Art+Med gebelik testii pozitif miii bakın lütfen 🥹🥹

Sen şuan benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun gibi geldi bakalım ilk idrarla nasıl olacak
Albi kaset test yaptım ilk idrar değil ama bekleyemedim eşimin getirmesini sıkıştım çok ama gene 2 saatlik falan bı idrardi negatif diyorum ben çünkü çizgi silik baya softec erken gebelik almış bide onuda öğlen yaparım inşallah

Albi kaset test yaptım ilk idrar değil gene negatif çıktı canim erken gebeliği öğlen yaparım o kadar idrar yoktu
Bence erken gebelik testini bugün yapma yarına bırak en azından varsa ki inşallah vardır hcg değeri idrara yansıması geç oluyor yarına kadar bi nebze olsa da artar

Sen şuan benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun gibi geldi bakalım ilk idrarla nasıl olacak
Albi kaset test yaptım ilk idrar değil ama bekleyemedim eşimin getirmesini sıkıştım çok ama gene 2 saatlik falan bı idrardi negatif diyorum ben çünkü çizgi silik baya softec erken gebelik almış bide onuda öğlen yaparım
İnşallah hamilesindir canım benim dualarım seninle
Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…