- 1 Eylül 2023
- 2.351
- 600
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Evett bir test yapınCevapladiginiz icin cok tesekkur ederim yani diger testlerin negatif cikmasi kesin yoktur anlamina gelmez diyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett bir test yapınCevapladiginiz icin cok tesekkur ederim yani diger testlerin negatif cikmasi kesin yoktur anlamina gelmez diyosunuz
Olmadi sabah alip yapayim bir yandan da negatif gorup uzulme korkusuEvett bir test yapın
Adet gecikmis ama yapın duruma göre doktora görünün hayırlısı olsun şimdidenOlmadi sabah alip yapayim bir yandan da negatif gorup uzulme korkusu
Sagolun cok tesekkur ederim hepimiz icin en hayirlisi olsunAdet gecikmis ama yapın duruma göre doktora görünün hayırlısı olsun şimdiden
Amin çok teşekkür ederimSagolun cok tesekkur ederim hepimiz icin en hayirlisi olsun
Olmaz tabi balım çünkü sabah ilk idrarla yapılan daha belirgin oluyor sen ara idrarla yaptığın için o kadar silik çıkması normalİnşallah atarım tabi önceki kadar net olmadı niye bilmiyorum
Sen şuan benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun gibi geldi bakalım ilk idrarla nasıl olacakBu baya silik çıktı canim idrardan da olabilir
Daha yapmadım test eşim alsın gelsin yapicamOlmaz tabi balım çünkü sabah ilk idrarla yapılan daha belirgin oluyor sen ara idrarla yaptığın için o kadar silik çıkması normal
Ay insallahh benimde sonucum hamileliktir yaptığım testte pembelesmisti bu arada hiçbir belirti de yok bı göğüslerim aciyor midem bulanıyor bide gaz oluyorSen şuan benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun gibi geldi bakalım ilk idrarla nasıl olacak
Albi kaset test yaptım ilk idrar değil gene negatif çıktı canim erken gebeliği öğlen yaparım o kadar idrar yoktuİlki pembemsi gb inşallah vardır
Albi kaset test yaptım ilk idrar değil ama bekleyemedim eşimin getirmesini sıkıştım çok ama gene 2 saatlik falan bı idrardi negatif diyorum ben çünkü çizgi silik baya softec erken gebelik almış bide onuda öğlen yaparım inşallahSen şuan benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun gibi geldi bakalım ilk idrarla nasıl olacak
İnşallah hamilesindir canım benim dualarım seninleAy insallahh benimde sonucum hamileliktir yaptığım testte pembelesmisti bu arada hiçbir belirti de yok bı göğüslerim aciyor midem bulanıyor bide gaz oluyor
Bence erken gebelik testini bugün yapma yarına bırak en azından varsa ki inşallah vardır hcg değeri idrara yansıması geç oluyor yarına kadar bi nebze olsa da artarAlbi kaset test yaptım ilk idrar değil gene negatif çıktı canim erken gebeliği öğlen yaparım o kadar idrar yoktu
Albi kaset test yaptım ilk idrar değil ama bekleyemedim eşimin getirmesini sıkıştım çok ama gene 2 saatlik falan bı idrardi negatif diyorum ben çünkü çizgi silik baya softec erken gebelik almış bide onuda öğlen yaparımSen şuan benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun gibi geldi bakalım ilk idrarla nasıl olacak
Çok teşekkür ederim canımİnşallah hamilesindir canım benim dualarım seninle
Yaptım şimdi onu da dayanamayıp softec marka silik çıktı geneBence erken gebelik testini bugün yapma yarına bırak en azından varsa ki inşallah vardır hcg değeri idrara yansıması geç oluyor yarına kadar bi nebze olsa da artar
Canım pozitif duruyor ama sen bi kan ver cunku senin kaç kez pozitif cıkıp kimyasala dönmüstü
Evettt malesef hep öyle oluyor kan vermekten de ayrı çekiniyorum yaCanım pozitif duruyor ama sen bi kan ver cunku senin kaç kez pozitif cıkıp kimyasala dönmüstü
Ben adet olmadım canım göğüslerim sis ama aşırı acımıyor gece çok acıyor ne hikmetse ama midem bulaniyor varmı yok mu bilemedimİnşallah hamilesindir canım benim dualarım seninle
Merhaba yaptınız mı testOlmadi sabah alip yapayim bir yandan da negatif gorup uzulme korkusu
Merhabalar ben test yaptim ama negatif ciktiMerhaba yaptınız mı test