Çok uzun zaman aç kalmış oluyorsunuz bence geç vakit bir meyve yada yağsız salata yiyin.
en son lisede zayıftım sonra bi aldım veremedim o gün bugündür kiloluyum... Birde kemikliyim iri yarı bi görüntüm var.. İncecik zarif bir hatun olmak istiyorum!!! Bu zamana kadar hep denedim ama artık kararlıyım bu sefer vazgeçmiceeem...
Diyet yapabilen birisi değilim, aklıma şöyle bi yol geldi, her sabah 1 tane haşlanmış yumurta ile güne başlamak istiyorum hem cildime iyi geliyor hemde protein kaslarıma gider daha iyi zayıflarım belki diye.. sonra bide akşam okuldan geldikten sonra yemek yemesem diyorumm yani akşam yemeği en son 4 - 5 civarı yemiş olacam.. zaten önümüz kış günler kısalır.. bu ikisine dikkat etsem olacak sanki bu iş gibi hissediyorum.. ve tabi bol su ve yürüyüşş... evet buraya yazdıklarımı uygulayacağım ve de sonuçları yazacağım!!!
1 küçük öğün daha ekleyin derim, bu şekilde olmaz..
Bak sana bir öneri :
Sabahları : 1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek minicik peynir. ( ekmek yemssen tok kalmassın)
öğlen : Yeşil çay , 1istediğin bir meyve. Bol bol su.
ara : Salatalık al evine slatalık ye yüzde %90nı su. tok tutar çok yeme ama.
Akşam 7densonra hiç birşey yeme : Akşam eekmek asla istediğin yemeği yiyebilrisin ama ekmek yok astli içecek yok.
Not: meyveyi çok yeme onalardada şeker var. Bir elma 250 kalori. Kayısı çok şekerli çok sulu yersen İştahın kapanır rengin gider. Bol bol su içe dediğim şekilde beslenmeye çalış. Am bol bol yürü cardio onemli yurumessen asla kılo veremessin.!
Hadi canım inşallah ebnde takipçinim artık
Ama iri kemikliyse zaten incecik çırı kız gibi olamassın endamlı güzel kız olursun:) Kaç kilosun şuan kaç bedensin. :26:
4 dilim ekmek, 3 ince lavaş tantuni
Bu şekilde kilo verebileceğinize emin misiniz??
merhabalar, bende aynen senin yaptiklarini yaptim, her sabah yumurta yemek haric :)
saglikli beslenme bol bol spor veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 26 kilo verdim.
vermem gereken son 9 kilo yapisti sanki üzerimde ama bunuda basaracam. sende yapabilirsin emin ol, ben o kadar tembel bi insandim ki, eger ben yaptiysam sende yapabilirsinbasarilar diliyorum
motive olmak icin benim günlügümde bi kac foto paylasmistim önce ve sonraki halimden, onlara bi bak istersen. cunku bende yeni basladigimda hep önce- sonra resimlere bakip motive oluyordum, gercekten ise yariyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?