Merhaba, biraz önce ben de test yaptım. Aynı anda 2 test yaptım biri artimed kaset test diğeri day-comfort erken gebelik testi. İkisi de aynı şekilde görünüyor bence problem yok. Sizin için foto ekliyorumMerhaba arkadaşlar benim adetim düzenlidir. Bugün yarın adet olmam lazım fakat 4 gün önce hafif lekelenme gördüm o zamandır şüpheleniyordum. Dün akşam test yaptım sonradan belli belirsiz bir çizgi çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım alttaki testi hemen çıktı ama artı med marka test yalancı pozitif verebiliyormuş. Daha önce deneyimlenen varmı? Bu arada hamilelik belirtim yok denecek kadar az ara Da mide bulantısı oluyor ve karın ağrısı aynı adet gibi.
Sonuç ne acaba
Merhaba aynı akşam kan testi verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım bilemiyorum..Sonuç ne acaba
Mesajını için çok teşekkür ederimMerhaba, biraz önce ben de test yaptım. Aynı anda 2 test yaptım biri artimed kaset test diğeri day-comfort erken gebelik testi. İkisi de aynı şekilde görünüyor bence problem yok. Sizin için foto ekliyorum
Art medde testi yaptıktan sonra ilk 10 dakikayı esas al canım. Bekledikçe bu testlerin yalancı pozitiflik verme hatası var.benim de başıma geldi. Çöpe attım bi saat sonra baktım çift çizgi. Eğer hamileysen çizgi hemen çıkıyorMerhaba arkadaşlar benim adetim düzenlidir. Bugün yarın adet olmam lazım fakat 4 gün önce hafif lekelenme gördüm o zamandır şüpheleniyordum. Dün akşam test yaptım sonradan belli belirsiz bir çizgi çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım alttaki testi hemen çıktı ama artı med marka test yalancı pozitif verebiliyormuş. Daha önce deneyimlenen varmı? Bu arada hamilelik belirtim yok denecek kadar az ara Da mide bulantısı oluyor ve karın ağrısı aynı adet gibi.
hayırlı olsn cnm darısı bana olsnKızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Sağol canım inşallah Rabbim sanada nasip ederhayırlı olsn cnm darısı bana olsn
Var canım hayırlı olsun :)Arkadaşlar hafif bir çizgi var gebelik var mıdır. Test artı med. Adet de ayın 1 falan
Var canım hayırlı olsun :)
Artımed çok hassas diyorlar. Yarın kan ver en iyisi umarım sağlıkla kucağına alırsınAy hadi inşallah. Başka marka ilayaptim gözükmüyor. Bu artı med de gözüküyo
Amin teşekkür ederim.Artımed çok hassas diyorlar. Yarın kan ver en iyisi umarım sağlıkla kucağına alırsın
Bende aldım. Bugün ılk yaptığımda. Rnım gördüğüm cızgı wardı sonra bıraktım baktığımda böyle cızgı war artımed ne kadar guvenılır sızceArtımed çok hassas diyorlar. Yarın kan ver en iyisi umarım sağlıkla kucağına alırsın