RESİM EKLEMEK İÇİNDE SANIRIM ŞURDAKİ AÇIKLAMALAR İŞİNE YARAR.
mesaj sayım yeterli değil sanırım tam link veremiyorum.
AMA YOLU GÖSTEREYİM
ANA SAYFA
KADINLAR KULÜBÜ HAKKINDA
ÖNERİLER-SORULAR-SORUNLAR
SIK SORULAN SORULAR
SAYFA İKİDE
Foruma, Avatara Resim Ekleme...
aynı dert bende de var arkadaşım.nisanda taşınacağım ve yeni perde yaptırmam gerekiyor.
ben baya araştırdım sanırım katlamalı perde yaptıracağım .ama bneim camlar yarım.mutfak camım
yere kadar ona japon perde düşünüyorum.yatak odama ise ip perde. veya klasik dantel perde yere
kadar düşünüyorum. .
linensin son reklamlarini gördünüzmü bilmem hani samanyolu dizisi reklam aralarinda cikiyorya cok hosuma gitti du bakim belki bulurum
canım jaluzi perde boyda camlarda çok şık duruyor bide diğer perde örnekleri var ekledim senin için bak bi istersen ...Jaluzi perde için fırça da varmış ilgimi çekti onuda ekledim kaydirigubbakcemile3 Katlamalı perde de çok şık duruyor daha çok var ama bana en şık duranlar bunlar gibi geldi bide sadece şeffaf ve desenli stor kullanılabilir şeffaf olacaksa storu napim dersen normal tül gibi düşün dışardan görünmüyo pek görsel olarak da estetik duruyor ... sempatiksalakcinni
evet çok hoş duruyor şimdiden alacagın perdeyi güle güle kullan canım opuyorumnanaktan bende evi değiştiriyorum önüme gelene soruyorum dur sana da sorim - (yeni plazma 106 ekran tv alıyorum ünitesinide yaptırıyorum salonda yemek odası ve salon takımı oldugu için sığmıycak ) asıl soruya geleyim salonla yemek odasını ayırsam diyorum (ancak sadece koltuk takımı kalırsa tv ünitesi şık duracak salonda ferah görünecek başka türlü kalabalık görünüyor CADIARZU ) salon ayrı yemek odası ayrı odada tuhafmı olur dersin? güzel olur modern olur diyende var onlar bi bütün ayırma diyende... napacagımı şaşırdım bende ev dekorasyonuyla bozdum bu aralar sempatiksalakcinni
bencede ayır kalabalık evlerden hiç haz almam sade olsun şık durur... yemek masan konsol ve vitrin bir odada olsun salonun diğer odada. ben çok evlerde öyle yemek odaları görüyorum mesela görümcemin salonuyla yemek odası ayrı yerimseniben benimde tv ünitem çok farklı kaydirigubbakcemile3 nasıl dersen eğer şöyle diyim: oturma odamla salonumun arasındaki duvar kırılmış tv ünitesi konmuş ve tv konan yer ise dönüyo hem oturma odasından hemde salondan tv izleyebiliosun kaydirigubbakcemile2