- Konu Sahibi nisanurs98
Amin inşallah darısı başına inşallah 10 gün kala yerleşme kanaması olur mu bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır vermemiştim. Akşamına predictor marka test almıştım erken gebelik negatif çıkmıştı. Benim bi belirtim yoktu ama sadece tatile gidecektik nolur nolmaz diye yapmıştımHadi yaa baya baya net çıkmış sizinde kan vermiş miydiniz peki bundan sonra
Hiç bilgim yok canım yumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkıyor diye biliyorum benAmin inşallah darısı başına inşallah 10 gün kala yerleşme kanaması olur mu bilginiz var mı
Himmm bakalım benim nasıl olcak adetime 1-2 gün kaldı bı yapayım diyerek yaptım peteğin üstüne koyup birakrim aldığım da böyle koyu gördüm yarın sabah bidaha yapcam bakalımHayır vermemiştim. Akşamına predictor marka test almıştım erken gebelik negatif çıkmıştı. Benim bi belirtim yoktu ama sadece tatile gidecektik nolur nolmaz diye yapmıştım
Teşekkür ederim canım ama kasık ağrısı da var hamilelik var mı acaba yarın test yapıcamHiç bilgim yok canım yumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkıyor diye biliyorum ben
Olabilir tabiki adetle aynı belirtiymisTeşekkür ederim canım ama kasık ağrısı da var hamilelik var mı acaba yarın test yapıcam
Ben emin olamadım ya artimed yalan çıkarıyor dediler teşekkür ederim inşallah öyledirHayırlı olsun canım kuruma çizgisi pembe olmaz bence gebelik var adet günü kan verip netleştirmelisin
Merhabalar sizi postta görünce yazmak istedim bu yaptığım test artımed kaset test ( 2 adet küçük beyaz olan kaset test) elimde 2 adet artımed vardı yaptım aynı bu siliklikteydi 2side .. days doctor erken gebelik testi mor kapaklı olan … Freely erken gebelik testinide yaptım en sonuncu fotodaki Freely midir nedir o markanın erken gebelik testini yaptım aralarında sadece 1 gün oynuyor , ve bugünde gittim acilde kan verdim 196.33 betayla gebe olduğumu öğrendim artımed bende yalancı pozitif vermedi ( kimseye umut vermek istemem ama ) paylaşmak istedimArtimed teste güvenme canım evet gebe olabilirsin ama başka bi testle tekrar dene bana da böyle pozitif çıkarmıştı yalan..
Ayy bayada silikmis sizinki bende çok merak ediyorum bundan önceki açtığım konulara baktim hiç bu kadar net belli olan testim olmamış o beni biraz heveslendirdi üstelik aynı markayla da birçok kez yaptım , yarın tekrarlicam çok teşekkür ederim yorumunuz içinde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edin siz konumu görünce içinizden ne geçti peki bide belirtileriniz neydi benim birtek göğüslerim ağrıyor ve aşırı gazim oluyor ozellile de geceleri bu şekilde şuanda testtw nir tane yaptığım peteğin üstüne koymuştum kurusun diye o sürede gördüm bu kadar köyü olduğunu yarın tekrarlicamMerhabalar sizi postta görünce yazmak istedim bu yaptığım test artımed kaset test ( 2 adet küçük beyaz olan kaset test) elimde 2 adet artımed vardı yaptım aynı bu siliklikteydi 2side .. days doctor erken gebelik testi mor kapaklı olan … Freely erken gebelik testinide yaptım en sonuncu fotodaki Freely midir nedir o markanın erken gebelik testini yaptım aralarında sadece 1 gün oynuyor , ve bugünde gittim acilde kan verdim 196.33 betayla gebe olduğumu öğrendim artımed bende yalancı pozitif vermedi ( kimseye umut vermek istemem ama ) paylaşmak istedim
Canım bende gebe değilsin demedim hanfendiye evet gebe olabilirsin ama başka bi testle tekrarla dedim bende kini görmedin mi bildiğin pozitifm diye bağırıyor onu anlatmak istedim yani. Sağlıkla kucağına al inşallahMerhabalar sizi postta görünce yazmak istedim bu yaptığım test artımed kaset test ( 2 adet küçük beyaz olan kaset test) elimde 2 adet artımed vardı yaptım aynı bu siliklikteydi 2side .. days doctor erken gebelik testi mor kapaklı olan … Freely erken gebelik testinide yaptım en sonuncu fotodaki Freely midir nedir o markanın erken gebelik testini yaptım aralarında sadece 1 gün oynuyor , ve bugünde gittim acilde kan verdim 196.33 betayla gebe olduğumu öğrendim artımed bende yalancı pozitif vermedi ( kimseye umut vermek istemem ama ) paylaşmak istedim
