• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum bıktım

kartanem37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
6
3
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2 yaşında bir oğlum var ve boşanmak istiyorum 4 yıllık evliyim toplamda ise 7 yıllık bir beraberlik bunca yıl nasıl katlanmışım kendime acıyorum eşim olacak şahıs hayatı bana zehir etti ailesi Kastamonu da biz ise istanbul dayız bekarken oğullarını adam yerine koymayan lar evlenince kıymete bindi doğum yaptım anası babası bacıları bir olup lohusalığımı burnumdan getirdi uzaktalar ama hiç yokluklarını hissettirmiyorlar sürekli bana kışkırtıyorlar onlar yüzünden kaç kere dayak yedim kaç kere öldürmeye kalktı öldürmekle tehdit etti boşanmak istedim çocuğum var diye hep vazgeçtim ama bu sefer kararlıyım biran önce bu lanet insanlardan kurtulmak istiyorum kapıya bacaya konacak insan değiller asla hakkımı helal etmiyorum özellikle o anası yuva yıkan kadın tam bir şirret çok iyilik yaptım hem ona hem kızlarına asla lafını etmedim ama o hep bizi kıskandı bana ayrı oğluna ayrı tam bir sinsi evimde huzur bırakmadı beni dövdürmekle tehdit etti üstelik hiç birşey yapmadım suçsuz yere benim gibi ılımlı cana yakın birini bile çileden çıkardılar ben zaten oğluma vermişim kendimi dertleri ben olmuşum aslan gibi torun vermişim oğlunun bir yuvası olmuş mahvettiler hayatımı birde kocam olacak şahıs beni aldattı üstelik benim konuşmadığım tartıştığım üni den bir kızla eski telinde kızın açık seçik bir resmini buldum ve instagramda birbirlerini takip ediyorlardı inkar etti ama ben inanmadım benim görüşmediğim biriyle sen nasıl görüşürsün resmini saklarsın telefonu hep şifreli sürekli de benden kaçırır şifresini söylemez aylarca benim psikolojimi bozdu sonuç olarak yarın ilk iş boşanma davası açacağım ama bu konularda pek bir bilgim yok süreç nasıl işler nasıl olur dilekçemi vereceğim ücret nedir ona göre hazırlıklı gitmek istiyorum birde oğlumu ona vermek istemiyorum hala emziriyorum ilgi yok alaka yok babalığın b sini yapmamış bu zamana kadar henüz çalışmıyorum ama en kısa sürede işe gireceğim ne olur bana biraz akıl verin biraz karmaşık oldu sanırım ama kafam allak bullak okuduğunuz için teşekkür ederim

Gittiniz mi mahkemeye bilemem ama bu kadar nefret ederken en doğru kararı vermisiniz allah yar ve yardımcınız olsun bende dayak ve aldatma hariç benzer sorunlar yaşıyorum düşünüyorum

Asla ve asla esiniz olacak erkek sifatinda kisiliksizin,ne ailesi olacak mecburi insanlarin ne evliliginizin bir oluru kalmamis..
Barodan ucretsiz avukat talep edin..
Bulunduğunuz yerin barosundan adli yardım talebinde bulunabilirsiniz. Davanın açılacağı baro başkanlığına ya da baro adli yardım bürolarına şahsen müracaat etmeniz gerekmektedir.
Daha genis kapsamli olarak;başvurunuz karşısında ilgili birim, ödeme gücünüzün bulunmadığını belgelemek durumundadır. Bunun için muhtardan alınacak maddi imkansizlik belgesi bazı durumlarda yeterli görülür. Ancak bazen barolar, aylık kazancınızı gösteren, üzerinize kayıtlı gayrimenkul veya araç olup olmadığını kanıtlayan, herhangi bir sigortadan yararlanıp yararlanmadığınızı ispatlayan belgeleri de göstermenizi isteyebilir. Muhtardan alacağınız ikametgah belgeniz, nüfus cüzdan fotokopiniz ve dava için gerekli belgelerin fotokopisi de mutlaka ilgili birime sunulmalıdır. Talebinizin olumlu değerlendirilmesi halinde, görevlendirilen avukat adına vekalet çıkarmanız gerekecek ve hukuki süreç başlayacaktır.
Ve en kisa zamanda is bulup,cocugunuzla ayaklarinizin uzerinde durun
Cesaretiniz hep olsun.Bunu basarabilen cok kadin var.YIKILMAYIN!!

Back
X