sorun tamamen eşinizde ablasına söylediği söz çok ağır ben asla unutmazdım yüzüne bile bakmazdım ayrıca sizi çok dövmüş zamanında siz bunlara değilde face kızın çocuğunun resmini paylaştı diye üzüyorsunuz kendinizi ne diyeceğimi bilemedim
Canım bende unutmuyorum unutamıyorum heleki böyle ablaya kardeşe bu şey söylenmemeliydi. Hemde beni hiç sevmediklerini bildiği halde asla unutmam asla.. Ama eşim ben unutmuyorum diye bana kinci diyor neler söylüyor ne var yani söyledim evet ne üstünde duruyorsun bile dedi utanmadan!! Dövme olayını zaten hiç anlatmayayım kimseden zerre destek görmedim kimsede demedi ki sen bu kadını dövemezsin hep sustular . Özürler diledi yine yaklaşık 4 yıldır bana el kaldıramıyor çünkü el kalktığı anda polise gideceğimi biliyor... Hepsi üst üste hepsini de takıyorum zaten eşime olan sevgim bitti yitti içim kırık.. Yüzüm hep asık soğuk bu seferde beni beğenmiyor sen niye böylesin mutsuzsun diyor.
Adam kendinde suç bulmuyor..beni dövme olaylarında bile belki bu kızın parmağı vardı o evet dememiş ya Belkide acısını bendn çıkarıyordu kimbilir zaten eşim bana hep soğuktu var mıydı yok muydu belli değildi ilgisizdi.. Sonrada bu gaf geldi arkasından kim olsa benim gibi şüpheci düşünür acaba bu soğukluk bundan mıydı? Diye
Ben eşimi asla affedemiyorum asla beni çok küçük duruma düşürdü o kızı her gördüğümde içimdeki yara kanıyor.. Bu yarayı eşim açtı ..
Son düzenleme: