Artık 36 beden olmak istiyorum, ince bir genç kız olmak istiyorum!!!

ummuzer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
41
0
0
İstanbul
en son lisede zayıftım sonra bi aldım veremedim o gün bugündür kiloluyum... Birde kemikliyim iri yarı bi görüntüm var.. İncecik zarif bir hatun olmak istiyorum!!! Bu zamana kadar hep denedim ama artık kararlıyım bu sefer vazgeçmiceeem...

Diyet yapabilen birisi değilim, aklıma şöyle bi yol geldi, her sabah 1 tane haşlanmış yumurta ile güne başlamak istiyorum hem cildime iyi geliyor hemde protein kaslarıma gider daha iyi zayıflarım belki diye.. sonra bide akşam okuldan geldikten sonra yemek yemesem diyorumm yani akşam yemeği en son 4 - 5 civarı yemiş olacam.. zaten önümüz kış günler kısalır.. bu ikisine dikkat etsem olacak sanki bu iş gibi hissediyorum.. ve tabi bol su ve yürüyüşş... evet buraya yazdıklarımı uygulayacağım ve de sonuçları yazacağım!!!

ınsallah canım bu dedıklerını yaparsan verırsın bence...yeter kı ıstıkrarlı ol...

buraya dürüstçe yediklerimi yazıcam lütfen bunlar yenirmi diye kızmayın:) diyet yapamıyorum sadece akşam çok geç vakitte yememeye çalışıcam ve gün içinde spor hareket vs yapmaya çalışıcam...

sabah&öğlen (geç uyandığım için ikisi aynı anda oldu)
1 haşlanmış yumurta,
4 dilim ekmek,
1 kibrit kutusu beyaz peynir,
2 tane karnıyarık,
2 su bardağı çay (aslında tüm kaloriyi bundan alıyorum:( )

akşam (saat 17:00 ve yatana kadar kararlıyım bişey yemicem)
3 ince lavaş tantuni,
1 porsiyon salata,
3 su bardağı çay

hareket olarak şuan evde olduğum için ev işleri yapıyorum ama salıdan itibaren iş ve okul trafiğim olacak daha hareketli olacağım..

Ben bu şekilde sağlıklı kilo vereceğinizi sanmam.
Bir diyetisyenden yardım alsanız daha sağlıklı olur

1 küçük öğün daha ekleyin derim, bu şekilde olmaz.. :31:

en son lisede zayıftım sonra bi aldım veremedim o gün bugündür kiloluyum... Birde kemikliyim iri yarı bi görüntüm var.. İncecik zarif bir hatun olmak istiyorum!!! Bu zamana kadar hep denedim ama artık kararlıyım bu sefer vazgeçmiceeem...

Diyet yapabilen birisi değilim, aklıma şöyle bi yol geldi, her sabah 1 tane haşlanmış yumurta ile güne başlamak istiyorum hem cildime iyi geliyor hemde protein kaslarıma gider daha iyi zayıflarım belki diye.. sonra bide akşam okuldan geldikten sonra yemek yemesem diyorumm yani akşam yemeği en son 4 - 5 civarı yemiş olacam.. zaten önümüz kış günler kısalır.. bu ikisine dikkat etsem olacak sanki bu iş gibi hissediyorum.. ve tabi bol su ve yürüyüşş... evet buraya yazdıklarımı uygulayacağım ve de sonuçları yazacağım!!!

Hadi canım inşallah ebnde takipçinim artık :ssz:

Ama iri kemikliyse zaten incecik çırı kız gibi olamassın endamlı güzel kız olursun:) Kaç kilosun şuan kaç bedensin. :26:

Bak sana bir öneri :

Sabahları : 1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek minicik peynir. ( ekmek yemssen tok kalmassın)

öğlen : Yeşil çay , 1istediğin bir meyve. Bol bol su.

ara : Salatalık al evine slatalık ye yüzde %90nı su. tok tutar çok yeme ama.

