- 13 Ocak 2020
- 45.237
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.638
- 598
- 33
- Konu Sahibi Ecrin Yusra
-
Yani menapoz yakın. Regl oluyorsanız hala iğnelerle yumurtlar geliştirilecek. Panik yapmayın en kötü şey. Doktorlar güzelce yönlendirir.Canim sende menopoz dedin test sonuçlarına göre peki tup bebek olayı nasıl olacak kafam allak bullak oldu offff
tup bebek zaten yeterınce maddı manevı yorucu .. amh dusuklugunde genelde hıc zorlamadan tup bebek onerırler. sız baska bı doktorla daha gorusun .deneme yanılmalık olay degıl bence artık. zaman kaybetmeyın derım ben. ınsallah rabbım gonlune goresını versın.Eşim tüp bebek için görüşmek istedi fakat telefona çıkan kişi test sonucu istemiş sonra böyle demiş esi de inanmadi zaten
Menopoz deyince bütün ümidim gidiyor
Evet düzenli sekilde adet görüyorumYani menapoz yakın. Regl oluyorsanız hala iğnelerle yumurtlar geliştirilecek. Panik yapmayın en kötü şey. Doktorlar güzelce yönlendirir.
Arkadaşlar çocuk istediğimiz için eşim sosyal medya üzerinden bir sayfada bir doktor ile görüşüyor.benim durumum hakkında watsap üzerinden test sonuçlarını istiyor ve yolladı eşim doktora.doktor da eşime kariniz menopoza giriyor acil size yapacağım karışımı 6 ay boyunca içmesi lazım diyor ve 7500 tl karışım fiyatı.Ben bunda değilim bu değerler menopoz degerimiarkadaşlar esimi kandırmaya calisiyorlar yardimci olurmusunuz
Sizin fsh da yüksek çıkmamış yumurtalarınız kalitelidir muhtemelen. Sakin olun bu çok önemli. İnşallah gönlünüze göre olsun.Evet düzenli sekilde adet görüyorum
Suan öyle bir durumdayım herşeyden vazgeçmiş şekilde ne mutlu eltinize darisida bizlereBirde tek doktora gitmeyin size bı örnek vereyim eltim özel hastaneye gitti test sonuçları erken menopoz gösterdi tüp bebek yaptır hemen vs vs birsuru şey ve bir dünya ilaç kullandi başka bir hastaneye gittiklerin de sevgili elticigim de bir sorun yok hatta çok iyi herşey ama eşinde problem çıktı
Amin Amin inşallah arkadaşım şu son bir saattir ne yerdeyim ne gökteTatlım 3 yildir bizde bebek istiyoriz AMH 0.04 dr gittim erken menepoz dedi o yuzden heme tup bebek dedi ama 1 drla kalmadim belki 10 dr a gittim hepsi aynini soyeldi ve simdi tüp bebek tedavisine başladik üzulme bende cok üzuldum bu amh 2 aydir ilaclarla regl olabiliyorum sindi reglimi bekliyorum yine ilacla ve hemen tup bebek yapicaz Allahim isteyen herkese nasip etsin bence bitkisel kurlerden once dr daniş cnm o tarz kurlerle zamanimi caldim ben hep daha once yapsaydim keşke tup bebek
Amin ama daha eltim de hamile kalamadı eşinin spremlerinden sadece yüzde 4 u sağlam geçen sene yüzde ikiydi bu sene yüzde dörde çıkmış çok ufak bir ihtimal onunda hiç sevmem kendisini ama rabbim düşmanımı bile evlat hasreti ile evlat acısı ile sinamasinSuan öyle bir durumdayım herşeyden vazgeçmiş şekilde ne mutlu eltinize darisida bizlere
Yok stres yapma sakın regl oldugun surece bebegin olur yaşin kaç bu aradaAmin Amin inşallah arkadaşım şu son bir saattir ne yerdeyim ne gökte
Sizin fsh da yüksek çıkmamış yumurtalarınız kalitelidir muhtemelen. Sakin olun bu çok önemli. İnşallah gönlünüze göre olsun.
[/QUOTE Allah razı olsun sağol canim fsh5 evet neye göre menopoz dendi onu anlamiyorum
Amh 1'in altındaysa düşüktür. Benim de düşük 0.65 ben de tüp bebek yaptıracam.
39 2. Evliliğim eşimin çocuğu yok benim diğerinden 2 tane var ama eşim çok istiyor onu öyle hevesli gördükçe tabiki bende çok istiyorumYok stres yapma sakın regl oldugun surece bebegin olur yaşin kaç bu arada
Anladim canim Allah utandirmasinAmh 1'in altındaysa düşüktür. Benim de düşük 0.65 ben de tüp bebek yaptıracam.
Hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Anladim canim Allah utandirmasin
Tabiki tabiki öyle demeyelim Allah isteyen herkese nasip etsinAmin ama daha eltim de hamile kalamadı eşinin spremlerinden sadece yüzde 4 u sağlam geçen sene yüzde ikiydi bu sene yüzde dörde çıkmış çok ufak bir ihtimal onunda hiç sevmem kendisini ama rabbim düşmanımı bile evlat hasreti ile evlat acısı ile sinamasin
Amin Amin inşallah rabbim dusmanimi bile çaresiz koymasin çok zorHepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Seninle ayni kaderi yasiyoriz bende 40 yasindayim ilk evliligimden 20 yasinda bir oglum var 3 yil onve evlendim esim.hic evlenmemis ailenin tek erkek çocugu inanilmaz istiyirki bende cok istiyorum ama benimde amh 0.04 oyuzden bir an once tup bebek yap cnm ben basladim39 2. Evliliğim eşimin çocuğu yok benim diğerinden 2 tane var ama eşim çok istiyor onu öyle hevesli gördükçe tabiki bende çok istiyorum
Beni en iyi sen anlarsın aynı şekilde ve durumdayız kizim 18 oğlum 21 yaşında benimde esimde ailenin son evladı ister istemez konu oluyor offg Allah yardimcimiz olsun arkadaşımSeninle ayni kaderi yasiyoriz bende 40 yasindayim ilk evliligimden 20 yasinda bir oglum var 3 yil onve evlendim esim.hic evlenmemis ailenin tek erkek çocugu inanilmaz istiyirki bende cok istiyorum ama benimde amh 0.04 oyuzden bir an once tup bebek yap cnm ben basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?