- 22 Şubat 2019
- 545
- 222
- 103
- 28
- Konu Sahibi nisanurs98
-
beni direk ateş basıyordu , eve hava girsin diye camları açıyordum eşim kızıyordu halada devam ediyor ateş basmalarıSende ilk etaplarda böyle vücuttan kan cekiliyormus gibi bişey oldu mi hiç üşüme gibi yani
İyi bari çokta kalmamış zaten sabredelim acıcık dahaDün olmadım adet bugünü bekliyorum bakalım ne olcak 2 gün daha beklerim olmazsam öyle Jan veririm erkenden istemiyorum vermek adet olma ihtimaline karşı
Bana da acayip terleme geliyor aşırı hemde bunaliyorum hemen şuanda sadece sabaha karşı yatakta üşüme geliyorbeni direk ateş basıyordu , eve hava girsin diye camları açıyordum eşim kızıyordu halada devam ediyor ateş basmaları
Aynen canım hala gelen giden yok bakalım nasıp herşey gelirse gelir gelmezse zaten istediğim oİyi bari çokta kalmamış zaten sabredelim acıcık daha
Ay hadi inşallah güzel haberlerini haberlerinizi bekliyoruz kadınlarklübü olarakBana da acayip terleme geliyor aşırı hemde bunaliyorum hemen şuanda sadece sabaha karşı yatakta üşüme geliyorüstümüze çok kalın ortnuyoruz bazen de açık yatıyorum sanırım ondab
İnşallah gelmezAynen canım hala gelen giden yok bakalım nasıp herşey gelirse gelir gelmezse zaten istediğim o
Ay insallahhh benim göğüslerim hafif dolgun normalde adet olcagim zaman aşırı ağrır ama ne hikmetse agrimiyor göğüs uçlarım çok fena acıyorAy hadi inşallah güzel haberlerini haberlerinizi bekliyoruz kadınlarklübü olarak
İnşallah bunların hepsi bi işarettirAy insallahhh benim göğüslerim hafif dolgun normalde adet olcagim zaman aşırı ağrır ama ne hikmetse agrimiyor göğüs uçlarım çok fena acıyor
İnşallahİnşallah gelmez
İnşallahİnşallah bunların hepsi bi işarettir
yatmadan önce sıvı alımını kesmelisin bakalım bide böyle dene hayırlısı olsun hakkında Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursunİnşallah
İnşallahsoftec marka erken gebelik testi yaptım silik pembe çıktı ama idrar su icilmis halde idi sıvı alımı oldu yani yarın sabah bir daha yapcam bakalım ne durumda aynı marka softec
Amin canım yatin sabah ilk idrarla yapcam Allah nasip ederse dua edin olur muyatmadan önce sıvı alımını kesmelisin bakalım bide böyle dene hayırlısı olsun hakkında Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun
Ederim canım benim dualarım seninleAmin canım yatin sabah ilk idrarla yapcam Allah nasip ederse dua edin olur mu
Allah razı olsun canım adet olcak gibi karnım ağrıyor daha gelen giden yokEderim canım benim dualarım seninle
Vallahi benimde ağrıyor 2.tremestra kadar ağrıyormuş okuduğum bilgilere göreAllah razı olsun canım adet olcak gibi karnım ağrıyor daha gelen giden yok
Ayyy insallahhhVallahi benimde ağrıyor 2.tremestra kadar ağrıyormuş okuduğum bilgilere göresık dişini emin ol öğrendikten sonra ağrılar bile tatlı gelicek
Olmıcaksın bakkkk görrrAyyy insallahhhhala olmadim adett
Ay insallahhh 1 gün gecikti suanlik sanırım yarın sabah yapicam test ilk idrarla Allah nasip ederse hamilelerin duası kabul olur lütfen dua et güzel haberler alayimOlmıcaksın bakkkk görrr
Ama böyle de belki kendini kandırıyorsunEvett aynen oylee tabi de oraya gidince negatif haberini almak biraz kötü ediyor böyle de biliyorum heveslenip kursakta kalıyor belki ama ne bileyim minik bir ihtimal bile mutlu ediyor sanırım
Evettt bekliyorum işte adet 25.26.27.28.gunlerde oluyorum ya bugün 27.gun olmazsam yarıni beklicemAma böyle de belki kendini kandırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?