Artı med gebelik testi güvenilir mi?

Hadi ilk test negatif, ikinci test kuruma çizgisi desen
3.test kesin pozitif
Yani ben bu kadar net çizgiyle negatif olan hiç görmedim bence gebelik var

Hadi ilk test negatif, ikinci test kuruma çizgisi desen
3.test kesin pozitif
Yani ben bu kadar net çizgiyle negatif olan hiç görmedim bence gebelik var
İkinci olan da ilk 5 dk da çıktı zaten onu görünce yaptım erken testi o zaten direk kaba sokar sokmaz çıktı aynı markadan bugün yaptım ama negatif çıktı şaşılacak durum valla

İkinci olan da ilk 5 dk da çıktı zaten onu görünce yaptım erken testi o zaten direk kaba sokar sokmaz çıktı aynı markadan bugün yaptım ama negatif çıktı şaşılacak durum valla
Ben ilk hamileliğimde aynı idrarla ayni anda hem kaset hem erken test yapmıştım
Erken negatif kaset pozitif çıkmıştı
Bence yarın direkt kan verin siz

Suan kac gun var peki başka test denediniz mi hakkinizda hayırlısı olsun insallah

Suan kac gun var peki başka test denediniz mi hakkinizda hayırlısı olsun insallah
Gece 12den sonra 4 gün kalmış oluyor yarın ilk idrarla denicem takvime göre baktığım da yumurtlama zamanında ilişki oldu peş peşe günlerde onun üstünden de 11 gün geçmiş daha belki adete 1 gün kala yapabilirim testi tekrar

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar bende bu sabah test yaptım böyle oldu 1 saat geçince adetim de 2 gün gecikti ama testten sonra adet ağrısı ve az bi kanama oldu sizce neden böyle? Hamile isem eğer adet görme ihtimali var mı

Eklentiler

• 0D66C420-323B-4B22-A65C-F7A47CBEFF8E.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 1.931
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…