- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 612
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Anladım hayirlsii olsunMerhabalar ben test yaptim ama negatif cikti
Var. BundaaaKızlarrrr son adet tarihim 12 ARALIKK
Geçen ay 25.gunde adet oldum ben bu 25-26 günde bir adet oluyorum beklenen adet tarihim 7 Aralık az önce beklememis idrarimla test yaptım sonra da peteğin üstüne koydum ilk dakikasinda bir cozgi çıktı ama silikti peşine 6-7 dk sonra gittiğimde kuruyunca böyle net çıkmış sizce hamilelik varmıyarın sabah ilk idrarla bidaha yapicam da gene de bakın istedim bu kuruma çizgisi olabilir miii
Kuruma çizgisi olamazmi acaba yaVar. Bundaaa
Kuruma çizgisi ne demekKuruma çizgisi olamazmi acaba ya
Peteğin üstüne koymuştum da kuruduğu için öyle koyulukta çıkmış olamaz dimi yaniKuruma çizgisi ne demek
Çizgi çıktı ama bu denli değildi peteğin üstüne koydum böyle koyu çıktıNormalde artimetre kurma çizgisi çıkıyor ama ilk 3-4 dakika içinde çıktıysa vardır
İdrarı damlatır damlama az çıkmaya başladıysa gebesinizdir isterseniz kan verinÇizgi çıktı ama bu denli değildi peteğin üstüne koydum böyle koyu çıktı
Az çıkmaya başladı ama o testten sonra hangi tesri yaptıysam o kadar koyu hiç cikmadi bugün yaltim xok silik çıkıyor yarın tekrardan yapicam sabah ilk idrarla inşallah bebiş benimledirİdrarı damlatır damlama az çıkmaya başladıysa gebesinizdir isterseniz kan verin
Bugün yaptım duratest diye beklememis idrarla çok çok silik çıktı yarın sabah ilk idrarla albi gebelik testi yapcam bakalım nasıl cikacakBence pozitif. Kan veremiyorsanız erken gebelik testi de alıp deneyin. her gün bir önceki günden daha koyu çıkıyor testler belki ordan da anlarsınız :)
Hayırlısı olsun musmutlu olunBugün yaptım duratest diye beklememis idrarla çok çok silik çıktı yarın sabah ilk idrarla albi gebelik testi yapcam bakalım nasıl cikacak
Çok teşekkür ederim çok sağolunHayırlısı olsun musmutlu olun
Kan vermekten neden cekiniyorsu. En doğru sonuc böyle yok kuruma cizgisi mi yok yalancı pozitif mi diye diye kendini bitirirsin sen git kan verKuruma çizgisi olamazmi acaba ya
Evett aynen oylee tabi de oraya gidince negatif haberini almak biraz kötü ediyor böyle de biliyorum heveslenip kursakta kalıyor belki ama ne bileyim minik bir ihtimal bile mutlu ediyor sanırımKan vermekten neden cekiniyorsu. En doğru sonuc böyle yok kuruma cizgisi mi yok yalancı pozitif mi diye diye kendini bitirirsin sen git kan ver
Kuzucum bi gidip kan versen kendini yıpratmasan bizde güzel haberleri alsak olmaşşşşşş mııııBen adet olmadım canım göğüslerim sis ama aşırı acımıyor gece çok acıyor ne hikmetse ama midem bulaniyorvarmı yok mu bilemedim
Adet biraz geçsin sonra git kan ver bence zaten silik çıkmış testin varsa bile çok yeni olabilir benimki gibiBen adet olmadım canım göğüslerim sis ama aşırı acımıyor gece çok acıyor ne hikmetse ama midem bulaniyorvarmı yok mu bilemedim
Geçsin adette geçerse öyle veriyim diyorum ya negatif öğrenmekten yoruldumKuzucum bi gidip kan versen kendini yıpratmasan bizde güzel haberleri alsak olmaşşşşşş mıııı
Dün olmadım adet bugünü bekliyorum bakalım ne olcak 2 gün daha beklerim olmazsam öyle Jan veririm erkenden istemiyorum vermek adet olma ihtimaline karşıAdet biraz geçsin sonra git kan ver bence zaten silik çıkmış testin varsa bile çok yeni olabilir benimki gibi
Sende ilk etaplarda böyle vücuttan kan cekiliyormus gibi bişey oldu mi hiç üşüme gibi yaniAdet biraz geçsin sonra git kan ver bence zaten silik çıkmış testin varsa bile çok yeni olabilir benimki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?