arkadaşlar yeni ev aldık perde lazımmm!!! önerilerinizi bekliyorum...

naptın nurum?perdelerine karar verdin mi?benim ev tadilatı daha bitmedi?o yüzden perdelere bakamadım.fayans,dolap,parke peşinde koşturuyorum.

verdim sayılır mutfağa ip perde olsun dedik oturma odamdaki uzun cama japon perde kısalara katlamalı perde olcak bugün gitcez eşimle işi çıkmazsa kaydirigubbakcemile hem perde işini hem ankastre işini halletcez dua edinde gönlümüze göre denk gelsin inşallah opuyorumnanaktan

kızlar aranıza bende katılmış bulunmaktayım,
mutfak,ankastre, yer ve duvar fayanslarını hallettim yani beğendim daha usta girmedi,
haftaya inş,
bir tek banyo dolabı gönlüme göre bulamadım,
ne önerirsiniz. fotoğraf kyabilen olursa bu garibe yardımcı olursunuz.

verdim sayılır mutfağa ip perde olsun dedik oturma odamdaki uzun cama japon perde kısalara katlamalı perde olcak bugün gitcez eşimle işi çıkmazsa kaydirigubbakcemile hem perde işini hem ankastre işini halletcez dua edinde gönlümüze göre denk gelsin inşallah opuyorumnanaktan

canım güle güle kullan aldıklarını perdelerini kaça mal ettin ve nerden aldın?

bende yakında ankastreleri halledeceğim.onları hangisinden aldın?ben cam seramik ocak istiyorum ama bazı arkadaşlar kullanışsız demiş.sen ne aldın?

canım güle güle kullan aldıklarını perdelerini kaça mal ettin ve nerden aldın?

bende yakında ankastreleri halledeceğim.onları hangisinden aldın?ben cam seramik ocak istiyorum ama bazı arkadaşlar kullanışsız demiş.sen ne aldın?

perdelerin hepsi taç marka aldım birde bunların içine yeni çıkan taçın klozet takımını gördüm ve beğendim onuda aldım benim toplam 1.460 tl buldu hepsi. eşim pazarlık yapcaktı naptı bilmiyorum indirmiştir heralde :eek: ankastreyide arçelikten alcaz daha alamadık bende seninki gibi cam ocak düşünüyorum inşallah davlumbaz felan o kadar önemli deilde ama bence ocak çok önemli kaydirigubbakcemile5 temizliğine ve pişirme süresine dikkat edicem özellikle alırken :hulya: :1hug: sende karar verip aldığında bana söle olurmu olumunekankayizsmile birbirimize fikir olmuş olur yerimseniben

X