Akşam 7densonra hiç birşey yeme : Akşam eekmek asla istediğin yemeği yiyebilrisin ama ekmek yok astli içecek yok. :34:

Not: meyveyi çok yeme onalardada şeker var. Bir elma 250 kalori. Kayısı çok şekerli çok sulu yersen İştahın kapanır rengin gider. Bol bol su içe dediğim şekilde beslenmeye çalış. Am bol bol yürü cardio onemli yurumessen asla kılo veremessin.!:29:

Bak sana bir öneri :

Sabahları : 1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek minicik peynir. ( ekmek yemssen tok kalmassın)

öğlen : Yeşil çay , 1istediğin bir meyve. Bol bol su.

ara : Salatalık al evine slatalık ye yüzde %90nı su. tok tutar çok yeme ama.

Akşam 7densonra hiç birşey yeme : Akşam eekmek asla istediğin yemeği yiyebilrisin ama ekmek yok astli içecek yok. :34:

Not: meyveyi çok yeme onalardada şeker var. Bir elma 250 kalori. Kayısı çok şekerli çok sulu yersen İştahın kapanır rengin gider. Bol bol su içe dediğim şekilde beslenmeye çalış. Am bol bol yürü cardio onemli yurumessen asla kılo veremessin.!:29:

çok teşekkür ederim canım ama benim sistem biraz değişik buna uyumam sanırım ama farklı bi alternatif geliştirmeye çalışıcam şöyle anlatayım durumumu.. sabah 7:30 dan 16:00 a kadar işteyim, sonra okula gidiyorum 17:00 ta dersim başlıyor.. okuldan da derse göre değişmekle 20:00, 22:00 gibi saatlerde eve geliyorum.. işyerinde salatalık yiyemem kokabilir ama elma felan gibi şeyler götürebilirim yanımda.. birde işin kötü tarafı börekçide çalışıyorum ve çok fena kilo aldırdı bana.. daha aktif bir iş bulmam lazııım

Hadi canım inşallah ebnde takipçinim artık :ssz:

Ama iri kemikliyse zaten incecik çırı kız gibi olamassın endamlı güzel kız olursun:) Kaç kilosun şuan kaç bedensin. :26:

evet iri yarı bişeyim:( ya kilomu tam olarak bilmiyorum doğru bi tartıda tartılamadım henüz başlığada yazmadım o yüzden ama tahminim 76-80 arası bişeyim.. bedenim değişiyor kalıp büyük olursa large oluyor olmazsa xl oluyor..

sabah: 4 dilim ekmekle tost, domates, salatalık, zeytin, peynir, 3 bardak çay

öğlen: 1 tabak kısır, turşu

akşam: 1 dilim ekmek, 1 tabak kabak yemeği

Bende artık 36 beden olmak istiyorum yahu.Ara sıra 36 oluyorum ama göbüşüm bir türlü gitmiyor:5:
Okulum benimde 16-17 gibi başlıyor bu yüzden geç yemek yiyorum mecburen.Spor salonuna gitmek yada 1 saat yürümek gibi bir imkanım(zamanım) da yok..

merhabalar, bende aynen senin yaptiklarini yaptim, her sabah yumurta yemek haric :)
saglikli beslenme bol bol spor veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 26 kilo verdim.
vermem gereken son 9 kilo yapisti sanki üzerimde ama bunuda basaracam. sende yapabilirsin emin ol, ben o kadar tembel bi insandim ki, eger ben yaptiysam sende yapabilirsin:1: basarilar diliyorum:nazar:

motive olmak icin benim günlügümde bi kac foto paylasmistim önce ve sonraki halimden, onlara bi bak istersen. cunku bende yeni basladigimda hep önce- sonra resimlere bakip motive oluyordum, gercekten ise yariyor :)

merhabalar, bende aynen senin yaptiklarini yaptim, her sabah yumurta yemek haric :)
saglikli beslenme bol bol spor veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 26 kilo verdim.
vermem gereken son 9 kilo yapisti sanki üzerimde ama bunuda basaracam. sende yapabilirsin emin ol, ben o kadar tembel bi insandim ki, eger ben yaptiysam sende yapabilirsin:1: basarilar diliyorum:nazar:

motive olmak icin benim günlügümde bi kac foto paylasmistim önce ve sonraki halimden, onlara bi bak istersen. cunku bende yeni basladigimda hep önce- sonra resimlere bakip motive oluyordum, gercekten ise yariyor :)

evet senin fotolarına bakmıştım baya fark etmiş , inş ideal kilona gelirsin... teşekkür ederim desteklerin için..

Back
X