Canım, baştan sona kadar okudum yazdıklarını. Kesinlikle hak veriyorum sana ama benim az önce aklıma bir şey geldi okurken...
Sen hiç bu kızla konuştun mu?
Hani diyorsun ya, biz geldiğimizde gitmiş oluyorlar, bir araya gelmek istemiyormuş gibi kaçıyor bu kız.
Peki neden kaçıyor, hiç sordun mu, konuştun mu?
Bence o görümcelerin kızın kulağına bir şeyler fısıldadı ya da başka bir şey duydu kız, yoksa niye aynı ortama girmekten kaçsın ki?
Ben olsam (eşinin kuzeni zaten bu kız,ayıp değil yaptığın) numarsaını bulur, ararım kızı. Halini hatırını sor bakalım, seninle konuşurken nasıl konuşuyor...Bir şekilde damardan girersin sonrasında...
Bu kadar da çok kafana takma derim ben, umursamadıkça daha çok üsteleyecek eşinin ailesi, daha çok yıpranacaksın...
Esinin sevgisini sen aliyorsun sen bilitsin sinirden insan abuk subuk konusuyor.bazen biz bile icimixden birseylerden pismanlik duyuyoruz.takinti yapmissin benim bu olaylari unutmam 3senemi akdi.biraktim konusmayi boyle seyleri.o acmazsa.baskasi acincads ben diyirum bana ne eski sevgililerdensusuyorlar. Blmusade etme dinleme milletin agzina tika.esin iyi biriyse arkasinda ol.o konu acarsa o suclu.ama sen surekli acarsan evinuzde huzur olmaz.evin huzuru senin elinde.yapma.ben diyirum simdi kendime ne salakmisim diye.sarilin birbirinize.guclu ol.millet erkegini elinde tutmak icin ne oyunlar oynuyor sevgilisinden bile ayirip birlikte oluyor.bizde yillar once sevgililere takiyiruz.bosver inan bunun sonu gelmez.tattisup durursun soylenen siz geri akinmaz eski geri gelmez.ben aklima geldiginde esimle guzel gunleri dusunuyordum hep.sende dene.seni sevmis evlenmis.onu sevse evlenirdi.kim istedi kim istemiyor dusunmez sevdigi kizi alirdi.benim esimin aikesi biz bosabalim diye neler etti.evlenmemizi istemediler esim gepsine rest cekip benle evlendi.halada sizmisiniz venim karima laf sokan ara bozan diye kinusmuyor bikti.karimi sevmiyorsaniz venide srvmeyin dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle bir eş bulursam söz sana burdan yazıcamm
Ama sanırım ömür boyu bekar kalıcam çünkü öyle biri yokk
Bu arada eşin senii pardon da kime şikayet ediyorr
Allah senden de razı olsun canım benim, Allah yardımcın olsun...
iyi insanlar kaybetmezler,eşinin ailesinin bir gün kafalarına dank edecek ama geç olacak.
insan ne ekerse onu biçer, kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz ki..
sen iyi ve kalbi temiz birisin, hakettiğin o iyilik fazlasıyla gelecek sana, buna yürekten inanıyorum...
eşinde zamanla daha iyi anlayacak herşeyi, emin ol pişmanlık alevi onu daha da saracak, ben karımı nasıl bu kadar üzdüm diye...
Canim iste sorun o..sen takmiyorum diyorsun ama takmasan yazmassin buraya.aynisini yasadik seninle ablasi kizla esimin eskiden kalma fotosunu faceye koymustu dusun.kaynanam okiz onu srviyordu dalan demezmi ..bide kiz aldatmis esimi debgrsizin teki bir kiz.erkeklerin ustune gidince inadina konusuyorlar boyle.benim esim sen beni hakketmedin dedi kiz icin olan bir kavgada seninle evlendim esim ettim.agzina aldigin seylere bak dedi.git onlar hakketsin dedim.evet hakkettiler dedi.grlde temizle.:)bunu demek istiyorum.erkekler boyle konusabiliyor damarina basilinca. Akilli ol.onun bunun sozune bakma.suanki psikolojini cok iyi biliyorum.kendini kontrol etmeyi ogren.esinle konus ailrsi ile konussun.ama sende duup duruo facelerine kizla bisry koymudlarmi diyr bakma.sendede suc var.birak ne hali varsa gorsunler.sen evine bak huzuruna bak.boyle konular bi tek insanlari yipratiyor.vendede bu konu cok takinti olmustu atlattim.simdi umrumda drgil.sevdilermi evlebeceklermiydi.cik iyi olsa alirdi diyorum.benimle evlenen onlada evlenirdi:) hasta olursun gece gunduz onu dusunursun takminim dusunuyorsundurda.lutfen canim seni cok iyi anlayan biri olarak.esinle otur konus onu affet ve birdaga bu konuyu acma.onuda uyar.ben acarsam olurki beni uyar kizma bana saril falan de.iyi gekir inan.
Gozlerimi doldurdu suan yazdiklarin, cok duygulandim sagol Allah razi olsun..
cunku oyle guzel seyler yazmissin ki beni tanmadigin halde, guzel dualarin icin cok sagol varol kardesim..
Esim beni cok ama cok uzdu, cok gozyasi doktum kendisi bilir.. Gerci uzuluyor beni boyle gorunce..
cunku benim ne kadar soguk ve kirilmis oldugumun farkinda.. Ama bunu o yapti ailesi yapti..
Ben gercekten yerdeki karincaya bile kiyamayacak kadar merhamet sahibi biriyim..