y bu baya netttKızlarrrr son adet tarihim 12 ARALIKK
Geçen ay 25.gunde adet oldum ben bu 25-26 günde bir adet oluyorum beklenen adet tarihim 7 Aralık az önce beklememis idrarimla test yaptım sonra da peteğin üstüne koydum ilk dakikasinda bir cozgi çıktı ama silikti peşine 6-7 dk sonra gittiğimde kuruyunca böyle net çıkmış sizce hamilelik varmı yarın sabah ilk idrarla bidaha yapicam da gene de bakın istedim bu kuruma çizgisi olabilir miii
Ben 21 aralıktan bu tarafa test yapıyorum en son 31 aralıkta test yaptım negatif görünce bıraktım yapmadım bidaha en son az önceki postumdaki ilk fotodaki testi yaptım oda 2 Ocak sonra başladım test yapmaya benim belirtilerim adetime 12 13 gün varken başladı aslında kasıkta ağrı batma göğüsler aldı başını gitti şişlikten dolayı rahmimde zonklamalar başladı dedim geliyor gelmekte olan ama en büyük salaklığım adetime daha 12 13 gün varken test yapmamdı Napıyım bacım tutamadım kendimi sana gelicek olursak test yaptığın zaman peteğin üstüne koyma bırak kendi kendine kurusun inşallah gebesindir dualarım burada gebelik için uğraşan çift çizgi görmek için çabalayan bütün kızçelerimeAyy bayada silikmis sizinki bende çok merak ediyorum bundan önceki açtığım konulara baktim hiç bu kadar net belli olan testim olmamış o beni biraz heveslendirdi üstelik aynı markayla da birçok kez yaptım , yarın tekrarlicam çok teşekkür ederim yorumunuz içinde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edin siz konumu görünce içinizden ne geçti peki bide belirtileriniz neydi benim birtek göğüslerim ağrıyor ve aşırı gazim oluyor ozellile de geceleri bu şekilde şuanda testtw nir tane yaptığım peteğin üstüne koymuştum kurusun diye o sürede gördüm bu kadar köyü olduğunu yarın tekrarlicam
Yok kuruma değil buKuruma çizgisi böyle koyu cikar miydi sizce emin olamiyorum ya hep olumsuzluğa alistigim için
Emin olamıyorum ama ya ,kuruma çizgisi olabilir mi acabay bu baya nettt
Çok teşekkür ederim benim de göğüslerim inanılmaz çok aciyoe ya bende ondan şüphelendim bide midem bulaniyor şuanda özellikle geceleri oluyor hir test daha var onu da yapcam petege koymadan aynı marka bajalim nasıl cikcakBen 21 aralıktan bu tarafa test yapıyorum en son 31 aralıkta test yaptım negatif görünce bıraktım yapmadım bidaha en son az önceki postumdaki ilk fotodaki testi yaptım oda 2 Ocak sonra başladım test yapmaya benim belirtilerim adetime 12 13 gün varken başladı aslında kasıkta ağrı batma göğüsler aldı başını gitti şişlikten dolayı rahmimde zonklamalar başladı dedim geliyor gelmekte olan ama en büyük salaklığım adetime daha 12 13 gün varken test yapmamdı Napıyım bacım tutamadım kendimi sana gelicek olursak test yaptığın zaman peteğin üstüne koyma bırak kendi kendine kurusun inşallah gebesindir dualarım burada gebelik için uğraşan çift çizgi görmek için çabalayan bütün kızçelerime
Ay inşallah öyledir peteğin üstüne bıraktım ya ondan endişelendim birdaya yapcam bakalım inşallah dediğiniz gibidirYok kuruma değil bu
inşallah gebesindir canım benim bize de haber et olur muÇok teşekkür ederim benim de göğüslerim inanılmaz çok aciyoe ya bende ondan şüphelendim bide midem bulaniyor şuanda özellikle geceleri oluyor hir test daha var onu da yapcam petege koymadan aynı marka bajalim nasıl cikcak
Ederim tabi kalbinden geçen ne diyor peki olymlu olumsuz sence varmı yokmu iç ses yaniinşallah gebesindir canım benim bize de haber et olur mu