mi ilgili acaba?
HAYIRLI OLSUN INSALLAH. rabbim anali babali büyütsün.ama niye sanagöstermediler onu anlamadiim.küvezde bile olsa annesinin ona dookunmasina oksamasina izin verlimesi azim ya böyle sacmalik olmazsenağlama bana muhtaç ama annesi onun için hiçbişey yapamıyoo...8 aydır gözüm gibi baktığım bebeğim başkalarının yanında bana bile göstermiyolarrr çok zorr....allahım bana güç verrr....ağlamaktan ve dua etmekn başka bişi yapamıyorumm
HAYIRLI OLSUN INSALLAH. rabbim anali babali büyütsün.ama niye sanagöstermediler onu anlamadiim.küvezde bile olsa annesinin ona dookunmasina oksamasina izin verlimesi azim ya böyle sacmalik olmaz
CANIM SABRET BEN EMİNİMKİ BEBĞİN EN KISA ZAMANDA SAĞ SALİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KOLLARINDA OLACAK BU KADAR BEKLEDİN BİRAZ DAHA DAYAN CANIM.DOKTORLARINDA BİR BİR BİLDİĞİ VARDIR AMA BANA SAÇMA GELDİ BEBEĞİ GÖSTERMEMELERİ.NEYSE CANIM ÜZÜLME SEN DUA ET BEBEĞİN İÇİ ENŞ EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.:sm_confused:göstermiyolar yapacak bişey yok ianan bende dayanamıyorum ama bebğimin sağlığı için dayanmak zorundayımmm:1no2:
ewet canım ciğerlerle ilgiliii nefes alamıyo makinaya bağlııı bügün çıkacaktı makinadan aradım sordumm yetmiyo nefesi diye çıkarmamışlar yarın çıkarabilirlermişşş......çok özlüyorum oğlumu kucağıma bile alamdım onur efemii.....allahım sen onu bize bağışla yarabbimmm ben onu 6 sene bekledimm birz daha beklemeye razıyım ama sağlıkla evine gelsin bebişimmmm...kurban olur annesi onu yaradana:1no2:
senağlama bana muhtaç ama annesi onun için hiçbişey yapamıyoo...8 aydır gözüm gibi baktığım bebeğim başkalarının yanında bana bile göstermiyolarrr çok zorr....allahım bana güç verrr....ağlamaktan ve dua etmekn başka bişi yapamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?