Benim yuregim acidikca onlarin isi rast gitmedi hic.. Ben beddua etmeye korkarim inan ki hemen tutuyor..
cunku yurekten geliyor, mazlumun duasi kabul olurmus.. Ben gozyasi doktum sadece.. Onun haricinde asla saygisizlik yapmadim..
Esim de bunu cok iyi bildigi icini hep boynu bukuk kaliyor bana karsi. mahcup oluyor.. cunku cirkef bir kadin degilim.
Baristan,sevgiden yanayim.. Onlar utansin ne diyeyim..
Ben onlarin derdini cok iyi biliyorum ama dertleri yanlis cunku insanlari IRKINA gore ayirmak cok sinsice ve zalimce...
onlar bu zalimligi hep yaptilar.. Herkezin gonlune gore versin Allahim...
Sen onlari onemsedikce ozellikle gozune gozune sikarlae senin.takma.kizi girunce merava canim de gec.catlasinlsr biraz politik ol.esimin eski srvgilisini havuzda gormustum.kiz yaniam oturdu cok gyzelsin falan dedi.ozman tanimiyirdum tanimis oldum.esimin altina yatmis gelmis bama guzelsin allaha hergun boyle bir karisi oldugu icin dua etmeli falan.saba ne.esim onu terketmis bide:) hicte etkilenmedim.olsa olsa en kotusu o kizi gene ister.istersede gitsin.takma ya
sen sağol,varol
çok korkarım kul hakkından bende, Rabbimizin affetmeyeceği tek şey o çünkü...
efendimiz buyurmuş ki;
Canı Yanan Sabretsin..Can Yakanda Yanacağı Günü Beklesin... HZ.MUHAMMED(S.A.V)
eşinin de aklı başına gelmiş,daha da gelecek sende topla kendini, eşin onlarla konuştuktan sonra sıkıca sarılın birbirinize herşeye inat.
huzursuzluk olmasın evinizde onlar yüzünden, çıkıp gezin bol bol, kahkahalar atın...
herşey gelip geçiyor şu hayatta, değmiyor inan bazen hiçbirşeye
anladığım kadarıyla eşinle iyi günleriniz de olmuş kötü günlerinizde
hepimizin de olmuştur öyle.. bak eşin ne güzel demiş ağızlarının payını ben veririm diye
bugün tertemiz bir sayfa aç bence kendinize
yemekler yap pozitif ol güzelce karşıla eşini..
ona güvendiğini hissettir.. bence herşey yoluna girecektir
takipden de çıkardın o dengesizi bir daha eşine lafını bile etmemeye çalış canım
Allah yar ve yardımcın olsun.. sevgiler..
Sağol arkadaşım Allah razı olsun..Evet iyi de kötü de günlerimiz oldu ama hep el ele üstesinden geldik onlar fitne sokup bizi ayırmaya çalıştılarsa da Allah yanımızda oldu çok şükür.. Kocama hep destek oldum azımı çoğa saydım şükür ettim.. Umarım ağızlarının payını verir dediği gibi.
Kendimi yalnız ezik ve sahipsiz hissettim hep kocam olduğu halde yalnız hissettim işte bu nedenle kızgınım ona..
Hala ablasına söyleyip söylememesi gerektiği konusunda kararsızım? Eşim konuşsa diyorum " bak kıskanıyor hahahaha deyip " gülerler inanın biliyorum anlamaz onlar empatiden incelikten bu beni ciddi rahatsız eder böyle haldan anlamayanlara laf anlatmak da güç ....
Ne düşüneceğimi bilemedim
Yoksa susup birdaha ki hamlelerinde eşimin onların hakkından gelmesini mi beklemeliyim? İnanın bilmiyorum
bence sus ve bekle canım
eşine de ısrar edip durma istersen..
yanlış anlama beni pohla biraz ona güvendiğini ezdirmeyeceğini düşündüğünü hissettir
yola girer inşallah herşey
erkekleri idare etmek kolay da işte bizler de sabırsısız onlar da huysuz
evet hangi kadın olsa, zoruna gider rahatsız olur kafaya takardı. ancak eşinizin o kadını sevmediğinden eminsiniz. tamda bu noktada mesele yok demektir. akrabalarının bilerek yada bilmeyerek onunla ilgili bir şeyler soyleyip paylaşmasınızda tersleyin bir kaç defa. bilmeyerek yapıyorlarsa bile dikkat etmeleri lazım. tersleyin derken. anne abla kimse artık. kalbini kırıp bütün iletişimi keserim sizinle diyin.
O kızı sevmedim aşık da olmamıştım diye diye kendini mahvetti.. İyiki de olmamış dedi ama ağzımdan da o yanlış çıktı keşke çıkmasaydı dedi nasıl unutamıyorsun dedi inanamıyorum dedi eşim.. Kalp bu kırılmış dedim.
Dedim ya belki kötü niyetleri yok ama dikkat etmeleri lazım heleki ablası?? Eşim sana o kızla ilgili dert yandı nasıl hiç dikkat etmez beni harcarsın?
Gerçekten konuşşa mı konuşmasa mı karar veremedim.. Değmez mi yoksa bu gamsız insanlara anlamazlar ki diyorum aman ne yapayım benimde kafa karışık ...
ya diyelim ki sevmiş olsun , bu zaman kadar sürmez öyle belli başlı bişey yaşanmamaış çünkü. bende hiç sanmıyorum şua na hiç bir şey hissetmiyordur. ailesiyle dikkat etmeleri konusunda konuşursanız, acaba kıskanıyor konumuna düşermisiniz, bu da aklıma geldi şimdi. ama onlar kasıtlı yapıyorsa sizin canınız sıkılmaya devam edecek. eşiniz onları bi uyarsa, ben rahatsız oluyorum dese, hatta terslese, kızsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?