E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Canım cok üzüldüm,:çok üzgünüm:
Ama şimdi yapacak tek şey hepimizin dua etmesi canım,allah yardımcısı olsun bebeğinin,en kısa zamanda oğluşuna kavuşursun inşallah,dualarımız seninle canım,
aminnn canımmmmmmmmmm.....daha kucağıma alamadım bile sesini bile duyamadımmm çok zor dayanamıyorummmmm
17 temmuzda saat 17 de acil olarak sezeryana aldılarr ...şu an çok kötüyüm oğluşumu göremiyomm göstermiyolarr küvezde makinaya bağlı oksijen veriliyo ....allahım oğluşumu onur efe mi bize bağışla ..kızlar dualarınızı bekliyorumm:1no2::1no2:
17 temmuzda saat 17 de acil olarak sezeryana aldılarr ...şu an çok kötüyüm oğluşumu göremiyomm göstermiyolarr küvezde makinaya bağlı oksijen veriliyo ....allahım oğluşumu onur efe mi bize bağışla ..kızlar dualarınızı bekliyorumm:1no2::1no2:
cnnmm gözün aydın veee büyük geçmiş olsun diliyorumm.. allahım sağ sağlim yavruna kavuşur alıp götürürsün inşş evine, dualarım seninle bitanem, ne kadar doğdu oğluşun cnmm, hep iyi şeyler düşün kötü şeyler aklına getirme allahın iziniyle sağlıcakla çıkarr hastaneden inşşş
Nesliii gözünaydınn canım arkadaşım benim çok üzüldümm.Allahım inşallah en kısa zamanda neslii bebeğine kavuşur inşallah.Rabbim sana yalvarıyoruzzz yeni annemizin bebeğini en kısa zamanda kollarında olsunnn.Allaha emanet olsun bebeğin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?