Artı med gebelik testi güvenilir mi?

Bende aldım. Bugün ılk yaptığımda. Rnım gördüğüm cızgı wardı sonra bıraktım baktığımda böyle cızgı war artımed ne kadar guvenılır sızce
İlk 10 dk çıkan sonuç güvenilir daha sonra çıktıysa testi tekrarlayın. Daha önce gebe olduğum halde artımedde negatif gördüm bu yüzden kendim roll kullanıyorum ama insanlar en çok artımedi beğeniyor ve en hassası olduğunu söylüyorlar :) Sanırım kişiden kişiye fark ediyor bu işler

Wala 6 tane aldım 20.21 yumurtlama 22 catlama gördüm testte bugün geldi yaptım ilk seferde benim gördüğüm cizgı sonradan baktığımda da böyle hal almış 3 seneyı geçti daha önceden de sonradan cızgı görmüştüm ve malesef yanıldım sımdı de aynısı oldu sanırım

Arkadaşlar hafif bir çizgi var gebelik var mıdır. Test artı med. Adet de ayın 1 falan
Ben de az evvel sadece firma kalitesini kontrol için test yaptım, beğenmedim. Gebelik olmasına rağmen çizgi görünmüyor neredeyse. Bence hcg hassasiyeti çok düşük diye düşündüm. Bugün başka firmanın testini denediğimde hem çok hızlı hem de düzgün sonuç verdi. Artımed bidaha almam.

Bakalım ben şimdi eczaneden erken gebelik testi alıp onunla deneyeceğim. Umarım pozitif olur

Bakalım ben şimdi eczaneden erken gebelik testi alıp onunla deneyeceğim. Umarım pozitif olur
Umarım, predictor’dan çok memnun kaldım. Hem uygulaması kolay (idrar kabı vs.ye gerek yok) hem de güvenilir ve hızlı sonuç veriyor. Ben ilk olarak labquick ile yaptım sonra emin olamayınca predictor ile tekrar denemiştim. Bugün ise çizgi daha belirginleşti mi merakıyla miratech ve artımed almıştım. Miratech de çokkk hızlı ve doğru sonuç verdi bence predictor ile başa baş. Artımed çok kötüydü… Fotoğrafta üstteki miratech alttaki artımed. Çok zor görünüyor artımedte çizgi. Tavsiye etmem. İnşallah pozitif çıkar!

Eklentiler

• 3ED9E2DF-4112-4B91-80D6-D5C3B28AA9FD.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 4.323

Ya bende artı med yaptım 10 gün var adete ama daha idrar kabına soktuğum an çıktı çift çizgi ve çok belirgin yanlış mı acaba benim de ya

Eklentiler

• D9C3586E-0521-42F5-9EAA-0E1851D01201.png
    762,4 KB · Görüntüleme: 3.003
  • DB9EFD43-A742-4A0E-978A-AA12C4127FD6.png
    586,2 KB · Görüntüleme: 2.326
Ya bende yaptım 2 sn içinde pozitif verdi sonra tekrar yaptım aynısından negatif çıktı şaşırdım

Ya bende artı med yaptım 10 gün var adete ama daha idrar kabına soktuğum an çıktı çift çizgi ve çok belirgin yanlış mı acaba benim de ya
Ben geçenlerde yaptım aynı markanın testini negatif çıktı
Adet gecikmeksizin 5.gunundeyim bugün
Adet belirtim falan da yok hiç olmayacakmışım gibi

Aksi gibi benimde bel ağrım var göğüs ağrısı var kasık ağrısı ama bat a 8 gün var daha
Adete 5-6 gün kala çıkanları da duymuştum ama en iyisi gecikmeyi beklemek tabi
Gecikmenin 7.gunune kadar negatif görenleri de okudum forumda geç döllenmeden dolayı
Ama ben erken menopozdan şüpheleniyorum kendi adıma gebeliğe pek ihtimal vermiyorum

Erken yumurtlama oluyor bende adet bitiminden hemen sonra başlıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…